selam kızlar, ben 5. takımın şişkosu shelly. Hedefim 60 kilo, başlangıç 75 kilo. iki ay olacak ama ben daha 3 kilo verebildim. buna rağmen geçen hafta hemen hergün kaçamak yaptım ve bir haftada 300 gramını geri aldım. Ben pis şişkonun tekiyim. Benimle dalga geçer misiniz :)
Bu haftayı kendime "merhamet yok" haftası ilan ediyorum. Hergün spor, sıfır kaçamak ve doğru beslenmeyle haftaya tam 70 kiloya inmek istiyorum. bütün kadınlar kulübü duysun :)
Insallah istedigin kiloya dusersin cnm
BEn de grip oldum yatiyorum kizlar pek keyfim yokkkkk:2:
Gecmis olsun mkay.Bende 2 haftadir gribim.Yatmadan ayakta geciriyorum ama.Aslinda 3 senedir grip olmamistim babamin bana aldigi ilac sayesinde ama bu sefer yakalandim.Neyseki ayaktayim hala.Sende insallah bir an önce ayaga kalkarsin.
Sana da gecmis olsun cnm Insallah ya , peki babanin sana aldigi ilac nedir bitkisel bir sey mi merak ettim simdi...
neee..... bunların hepsini ben mi yapıcam.. bi aksilik olmazsa yaparım ama bide yedek seç olur ki yapamadık o yapsın olmazmı....geçmiş olsun :94::94:
benimde şekerimmi düşüyor ne çok fena oluyorum bulantı baş dönmesi halsizlik ama suç bende canım bişey yemek istmiyor çok aralık bırakmaya vucut alışık değil artık ilk yediğimde bir süre kuscak gibi oluyorum sonra toparlıyorum kendimi
önemli kural bel kalça göğüs boy ölçüleriniz lazım acil kayıt etcem ve her hafta ölçeceğiz bakalım gidişaat nasıl olacak...hayrişinkini özellikle merak ediyorum aynı kilodayız çünkü mesajımı gören yazsın arkadaşlarhadi bakalım değişik listeler hazırlıcam ..
bu hafta liste işi saferanın... saferan listeyi buraya koyacaksın tüm kiloları takip edeceksin... bitince kontrol edip hepsini toplamını alcan... sonra 4. ve 2. takımdan birine onaylatacaksın ... daha sonrada paylaşıma koyacaksın ...
ben yokken kimse ilgilenmiyor o yüzden kuralımızı devreye sokma vakti geldi
hem ben 2-3 aya kadar mezun olursam yerime geçecek olan yadırgamasın...
ne ölçüsü yaa benimkine mezuralar yetmez kiiisabah 3 dilim ekmek peynir 4 zetin
öğlen aşure
akşam patates kavurması :26:
ölçüleri yarın yazıcaksınız sanırım:26:
neee..... bunların hepsini ben mi yapıcam.. bi aksilik olmazsa yaparım ama bide yedek seç olur ki yapamadık o yapsın olmazmı....
ne ölçüsü yaa benimkine mezuralar yetmez kiii.....
günaydın canım nasılsınGünaydinlarrrrrrr.Cocuklari cok stresli bir sekilde okula yolladiktan sonra burdayim simdi.Oglum ergenlik dönemine mi giriyor nedir,sürekli benimle kavga halinde yaaaa.Kafayi yiycem.Bugün gerci kizimda asilesmisti ama neyseki okula postaladim.
Benim ölcülerimi vermem icin öncelikle mezura almam lazim.Hani o yumusak bez gibi olanlardan demi.Cünkü bende iki tane var ama biri tahtadan hic kivrilmayan biri de metalden.Aslinda bende düsünü<ordum ölcülerimi alip kaydetmeyi.Iyi demek ki burada hep beraber yapicaz.
meyvenul günaydın canım nasılsıngünaydın kızlar..
azerikızı tatlım sencefil cayının hazırırnı buldum liptonun zencefil-limon bu sabah içtim tadı berbat geldi midemi alt üst etti bide cumartesi aktarda taze zencefil die bişi satın aldım kuru ağac gibi küçük küçük parcalar halinde ve cok sert senin bahsettiğinde o sekildemi taze istiyorum dedim bu taze olanı dediler bana..
günaydın kızlar..
azerikızı tatlım sencefil cayının hazırırnı buldum liptonun zencefil-limon bu sabah içtim tadı berbat geldi midemi alt üst etti bide cumartesi aktarda taze zencefil die bişi satın aldım kuru ağac gibi küçük küçük parcalar halinde ve cok sert senin bahsettiğinde o sekildemi taze istiyorum dedim bu taze olanı dediler bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?