canım sağol bilgiler için zamanla öğrenicem inşallahh amannn 2. Olmuşum moral oldu bana yaa
Meyvecim ben çok beyenerek izledim ilk fırsatta izle derim nerdesin sen kar falan demişsinn bende 4 gözle bekledim yağsın diye ama buraya yapmaı
bende ara vermiştim spora birden yapınca heryerim acıdı allahın izniyle bu akşam başlıcam yine
iyiyim bende ne olsun soğuk bi pazartesi sabahı işe atapte olmaya çalışıyorummm
Kızlar takımımız 3. Olmuş bu hafta inşalalh birinciyiz değilmiii
anladım canım 30 cm kar süperr özledim ben karı yaa ben istanbuldayım canım avrupa yakası çok soğuk ama kar yokcanım ben cankırıdayım..hatta ilcesindeyim burda 30 cm den fazla kar var.. donuyoruzz :)
burdaki sinema cok kötü ankarada yada izmitte izleye bilirim onun içinde kar ın kalkması gerek
sen nerdesin bu arada kar düşmedi oralara demek
tabii ben umutluyum....
merhaba cemre nasılsın bazen oluyor böylr canım ama sen sakın pes etmegünaydın kızlar. haftasonu diet konusunda başarısız geçti, umarım bundan sonra dengeyi tuttururum...
saferan kahvaltı etmem lazımdı gelemedim şu tsh değerim baya düşmüş şu sıralar veremememin sebebini anladım 1.48 çıkmış üst sınırı 4.78 alt sınıra yakın benimki şu zencefili falan deneyim bari kahvaltımı etmeme rağmen patates diyetime başlamak niyetindeyim tansiyonum 13e 10 çıktı yüksek dedi doktor birazdan yine ölçtürcem kanım 10a düşmüş şekerim 102ye çıkmış uf umarım verebilirim 3 haftadır düzensiz kilom çünkü aynı sayılarla oyun oynamaktayım şimdiye 60 olabilirdim karnım ağrıyor gazım var herşey bana karşı:2:
Sagol canim iyiyim.Zayiflamaya ugrasiyoruz iste.günaydın canım nasılsın derece almışsınız derken nasıl oluyor meyvecim merak ettim
sağol canım çok teşekkür ederimmm hafta sonu güzel geçti sinemeya gittik av mevsimi gerçekten güzel filmdi kızlar tavsiye ederim
günaydın azeri kızı nasılsın
AZERİ KIZI
tatlım biz taze zencefil bulamadık diğeri olsa olurmu..o sekilde hiç denedinmi..
süperr işte buu :81:bende eve gidince yapıcam inşallahkumsal haklısın, şimdi sporumu yaptım kendime geldim :)
kumsal senin öğle menüsü çok karbonhidrat olmuş...
benim menüm:
sabah:1 dilim kepekli ekmek, 1 kk dil peyniri
öğlen:yarım tabak sulu köfte yemeği
ara:biraz kuruyemiş
emziriken diyetmi yapıyorsun tutkucum sporun çok güzell olmuşselam kızlar iştahım çok açık benim ya..oğlumun diş sıkıntısı var o yüzden beni çok emiyo emdikçede ben acıkıyorum..offffff
ama sporumu yapıyorum allahtan.bugün 45 dk plates 40 dk tempolu yürüdüm..
bu arada azerikızı 3 gündür ben de içiyorum zencefili, umarım işe yarar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?