- Konu Sahibi meister-nisa
bir kadınla resmi var,sadece elleri görünüyor ve resim siyah- beyaz. kazak da benim aldığım kazak ama benim değil diyo. oğulma sarılıp ağlıyorum...........
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tanir... Üzgünüm canim
Üste cikip bide seni suclu cikarirsa sasirma..
Bazen erkekler o kadar gamsiz olabiliyor ki...
Yeminlerine bile güven olmuyor....
eski bir resimmiş hesapta,biz evlenmeden öncesine ait. malum kadın facede onu yıpratmak için paylaşmış ama ben tesadüfen gördüm bu resimleri ve yıpratıcı bir hareket de görmedim ortada. kadının yazdıkları da hep imkansız aşklara adanmış.... nerelere gitsem Allahımm...
Can sIKici bu durum gercekten. Esimin resmini baska biri paylassa bende cok feci rahatsiz olurdum.
ama senden öncesine aitse aldatma gibi bi durum yok demek ortada...
O bayan esinin listesinde var mi peki?
Can sIKici bu durum gercekten. Esimin resmini baska biri paylassa bende cok feci rahatsiz olurdum.
ama senden öncesine aitse aldatma gibi bi durum yok demek ortada...
O bayan esinin listesinde var mi peki?
Resimdeki kazak arkadaşın eşine aldığı kazakmış.
Yani adam evliyken çekilmiş bir foto
Nasil yani ?
Resim gercekten siz evlenmeden once eski sevgiliyle mi cekilmis?
Esinizi de unutamamis faceden pesine mi dusmus ?
Eger oyleyse bunda esinizin bir sucu yok ki...
yok hayır resimler yeni ama eşim eski olduğuna feci halde yemin ediyor.
Kazagi esinize ne zaman almistiniz? Ne kadar eski olabilecegi ortaya cikar zaten.
yok hayır resimler yeni ama eşim eski olduğuna feci halde yemin ediyor.
cok üzücü bı durum kazak sızın aldığınız kazaksa durum cıddı gorunuyor ne denır kı rabbım sabır versın sıze çovugunuz da varmıs boyle bıseyı sız yapsanız namus namus dıye ortaya cıkar herkes boyle duzene laznet edıorum ama erkek yapınca erkektır erdır erlık bu mu şimdi yazıkkkkk yhaaaaayok hayır resimler yeni ama eşim eski olduğuna feci halde yemin ediyor.
bu kışın başında ne yazık ki.........
O zaman konudaki ilk yorumum gecerliligini korur
Cunku bu tipler gozunle gorsen inkar eder .
Kadin da yasak asktan dolayi imkansizliktan dem vurmus
Ne yapmayi dusunuyorsunuz?
bilsem..... sürekli inkar ediyor. ispatlayamıyorum da.........