Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

süpermiş ve çok doğru....
geçmiş olsun tekrar canım.....
Ben bu saatlerde cogunlukla uyanigim.Bende diyorum benim kalcam niye böyle büyük vücuduma göre
$aka bir yana bunu kesinlikle deniycem.Bundan sonra 23:00 dedinmi yataktayim.Erisin kalcam erisin
hadi bkalım darısı başımıza............

selam arkadaslar..nasıl gidiyor diyet işleri..ben saldım caıra mevlam kayıra allah sonumu hayır ede..eve gitsemde tartılsam...

tekirdağda mahsur kaldım..evime dönemedim daha

günaydın kızlar, dün çikolata yedim, eşim getirmiş yurtdışından dayanamadım...

Amaaaaan olsun Cemre be.Ara sira cikolata da yemeyeceksek ölelim o zaman.Bosver sefan olsun.Bugün sporunu daha uzun tutarsin yada yemegini daha az yersin olur biter.Bak ben gecen hafta pazar günü yemedigim kalmadi ama yine 1 kilomu tam olarak verdim.

nerde 7. takımın çıtırları bakiiim..... dönün yuvanızaaaa.........

Bugün yediklerim

sabah:1,5 dilim kepek ekmeginden kasarli tost,7 zeytin
ara:1 elma
öglen:kücük porsiyon kavurma,6 catal pilav,salata,ceyrek pogaca,3 sarma
aksam:2 catal tavuk kavurma,2 catal pilav,1 yemek kasigi kuru üzüm,1 yemek kasigi un helvasi

günaydın kızlar nasılsınız görüşmeyeli hepinize güzel bir hafta diliyorummmm
sabah yediklerimm
1 kupa yeşilçay
kepekli kaşarlı tost
4 zeytin
1 mandalina

Son düzenleme:
günaydın kızlar...

nasıl gecti hafta sonunuz..

derece almıssınız tebrikler canlarım kumsalcım seni ayrıca teprik ediyorum şeker..

günaydın kızlar...

Nasıl gecti hafta sonunuz..

Derece almıssınız tebrikler canlarım kumsalcım seni ayrıca teprik ediyorum şeker..
günaydın canım nasılsın derece almışsınız derken nasıl oluyor meyvecim merak ettim
sağol canım çok teşekkür ederimmm hafta sonu güzel geçti sinemeya gittik av mevsimi gerçekten güzel filmdi kızlar tavsiye ederim
günaydinlarrrrrr.kizlar hadi gelin yaaaa.burasi bombos kaldi,özellikle haftasonu.

günaydın azeri kızı nasılsın

canım sağol bilgiler için zamanla öğrenicem inşallahh amannn 2. Olmuşum moral oldu bana yaa
Meyvecim ben çok beyenerek izledim ilk fırsatta izle derim nerdesin sen kar falan demişsinn bende 4 gözle bekledim yağsın diye ama buraya yapmaı
bende ara vermiştim spora birden yapınca heryerim acıdı allahın izniyle bu akşam başlıcam yine
iyiyim bende ne olsun soğuk bi pazartesi sabahı işe atapte olmaya çalışıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…