benim kota uçuyo arada hergün netten izleyemem cnm..mecbur indiriyorum tüm videolarıKizlar ben de baktim youtubedan 2 partmi yaptik simdi kizimla
tmm cnm atarım linkicanım nasıl indirdin peki link veririmisin özelden
maşallah sizeeee
iyi akşamlarrkızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar
kızlar nbr ben gelemedim bugün bulaşıklarımı ıkadım annem parmağını kırdı onu doktora götürdüm misafir geldi onlara arada derede mercimekli köfte yaptım sağ tarafımda ağrıyor şimdi offf:95:
canım nasıl indirdin peki link veririmisin özelden
maşallah sizeeee
kızlar nbr ben gelemedim bugün bulaşıklarımı ıkadım annem parmağını kırdı onu doktora götürdüm misafir geldi onlara arada derede mercimekli köfte yaptım sağ tarafımda ağrıyor şimdi offf:95:
zalimi nasılsın canım annene çok geçmiş olsun senin için baya hareketli bir gün olmuşkızlar nbr ben gelemedim bugün bulaşıklarımı ıkadım annem parmağını kırdı onu doktora götürdüm misafir geldi onlara arada derede mercimekli köfte yaptım sağ tarafımda ağrıyor şimdi offf:95:
canım neren ağrıyor senin ya geçmiş olsunbu gece ağrım artacağa benziyor neyse size bir süpriz yaparım artık
günaydın tatlımmmmgünaydınnnn
günaydın canımgünaydıııııııııııın
kumsalım
sağ tarafta kaburgamın altı sonra ağıyor ağrıyor şişip hassaslaşıyor orası elleyemiyorsun sağ tarafa sırtımada vuruyor ağrısı bulantı kusma falan öyle yani
günaydıııııııııııın
kumsalım
sağ tarafta kaburgamın altı sonra ağıyor ağrıyor şişip hassaslaşıyor orası elleyemiyorsun sağ tarafa sırtımada vuruyor ağrısı bulantı kusma falan öyle yani
Günaydin kizlar.Bugün pirinc lapasi diyeti yapicam.Dün tüm gün karin agrisindan öldüm.Bugün pirinc lapasi diyeti yaparsam agrimi alir.Yarinda misafirlikteyim,ne yiycem Allah kerim....
annene geçmiş olsun zalimiii....azeri ewet tatlım annem parmak konusunda hassas çok hareketli bir gacı olduğundan kendinden önce gidenlere hakim olamıyorşimdi tostla salata yedim spor yok ama hareketlerim yetermi acaba yani ewde koşuşturmaca
günaydıııııııııııın
kumsalım
inş faydası olur canım pirinc lapasının bende yarın ve cuma ayran detoksu yapcam..
günaydın canım nasılsın nasıl yapıyorsun o diyeti azeri kızıgünaydin kizlar.bugün pirinc lapasi diyeti yapicam.dün tüm gün karin agrisindan öldüm.bugün pirinc lapasi diyeti yaparsam agrimi alir.yarinda misafirlikteyim,ne yiycem allah kerim....
[ı] annene geçmiş olsun zalimiii....[/ı]
[ı]sanada geçmiş olsun canım...[/ı]
[ı]herkese günaydııın...[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?