Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selam kizlar.Yarin tartilmak istemiyorum resmen.Dyiet yaparken artida ciktim yaaa.Nedir bu is anlamadim.Ne güzel gidiyordum.noldu birdenbire.Tepetaklak oldum.Ama direnicem insallah.Dün dogumgünü vardi.Oraya gittim.Tüm israrlara ragmen agzima bir lokmacik dahi birsey koymadim.Sofrada ama neler vardi neler.Kisirmi desen,pizzami desen,börek,yaspasta,cheesecake,abur cuburlar falan ama hicbirseye elimi sürmedim.Midem bulaniyor,icim almiyor dedim.

Ama bugün camiide dayanamadim,yarim pogaca yedim,revani yedim yaaa.O da acliktan ama canim cektiginden degil.

Offff yarin 65,5 cikicam en az.Yani yarim kilo almis vaziyette.Delireyimmi ben ne yapayim

Son düzenleme:

azerikızı benim de durumum kötü, diete ve spora rağmen sanırım pek kilo veremedim...

azeri üzülme canım durma noktasında bir kaç hafta içinde düzelir benimde öyle oluyordu sıkma canını yediklerin için üzülme daha dikkatli olursun bundan sonra çantanda çubuk kraker bulundurursan revani yemezsinbugünki misafir fal bakıyordu bir kısmetin var kocaman dedi gele gele gelemedi dedim ve durdu dediki biri bana seni ayarlamamı istese kesinlikle hayır derim dedi sonra bir iki daha birşeyler dedi ve fal bitti niye öyle dedin durup dururken dedim görümcesinin kızı evli kocasının kardeşine kız arıyorlarmışta beni söylemişler bu ablada kesinlikle bahsetmeyinn bile demiş .. sen kaynanandan sürekli şikayetçisin oğlanın nasıl biri olduğunu bilmiyorsun hayır böyle biri var dahi demeyeceksin demiş içim bir tuhaf oldu bu 3. farklı kişi beni isteyişleri ben istiyorum evlenmeyi ama 1i var aklımda etraftakiler pek içime sinmiyor

Son düzenleme:
aman bugünlerde pek hamarat gördüm seni.............
yaa bi gün yemeyle kilo alınmaz merak etme .....
kimmiş o bakalım.. sen üniversitemi okuyorsun canım de bakiim....

azerikızı benim de durumum kötü, diete ve spora rağmen sanırım pek kilo veremedim...

Napcaz canim biz böyle.Neyse saglik olsun diyelim.Gerci ben kendimi avutmayi basardim.Kendi kendime diyorum ki,o tartida gördügün kas yapmis halin.Vücudun kas yapti,ne güzel iste,güclendin.Bosver bir iki hafta da tartida cok cikiver.

Sende böyle avut kendini napcan...

Zalimi ya$in kacti senin?Innnnsallahhh gönlüne göre birini bulursun.

bir de seyi sorayim.Cubuk krakerin kalorisimi azmi?yenebilirmi.Kac tane yenebilir?

Son düzenleme:
selam kızlar..
eşimle çok pis bi iddiaya girdik..4 ayda 15 kilo verip evlendiğimiz kiloya ulaşmamı istiyor..karşılığında tek taş pırlanta alıcak..eğer kaybedesem evde son kararları hep o vericek..
bu iddianın üzerine bütün gün aşure yenirmi..ben yedim halada yiyorum..ama yarından itibaren kesin kez başlıyorum..

klasik bir ev kızıyım
napayım saferan annemin parmağı kırık kardeşim yatıyor mecburum yani
okuldan falan deil annemin arkaşının oğlu

Kizlar iyi dileklerinizicin sagolun zalimicim 78.6 bgn itibariyle , artik isi daha ciddiye aliyorum, simdi kaciyorum birkac gecediruykusuzum ve evin hali berbat yapilcak cok isim var ama halimyok , gorusuruz kizlar yrn

alev geçen hafta kaçtı senin kilon:44:
öğlen küçük kase puding akşamda az dolma içi az bulgur 1 kaşık yoğurt

7. Takım 185. Etap
zalimi (62.5/61,9/
tutku2012(63.5/
cemre2010(61.9/
ceyce(80.8/
saferan(135.8/
azerikizi(65/
kirmizigül06(103.2/
kumsal(59.3/
mkay()yeni üye
7.TAKIM TOPLAM KİLO(632/)

****7.TAKIM 171.ETAP ****

yarisci (68,0/69,0/-1,0/-1,47%)
askito (69,6/ayrıldı çünkü hamiş
ebtuna (64.6/ 66,2/-1,6/-2,48%)
pregant (73,0/73,0/0,00/0,00%)
sailormoon (67,1/67,1/0,00/0,00%)
zalimi (75,4/geri dönmek üzere ayrıldı
ohcanimadeysin (63,5/ ayrıldı çünkü hamiş
JJuLiEtt(68,0/67,5/0,5/0,74%)
neira(58,0/57,7/0,3/0,51%)yeni üye

7.TAKIM TOPLAM KİLO(398,7/400,5/-1,8/-0,45%)

7. Takım 185. Etap
zalimi (62.5/61,9/
tutku2012(63.5/
cemre2010(61.9/
ceyce(80.8/
saferan(135.8/
azerikizi(65/
kirmizigül06(103.2/
kumsal(59.3/
mkay()yeni üye

7.TAKIM TOPLAM KİLO(632/)
culii 14 haftada verdiğimiz kiloya bak ya:2:
yanlız birşey farkettim o günlerden kimse yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…