Selam kizlar.Yarin tartilmak istemiyorum resmen.Dyiet yaparken artida ciktim yaaa.Nedir bu is anlamadim.Ne güzel gidiyordum.noldu birdenbire.Tepetaklak oldum.Ama direnicem insallah.Dün dogumgünü vardi.Oraya gittim.Tüm israrlara ragmenagzima bir lokmacik dahi birsey koymadim.Sofrada ama neler vardi neler.Kisirmi desen,pizzami desen,börek,yaspasta,cheesecake,abur cuburlar falan ama hicbirseye elimi sürmedim.Midem bulaniyor,icim almiyor dedim.
Ama bugün camiide dayanamadim,yarim pogaca yedim,revani yedim yaaa.O da acliktan ama canim cektiginden degil.
Offff yarin 65,5 cikicam en az.Yani yarim kilo almis vaziyette.Delireyimmi ben ne yapayim
aman bugünlerde pek hamarat gördüm seni.............ceyce çok geçmiş olsun kilo bildirimini bugüünden yap istersen mkay sende kilo bildirimini bugünden yapmalısın
kabızlık için gece yatarken 2 bardak su sabah çişe kalktığındada 1 bardak su içmeliymişsin
bulaşıklar yıkanacak
yarım saatlik yoldan ilaç alınacak
merdiven yıkanacak
hal kalırsa spor yapacağım
yaa bi gün yemeyle kilo alınmaz merak etme .....Selam kizlar.Yarin tartilmak istemiyorum resmen.Dyiet yaparken artida ciktim yaaa.Nedir bu is anlamadim.Ne güzel gidiyordum.noldu birdenbire.Tepetaklak oldum.Ama direnicem insallah.Dün dogumgünü vardi.Oraya gittim.Tüm israrlara ragmenagzima bir lokmacik dahi birsey koymadim.Sofrada ama neler vardi neler.Kisirmi desen,pizzami desen,börek,yaspasta,cheesecake,abur cuburlar falan ama hicbirseye elimi sürmedim.Midem bulaniyor,icim almiyor dedim.
Ama bugün camiide dayanamadim,yarim pogaca yedim,revani yedim yaaa.O da acliktan ama canim cektiginden degil.
Offff yarin 65,5 cikicam en az.Yani yarim kilo almis vaziyette.Delireyimmi ben ne yapayim
kimmiş o bakalım.. sen üniversitemi okuyorsun canım de bakiim....azeri üzülme canım durma noktasında bir kaç hafta içinde düzelir benimde öyle oluyordu sıkma canını yediklerin için üzülme daha dikkatli olursun bundan sonra çantanda çubuk kraker bulundurursan revani yemezsinbugünki misafir fal bakıyordu bir kısmetin var kocaman dedi gele gele gelemedi dedim ve durdu dediki biri bana seni ayarlamamı istese kesinlikle hayır derim dedi sonra bir iki daha birşeyler dedi ve fal bitti niye öyle dedin durup dururken dedim görümcesinin kızı evli kocasının kardeşine kız arıyorlarmışta beni söylemişler bu ablada kesinlikle bahsetmeyinn bile demiş .. sen kaynanandan sürekli şikayetçisin oğlanın nasıl biri olduğunu bilmiyorsun hayır böyle biri var dahi demeyeceksin demiş içim bir tuhaf oldu bu 3. farklı kişi beni isteyişleri ben istiyorum evlenmeyi ama 1i var aklımda etraftakiler pek içime sinmiyor
azerikızı benim de durumum kötü, diete ve spora rağmen sanırım pek kilo veremedim...
azeri üzülme canım durma noktasında bir kaç hafta içinde düzelir benimde öyle oluyordu sıkma canını yediklerin için üzülme daha dikkatli olursun bundan sonra çantanda çubuk kraker bulundurursan revani yemezsinbugünki misafir fal bakıyordu bir kısmetin var kocaman dedi gele gele gelemedi dedim ve durdu dediki biri bana seni ayarlamamı istese kesinlikle hayır derim dedi sonra bir iki daha birşeyler dedi ve fal bitti niye öyle dedin durup dururken dedim görümcesinin kızı evli kocasının kardeşine kız arıyorlarmışta beni söylemişler bu ablada kesinlikle bahsetmeyinn bile demiş .. sen kaynanandan sürekli şikayetçisin oğlanın nasıl biri olduğunu bilmiyorsun hayır böyle biri var dahi demeyeceksin demiş içim bir tuhaf oldu bu 3. farklı kişi beni isteyişleri ben istiyorum evlenmeyi ama 1i var aklımda etraftakiler pek içime sinmiyor
klasik bir ev kızıyım
napayım saferan annemin parmağı kırık kardeşim yatıyor mecburum yani
okuldan falan deil annemin arkaşının oğlu
22-23 yani ağustos 87liyim
Allah tüm genc kizlarimiza mutlu,huzurlu bir yuva nasip etsin.Gittigi yerde pisman etmesin insallah.
ben 6 ağustos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?