Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

anladım canım iyi yapıyorsun o zaman kontrolü elden bırakma emzirme bırakınca zorlanmasın

anladım canım iyi yapıyorsun o zaman kontrolü elden bırakma emzirmeyi bırakınca zorlanmasın

azerikızı, tadı kötü değil aslında ama zencefili çok koyunca hızlı içersen yakabiliyo ama olsun işe yararsa hiç problem değil...

kumsal, nohut protein demek zaten yiyebilirsin yani...
demek tutku da sen de cd den yapıyorsunuz. bana plates zor geliyo aslında daha çok spor yapmak istiyorum ama kızım izin vermiyoki

sağol canım bende ne yesem diye düşünüyordum şimdi iyi oldu
evet canım ama çok zevkli oluyor bebiş olunca zor oluyor heralde canım

kızlar birazdan çıkmak zorunda kalabilirim mesai bitmek üzerede pat diye çıkarsam eğer şimdiden iyi akşamlar diliyorum sizeee

yeşil çayı 3 aydır kahvaltılarda çay yerine içiyorum .. sabah kahvaltıdan sonra form çay akşamları yeşil çay 5 i bi yrde .... zencefilede başlasammı marketler taze zencefil dolu yav...............

kızlar menüleri göremiyorum?????????

benüm menü:
sabah:1 dilim kepekli ekmek, 1 kk dil peyniri
öğlen: yarım tabak sulu köfte yemeği, 1 muz
ara:kuruyemiş, 1 bardak az yağlı süt
akşam:1 havuç
ara:1 muz, 1 bardak az yağlı süt
40 dk spor..

bugün yediklerim

sabah:1 kasarli ve beyaz peynirli tost,ceyrek avuc ceviz,
ara:1 mandalina,1 portakal,1 kivi
ögle:1 tabak sütlü müsli
ara:4 kepekli bisküvi
aksam:1 tabak mercimek corbasi,yarim balik,5 dilim patates
ara:1 kücük dilim yalanci tavuk gögsü

45 dakika pilates ve 45 dakika müzikle oynama

merhaba kiizlarr..nasilsiniz akalim...
Kac gundur giremedim nete haftasonu mmisafir doluydu firsatim olmadi hic kosturmaktan...bugunde calistim eve geldim cok hastayim sifayi kapmisim heryerim sizliyor..zar zor isyerinden izin alabildim yarin icin...sonra yine ise devam...

Ya kizlar herkes bir tutturmus plates...faydasi nee platesin...bizim burada platese cokilgi yok yani kimseden duymuyorum hic.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…