kızımın en çok uyandığı saatler, ne yazıkki uyur uyanık oluyorum((
süpermiş ve çok doğru....Sıkıysa yiyin!!!
Ben fırsat buldukça yürüyorum. Yıllardır. Fakat yakın zamana kadar kilo vermeden yana faydasını görmüyordum.
Ta ki bir 'adımölçer' alana kadar. İlker Sarıer'in deyimiyle 'insan takometresi'.
Bu aletler normalde nerede satılır bilmiyorum. Ama internetteki bütün Türk mağazalarında var. Benimki Omron marka........................................................................................................
Baldırlarınız hala ağrıyorken, 550 kalorilik bir soğan halkası boğazınızdan geçebilir mi?
O halde tekrar edeyim: Sadece yürüyerek değil, ancak hem yürüyerek hem de bilgilenerek zayıflayabilirsiniz.
14. takımdan Alıntıdır.
geçmiş olsun tekrar canım.....kahvaltı ettik şimdi cadunun ilaçlarını almaya gitcem ama dün fazlasıyla kötüymüş monitöre bağlamışlar hemşiler koşuşturuyorlarmış bağırıyorlarmış doktorlar bağğrışıyormuş ondan servis görevlisi geldiğğinde ağlasında bizde kalsın dediler
hadi bkalım darısı başımıza............Ben bu saatlerde cogunlukla uyanigim.Bende diyorum benim kalcam niye böyle büyük vücuduma göre
$aka bir yana bunu kesinlikle deniycem.Bundan sonra 23:00 dedinmi yataktayim.Erisin kalcam erisin
günaydın kızlar, dün çikolata yedim, eşim getirmiş yurtdışından dayanamadım...
azeriii
değişik bir mönü olmuş kuşum:44:
günaydın canım nasılsın derece almışsınız derken nasıl oluyor meyvecim merak ettimgünaydın kızlar...
Nasıl gecti hafta sonunuz..
Derece almıssınız tebrikler canlarım kumsalcım seni ayrıca teprik ediyorum şeker..
günaydinlarrrrrr.kizlar hadi gelin yaaaa.burasi bombos kaldi,özellikle haftasonu.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...arismasi-sonuc-listeleri-36.html#post16583198
kumsalcım burda sonuc listeleri var..
Her hafta takımlarda ve bireyselde ilk 3 derece alıyor..
Bende av mevsimini cok merak ediyorum ama kardan dolayı evden dısarı adım bile atamadım...
Canım vücudumda ağrı hali var spor bile yapamıyorum sen nasılsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?