Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım ben cankırıdayım..hatta ilcesindeyim burda 30 cm den fazla kar var.. donuyoruzz :)

burdaki sinema cok kötü ankarada yada izmitte izleye bilirim onun içinde kar ın kalkması gerek
sen nerdesin bu arada kar düşmedi oralara demek

sabah ne yedim..

KAHVALTI
uno light form ekmeği 2 dilim 84 cal.
beyaz peynir (yağlı) 60 gr. 165 cal.
domates - cherry 5 ad. 10 cal.
salatalık 1 ad. 11 cal.
bal 10 gr. 28 cal.
zeytin (yeşil) 20 gr. 28 cal.
ekmek - beyaz 0.75 dilim 67 cal.
toplam 393 cal....

zalimi gördüm seni ne yapıyorsun orda ... klardeşin nasıl düzeldimi... çizelgeme dikkatinizi çekerim cumadan beri -300 gr olucak bu iş...

anladım canım 30 cm kar süperr özledim ben karı yaa ben istanbuldayım canım avrupa yakası çok soğuk ama kar yok
tabii ben umutluyum....

günaydın saferan nasılsın bende canım inanıyorummm

saferan kahvaltı etmem lazımdı gelemedim şu tsh değerim baya düşmüş şu sıralar veremememin sebebini anladım 1.48 çıkmış üst sınırı 4.78 alt sınıra yakın benimki şu zencefili falan deneyim bari kahvaltımı etmeme rağmen patates diyetime başlamak niyetindeyim tansiyonum 13e 10 çıktı yüksek dedi doktor birazdan yine ölçtürcem kanım 10a düşmüş şekerim 102ye çıkmış uf umarım verebilirim 3 haftadır düzensiz kilom çünkü aynı sayılarla oyun oynamaktayım şimdiye 60 olabilirdim karnım ağrıyor gazım var herşey bana karşı:2:

günaydın kızlar. haftasonu diet konusunda başarısız geçti, umarım bundan sonra dengeyi tuttururum...
merhaba cemre nasılsın bazen oluyor böylr canım ama sen sakın pes etme

zalimi nasılsın hayırdır kuzu geçmiş olsun ya troit probleminmi var seninde
dikkat etkendine tansiyon azcık yükselmiş

Sagol canim iyiyim.Zayiflamaya ugrasiyoruz iste.
AZERİ KIZI
tatlım biz taze zencefil bulamadık diğeri olsa olurmu..o sekilde hiç denedinmi..

Canim taze olacak.Yani kadin bana öyle söylemisti.Tozunu hic denemedim.

kumsal haklısın, şimdi sporumu yaptım kendime geldim :)
kumsal senin öğle menüsü çok karbonhidrat olmuş...
benim menüm:
sabah:1 dilim kepekli ekmek, 1 kk dil peyniri
öğlen:yarım tabak sulu köfte yemeği
ara:biraz kuruyemiş

selam kızlar iştahım çok açık benim ya..oğlumun diş sıkıntısı var o yüzden beni çok emiyo emdikçede ben acıkıyorum..offffff
ama sporumu yapıyorum allahtan.bugün 45 dk plates 40 dk tempolu yürüdüm..

süperr işte buu :81:bende eve gidince yapıcam inşallah
evet bugün dengeleyemedim yemeği akşama evdede nohut var ne yapsam acaba
emziriken diyetmi yapıyorsun tutkucum sporun çok güzell olmuş

cemre ebru şallıyla yaıyorum cnm..
kumsal diyet yapmıyorum aslında cnm kontrollü beslenmeye çalışıyoruz..diyet istesemde yapamam ben gelemem sıkıntıya..ama şu ara o kontrolüde elden kaçırdım malesef..ciddi bi uyarıyo ihtiyacım var

kumsal, nohut protein demek zaten yiyebilirsin yani...
demek tutku da sen de cd den yapıyorsunuz. bana plates zor geliyo aslında daha çok spor yapmak istiyorum ama kızım izin vermiyoki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…