Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Anladim canim.Güzel birseye benziyor.Eger ise yararsa söyle,bende yaparim.

günaydın canım nasılsın nasıl yapıyorsun o diyeti azeri kızı

günaydın seferan nasılsın canım

Günaydin canim.Diyet listeleri bölümünde var bu diyet.2 günlük aslinda.Tam bugday pirinci aliyorsun,lapa gibi yani bol suyla pisiriyorsun.Az tuzlu,karabiberle falan yiyorsun.Ama tüm gün bu yenecek,baska bisey yok.Püsküüt takimlarda yarisirken her persembe bunu yapmis.Aslinda bende düsünüyorum.Her persembe yapsam,hic olmazsa tartida da az ciksam.

Son düzenleme:
Meyvenull,4. takimda yazini gördüm,kilon takilmis öylemi?Bu sabah benimde cok moralim bozuldu.Pirinc lapasi diyeti yapacagim icin meraktan bir tartilayim dedim.65,3 ciktim yaaaaAma isin ilginc yani da gözüm 65,3 gördü ama beyin bunu 64,3 diye idrak etti ilk basta.Nasil seviniyorum nasil seviniyorum.Kahkaha atiyorum,vayyy diyorum carsambadan 64,3 sem cumaya 64,8 falan olurum.Sonra birden kafama sanki biri vurdu tarannkkkkk diye.Bir dakka dedim yaaa,65,3 ciktim ben.Agliyacak gibi oldum sonra.

Yani anliyacagin baksana sende bende 8 kilo verdikten sonra takildik.Diyorum bari 60 da takilsaydim yaaaa.Ne olurdu.Hic olmazsa bazi kiyafelerime girerdim yeniden.O aralar takilsaydi yaaa.Hem dedigin gibi niye takildiki bu meret.Ama bisey söylüyüm,aynada zayifladigimi hissediyorum.Ayna baska söylüyor,tarti baska.Ne bu simdi yaaaaaa:84::84:

kızlar günaydın.
kilo takıldığı zaman metabolizmayı şaşırtmak gerekiyor, yani sebze dieti ya da protein dieti yapmak lazım...
bu arada geçen bişi okudum ne kadar doğru bilemiyorum ama spordan önce kahve içilirse depolanan yağların daha kolay yakılmasını sağlarmış, bilginize...

Bu kahve isini bir arastirayim.Eger öyleyse niye yapmiyayim.Kahveye bayilirim.Hatta su an kahve iciyorum....

canım benim takılmamın sebebi 6 senedir bu kilodan asağı olmadım bu benim kırılma noktam ondan kurtulmam lazım..
sakin sakin 2 gün detoks yapıcam mutlaka gidicek inanıyorum..
ben yapayım işe yarasa kesinlikle sende denersin hem baska bi sitede yorumları okuyorum onlarda cok memnun kalmıslar..
en az 1 kilo veririm die düşünüyorum bakalım sonuc ne olucak..

cemreci ben monti yapıyorum.. baska diyete baslayıp seker dengemi bozmak gibi bi risk alamam yapabileceğim en uygun sey ayran detoksu bende onu denicem..
bu kahve olayınıda denemek isterdim ama malesef montide kahve yasak..
kafeinin metabolizma üzerine cok etkisi olduğunu düşünüyorum özellikle dieretik etkisi bile işe yarar..

afiyet olsun hayrişim boşver üzme ve sıkma bu kadar kendini bende sabah klasik kahvaltı yaptım şimdi greenwood tea form çayımı içeceğim ılık ılık ne yesem acaba portakal mı yesem ne akşama dolma yapacağım bu öğünü atlatmam lazım

cemile ben kaveyi eskiden çok içerdim şimdi hiç içesim gelmiyor eğer doğruysa bende içeyim bide fal bakarım sonrasında güzel olur

monti nedir ilk defa duydum :) kahve olayını ben deneyeceğim...
Bu kahve isini bir arastirayim.Eger öyleyse niye yapmiyayim.Kahveye bayilirim.Hatta su an kahve iciyorum....
ohh afiyet olsun...
hülya naptın kuzuşum ayarlayabildinmi işlerini
cemile hoşgeldin guu
hoşbulduk ama ben şimdi geldim :)
cemile ben kaveyi eskiden çok içerdim şimdi hiç içesim gelmiyor eğer doğruysa bende içeyim bide fal bakarım sonrasında güzel olur
anlıyorsan ben de içeyim bana da bak zalimi :)

kızlar size bişi sorucam, tuvalet sorununu nasıl çözebilirim??? yeşil çay, form çayı, spor işe yaramıyo. sanırım metabolizmam çok yavaşladı, tiroidimin de etkisi var

ben seni aşşada görmüştüm ama yanlış gördüm sen sandım galiba cemilecim
sabah kahvaltımdan sonra birikmiş bulaşıkları yıkadım pazara gittik 4 ü geçiyordu geldik sonra dolma yapmaya girdim pişman oldum
yeşil mercimek
kavurarak bulgur
dolma
yaptım ve ayaklarım zonkluyor
annemler doktora gitti daha girmemişler gelmelerine 1 saatten fazla var
2 kaşık bulgur koydum kendime yoksa öğğğdü sonu
dolmayı koydum pişiyor

kızlar size bişi sorucam, tuvalet sorununu nasıl çözebilirim??? yeşil çay, form çayı, spor işe yaramıyo. sanırım metabolizmam çok yavaşladı, tiroidimin de etkisi var

Ahhh ahhh Cemre senin demi sorunun var.Ben senelerdir böyleyim.4 günde bir.Hicbirsey ise yaramiyor.Herseyi denedim,gaz yapmaktan baska ise yaramiyorlar bende.A$iri derecede bagirsak tembelligi var bende.

<A onclick="_gaq.push(['_trackEvent', 'Outgoing', 'www.vidivodo.com', '/372549/yildiz-tilbe-_-vazgectim']);" href="http://www.vidivodo.com/372549/yildiz-tilbe-_-vazgectim" target=_blank>http://www.vidivodo.com/372549/yildiz-tilbe-_-vazgectim
tüm gruba hitaben
her gün bir porsiyon

Hergün biraz da aşkı yitiriyor
Yüzündeki gökkuşağının ağrılı rengi
Sabahlara yakın sessiz gelişlerin(gece kaçamakları)
Hırsız gibi kararsız, kararlı
Yatağımdasın kırk yıllık yabancı

Vazgeçti direnişim(kaçamak tamamlandı muhtemelen reçel çikolata yağ ekmek tüveri)
Seni sevmeyi ağır ödüyorum(bıngıl bıngıl yağlarla)
Vazgeçtim yana yana(diyetten vazgeçişin son damlası )
Seni sevmeyi ağır ödüyorum(tebrikler yağlarına kavuştun)

Vazgeç yüreğimden düşlerimden(diyet sonrası hayallerden vazgeçişin başladığı an)
Yaralıyım bin yerimden(ya ya eminim öyledir her kaçamak 4 gün önceye getirir)
Ben değilim seviştiğin
Affedemem beni affet
Gidiyorum uzaklara, sensizliğe(zalığa veda ettin mutlmusun)

Kahretsin yapamıyorum(ewet yukarı olacakların olmaması için vicdan azabı başlangıcı)
Kaçtıkça sana geri dönüyorum(hayııııır zayıflama yok artık yemee o baklava sana yarar sağlamaz şimdi)
Kahretsin yapamıyorum
Seni sevmeyi ağır ödüyorum(kocaman bir alkış o kadar lafa yediysen bir şey diyemiyorum)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…