Napcaz canim biz böyle.Neyse saglik olsun diyelim.Gerci ben kendimi avutmayi basardim.Kendi kendime diyorum ki,o tartida gördügün kas yapmis halin.Vücudun kas yapti,ne güzel iste,güclendin.Bosver bir iki hafta da tartida cok cikiver.
Sende böyle avut kendini napcan...
ekledim kızlar listenizi..
Azerikızı canım ben 2-3 hafta kadar 62.1 le 61.7 arasında gittim geldim detoksla kırdım bu zinciri ama tek gün yapmam gerekiyormus 2. Günü yapmamalıymısım bu gün cok zor geciyor inş bana + olarak dönmez bu durum..
hmmm o zaman aklimda bulunsun,bu haftada kilo veremezsem bu diyeti yapayim.100% detoks diyeti basligi altinda olan diyet bu degilmi?
Beni gördün demi 300 gram almisim.ama bu hafta kaloride düsüklük yapicam ve carsamba persembe bu detoks diyetini yapabilirim.
farkettim tatlım bence kaloride düşüklük yapma glisemik indeksi düşük besinler ye doyana kadar yani vücudunu ac bırakma kaloriyi düşürücem die..
Bu detoksu da ayda 2 kez 1 gün uygula iki gün üst üste cok ağır gelio..
Tesekkürler meyvenull.Yani meyve ve sebze diyeti gibi bisey bu anladigim kadariyla.
arkadaşlar o kadar araştırmama rağmen u2rem olarak kayıt bulamadım bana yardımcı olabilirmisiniz cuma paylaşım listelerinde geri geri giderek 7. takımda bu arkadaşın hagi etapta kaç kiloyla ayrıldığını bulmalıyız bide siz bakın çatlıcam sinirimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?