Aslına bakılırsa kahvenin kendisi kalori içermez. Ancak süt, krema ve şeker eklemesiyle kalorisi artar, hatta bazı şurupların ilavesiyle masum gibi görünen kahve tehlikeli bir kalori bombası olabilir. Kahve denilince ilk akla gelen kafein olsa da, kafein haricinde içinde yaklaşık 400 kimyasal, eser miktarda antioksidan ve niasin ayrıca mineraller de bulunur. Aslında kahve, doğal ve güçlü bir antioksidandır, ayrıca fiziksel ve mental performansı artırdığı da biliniyor. Aynı zamanda kafeinin, metabolizmayı hızlandırıcı ve yağ oksidasyonunu artırıcı etki gösterebildiği, yapılan bazı çalışmalarda gösterilmiştir. Kahve seven bireyler günde bir - iki tane içebilir, kilo vermenize engel olmaz.
3- yarım saat önce yarım bardak suya karıştırılmış 1 tatlı kaşığı kahve içilirse hem enerjiniz artar hem de daha çok kalori yakarsınız -tıpçı arkadaştan teyit alındı-.
iyi öyleyse, kahveye saldıralım :)
Ahhh ahhh Cemre senin demi sorunun var.Ben senelerdir böyleyim.4 günde bir.Hicbirsey ise yaramiyor.Herseyi denedim,gaz yapmaktan baska ise yaramiyorlar bende.A$iri derecede bagirsak tembelligi var bende.
(( metabolizmamız çok yavaş...
bilinçsizce yapılan dietler, işte bu benim
biliyorum bu etkisini ama zaten bişi yemiyorum bari o keyfim kalsın...
ewet ama bu bir çok kişinin sorunu bende 2 öğün sayılır yaptığım
muz ne kadar verilsede diyetlerde ben hiç kullanmadım (gerçi bu sevmediğimden olabilir)..şeker oranı yüksekmiş veee işte bomba kabızlık yapıyor
"Kafein enerji harcamasında artış sağlar, bu etkiyi şeker ve yağın daha çok yakımıyla oluşturur. Hayvanlarda, belirli bir miktarda verilen kafeinin ağırlık kaybına yol açtığı görülmüştür. Kafein yağ hücresini küçültmekte, trigliserit miktarını azaltmaktadır. Bir araştırmada, 76 şişman bireye 3 ay süreyle zayıflama diyeti ile düşük ve yüksek doz yeşil çay ve kafein birlikte (270 mg epigallokateşin+150 mg kafein) verilmiştir. Sonucunda yüksek kafein alanlarda vücut ağırlığı, yağ dokusu, bel çevresi ölçümlerinde daha fazla azalma olduğu tesbit olunmuştur.". İnanç, günde 1.5 su bardağı şekersiz içilen filtre kahvenin fiziksel aktivite ile birlikte uygulanan zayıflama diyetlerinde destek olabileceğini ifade etti.
Ancak, aşırı kafein tüketiminin uykusuzluk, mide rahatsızlığı, kan basıncında artış ve kemik yoğunluğunda azalmaya neden olduğunun unutulmaması gerektiğine dikkat çeken İnanç, yaşlılar ve kroner kalp hastalarının bu konuda dikkatli olması gerektiğini vurguladı. Doç. Dr. İnanç, çay, kahve, kolalı içeceklerin yanı sıra yeşil çayda da kafein bulunduğunu sözlerine ekledi.
:)cemile ve kızlar iyi geceler cemilecim çooook aşırı sevdiğini biliyorum canım kıyamam sana
azericim şeker kullanmıyorum ben çay kahve süt ne içiyorsam o yana da bir sıkıntım yok ama
içmeye çalışsan hani tadının çok güzel olduğunu beynine ikna edersen zaten ondan zevk alırsın
yorgunluktan dalmışım gideyim yerime yatayım bende
dolmam da nefis olmuş bu arada 2 tane yedim
günaydın... ben de kahvaltımı ettim: 1 dilim kepek ekmek, 1kk dil peyniri.günaydın kızlar hayırlı sabahlar nasılsınız
kahvaltı
1 fincan 2 si bir arada kahve
1 tost kepekli kaşarlı
1 mandalina
geçmiş olsun ve başarılar...cnm 2 gundur finallerle cebellesiyorum arti kizcem hasta gece gunduzum sasmis durumda, yrn son sinavim var bakalim sonra rahatlicam biraz olsun...
çok zevkli olur, boşver keyfini çıkargunaydin kizlarr...
dun girdim foruma ama cvp yazamadim bri turlu...suan yurtdisinda asiri yilbasi hazirligi var kardesimde okula gittigi icin dun yilbasi yemegi vardi herkese birseyler hazirla felan firsat bulamadim...iki gundur diyeti bozdum kosturmaktan vallaha..sanirim bu haftada kilo veremicem :2::2:
merhabalar günaydın kızlar.
yakınımın sağlık sebebiyle fzl aranızda olamadım.olabilecek gibide gözükmüyorum.beni bir kaç zaman böyle idare edin ölüm döşeğinde işe git gel oraya git gel buraya girip paylaşımda dahi bulunmak içimden gelmiyor onu o halde görünce.
çok güzelmiş... teşekkürler...<A onclick="_gaq.push(['_trackEvent', 'Outgoing', 'www.vidivodo.com', '/372549/yildiz-tilbe-_-vazgectim']);" href="http://www.vidivodo.com/372549/yildiz-tilbe-_-vazgectim" target=_blank>Video : yıldız tilbe - vazgeçtim - Vidivodo
tüm gruba hitaben
her gün bir porsiyon
Hergün biraz da aşkı yitiriyor
Yüzündeki gökkuşağının ağrılı rengi
Sabahlara yakın sessiz gelişlerin(gece kaçamakları)
Hırsız gibi kararsız, kararlı
Yatağımdasın kırk yıllık yabancı
Vazgeçti direnişim(kaçamak tamamlandı muhtemelen reçel çikolata yağ ekmek tüveri)
Seni sevmeyi ağır ödüyorum(bıngıl bıngıl yağlarla)
Vazgeçtim yana yana(diyetten vazgeçişin son damlası )
Seni sevmeyi ağır ödüyorum(tebrikler yağlarına kavuştun)
Vazgeç yüreğimden düşlerimden(diyet sonrası hayallerden vazgeçişin başladığı an)
Yaralıyım bin yerimden(ya ya eminim öyledir her kaçamak 4 gün önceye getirir)
Ben değilim seviştiğin
Affedemem beni affet
Gidiyorum uzaklara, sensizliğe(zalığa veda ettin mutlmusun)
Kahretsin yapamıyorum(ewet yukarı olacakların olmaması için vicdan azabı başlangıcı)
Kaçtıkça sana geri dönüyorum(hayııııır zayıflama yok artık yemee o baklava sana yarar sağlamaz şimdi)
Kahretsin yapamıyorum
Seni sevmeyi ağır ödüyorum(kocaman bir alkış o kadar lafa yediysen bir şey diyemiyorum)
eline sağlık.. biz de isteriz........cemile ve kızlar iyi geceler cemilecim çooook aşırı sevdiğini biliyorum canım kıyamam sana
azericim şeker kullanmıyorum ben çay kahve süt ne içiyorsam o yana da bir sıkıntım yok ama
içmeye çalışsan hani tadının çok güzel olduğunu beynine ikna edersen zaten ondan zevk alırsın
yorgunluktan dalmışım gideyim yerime yatayım bende
dolmam da nefis olmuş bu arada 2 tane yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?