yağsız yoğurttan yaptığın ayranın içine haslanmıs nohut yeşil mercimek buğday ve rendelenmiş salatalık katıyorsun tabi tuzzuz istediğin baharatı ekliyebilirsin..
sabah klasik kahvaltı yapıyorsun gün içindede acıktıkca bunu içiyorsun
1. gün 2 litre ayrana 4 er kasık baklagil 2 saltalık eklenerek 2. günde aynı sekilde...
kızlar demin yanlıs aklımda kalmıs :) ..
Anladim canim.Güzel birseye benziyor.Eger ise yararsa söyle,bende yaparim.
günaydın canım nasılsın nasıl yapıyorsun o diyeti azeri kızı
günaydın seferan nasılsın canım
kızlar günaydın.
kilo takıldığı zaman metabolizmayı şaşırtmak gerekiyor, yani sebze dieti ya da protein dieti yapmak lazım...
bu arada geçen bişi okudum ne kadar doğru bilemiyorum ama spordan önce kahve içilirse depolanan yağların daha kolay yakılmasını sağlarmış, bilginize...
canım benim takılmamın sebebi 6 senedir bu kilodan asağı olmadım bu benim kırılma noktam ondan kurtulmam lazım..Meyvenull,4. takimda yazini gördüm,kilon takilmis öylemi?Bu sabah benimde cok moralim bozuldu.Pirinc lapasi diyeti yapacagim icin meraktan bir tartilayim dedim.65,3 ciktim yaaaaAma isin ilginc yani da gözüm 65,3 gördü ama beyin bunu 64,3 diye idrak etti ilk basta.Nasil seviniyorum nasil seviniyorum.Kahkaha atiyorum,vayyy diyorum carsambadan 64,3 sem cumaya 64,8 falan olurum.Sonra birden kafama sanki biri vurdu tarannkkkkk diye.Bir dakka dedim yaaa,65,3 ciktim ben.Agliyacak gibi oldum sonra.
Yani anliyacagin baksana sende bende 8 kilo verdikten sonra takildik.Diyorum bari 60 da takilsaydim yaaaa.Ne olurdu.Hic olmazsa bazi kiyafelerime girerdim yeniden.O aralar takilsaydi yaaa.Hem dedigin gibi niye takildiki bu meret.Ama bisey söylüyüm,aynada zayifladigimi hissediyorum.Ayna baska söylüyor,tarti baska.Ne bu simdi yaaaaaa:84::84:
kızlar günaydın.
kilo takıldığı zaman metabolizmayı şaşırtmak gerekiyor, yani sebze dieti ya da protein dieti yapmak lazım...
bu arada geçen bişi okudum ne kadar doğru bilemiyorum ama spordan önce kahve içilirse depolanan yağların daha kolay yakılmasını sağlarmış, bilginize...
metabolizmanın durmasından neeeefreeeet ediyorum
monti nedir ilk defa duydum :) kahve olayını ben deneyeceğim...canım benim takılmamın sebebi 6 senedir bu kilodan asağı olmadım bu benim kırılma noktam ondan kurtulmam lazım..
sakin sakin 2 gün detoks yapıcam mutlaka gidicek inanıyorum..
ben yapayım işe yarasa kesinlikle sende denersin hem baska bi sitede yorumları okuyorum onlarda cok memnun kalmıslar..
en az 1 kilo veririm die düşünüyorum bakalım sonuc ne olucak..
cemreci ben monti yapıyorum.. baska diyete baslayıp seker dengemi bozmak gibi bi risk alamam yapabileceğim en uygun sey ayran detoksu bende onu denicem..
bu kahve olayınıda denemek isterdim ama malesef montide kahve yasak..
kafeinin metabolizma üzerine cok etkisi olduğunu düşünüyorum özellikle dieretik etkisi bile işe yarar..
ohh afiyet olsun...Bu kahve isini bir arastirayim.Eger öyleyse niye yapmiyayim.Kahveye bayilirim.Hatta su an kahve iciyorum....
hoşbulduk ama ben şimdi geldim :)hülya naptın kuzuşum ayarlayabildinmi işlerini
cemile hoşgeldin guu
anlıyorsan ben de içeyim bana da bak zalimi :)cemile ben kaveyi eskiden çok içerdim şimdi hiç içesim gelmiyor eğer doğruysa bende içeyim bide fal bakarım sonrasında güzel olur
kızlar size bişi sorucam, tuvalet sorununu nasıl çözebilirim??? yeşil çay, form çayı, spor işe yaramıyo. sanırım metabolizmam çok yavaşladı, tiroidimin de etkisi var
kimse gelmiyor ya:84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?