Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kizlar ben de baktim youtubedan 2 partmi yaptik simdi kizimla
benim kota uçuyo arada hergün netten izleyemem cnm..mecbur indiriyorum tüm videoları
canım nasıl indirdin peki link veririmisin özelden

maşallah sizeeee
tmm cnm atarım linki
kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar
iyi akşamlarr

hoşgeldin canım..nbr nasıl gidiyor..
geçmiş olsun annene

Ben de bir yumurta , bir dilim ekmek ve bir parca peynirle kahvalti yaptim arti yesil cay ictim simdilik bu kadar...Oglen olmak uzere, kizimi uyutup ders caliscam .grsrz kizlarrr

Bugün yediklerim:

sabah:1 parca pide ekmek,1 haslanmis yumurta,2 dilim ka$ar peynir,1 tatli kasigi krem peynir
ara:5 kepekli bisküvi
öglen:1 porsiyon corba
ara:1 elma
aksam:1 porsiyon corba

40 dakika leslie,25 dakika pilates

Zalimi'cim sizde de olaylar hic eksik olmuyor,canim yaaaa.Nazarami geliyorsunuz nedir

azeri ewet tatlım annem parmak konusunda hassas çok hareketli bir gacı olduğundan kendinden önce gidenlere hakim olamıyorşimdi tostla salata yedim spor yok ama hareketlerim yetermi acabayani ewde koşuşturmaca

günaydın kızlar nasılsınız kızlar çokkk sogukkkk çokk
kahvaltı1 tost kepekli b. peynir
1mandalina
1 kupa yeşilçay

zalimi nasılsın canım annene çok geçmiş olsun senin için baya hareketli bir gün olmuş
bu gece ağrım artacağa benziyor neyse size bir süpriz yaparım artık
canım neren ağrıyor senin ya geçmiş olsun

günaydıııııııııııın
kumsalım
sağ tarafta kaburgamın altı sonra ağıyor ağrıyor şişip hassaslaşıyor orası elleyemiyorsun sağ tarafa sırtımada vuruyor ağrısı bulantı kusma falan öyle yani

günaydın tatlımmmm
günaydın canım
doktora gittinmi hiç canım neden oluyormuş allah şifa versin ihmal etme canım

Zalimi apandis olmasin gülüm yaaaa.Doktora gittin mi.Gitmediysen git mutlaka.Cünkü tam dedigin yerde apandis olmasi lazim.Haberdar et bizi.

Günaydin kizlar.Bugün pirinc lapasi diyeti yapicam.Dün tüm gün karin agrisindan öldüm.Bugün pirinc lapasi diyeti yaparsam agrimi alir.Yarinda misafirlikteyim,ne yiycem Allah kerim....

azeri ewet tatlım annem parmak konusunda hassas çok hareketli bir gacı olduğundan kendinden önce gidenlere hakim olamıyorşimdi tostla salata yedim spor yok ama hareketlerim yetermi acabayani ewde koşuşturmaca
annene geçmiş olsun zalimiii....

sanada geçmiş olsun canım...
herkese günaydııın...

yağsız yoğurttan yaptığın ayranın içine haslanmıs nohut yeşil mercimek buğday ve rendelenmiş salatalık katıyorsun tabi tuzzuz istediğin baharatı ekliyebilirsin..
sabah klasik kahvaltı yapıyorsun gün içindede acıktıkca bunu içiyorsun
1. gün 2 litre ayrana 4 er kasık baklagil 2 saltalık eklenerek 2. günde aynı sekilde...

kızlar demin yanlıs aklımda kalmıs :) ..

Son düzenleme:
günaydin kizlar.bugün pirinc lapasi diyeti yapicam.dün tüm gün karin agrisindan öldüm.bugün pirinc lapasi diyeti yaparsam agrimi alir.yarinda misafirlikteyim,ne yiycem allah kerim....
günaydın canım nasılsın nasıl yapıyorsun o diyeti azeri kızı
[ı] annene geçmiş olsun zalimiii....[/ı]

[ı]sanada geçmiş olsun canım...[/ı]
[ı]herkese günaydııın...[/ı]

günaydın seferan nasılsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…