selam kızlar
hayırdır moraller düşmüş..kızlar bozmayın moralinizi..eski yağlar direnir zor verilir..siz sabredin..
ve asla detokslara felan girmeyin..
tek yolu sağlıklı beslenme ve spor..
ne kadar yiyorsanız iki katı hareketlenin oldu bitti..tabi daha hızlı vermekse niyetiniz üç dört katı hızla hareketlenmeniz lazımyaniii o kadar hıza kalpmi dayanır diyosanız eh az yiceksiniz dimim şekerler iştahınız çoksa yapıcağınız hareketleri düşünün..
mesela bir tabak mantıya 1 saat yürüyüş hesaplayın kesmedimi bir tabak eh ikinci için yürüyüşte katlanır 2 saat olur..2 saat ben ölürüm diyosanız eminim bu düşünceyle iştahınız da ölecektir..
sporla cezalandırın kendinizi fazla yemeklerden...güzel kilomu verdiniz o zaman yine sporla ödüllendirin kendinizi hiç atılmayuın yemediğiniz cıss şeylere yoksa asla kilo veremezsiniz şekerler..iki verir üç alırsınız..
evetttt hadi bakem kaldırın popişleri zıplayın toz alın ev silin ütü yapın..tv başında yan gelip yatmak yok öleeee...sevdiğiniz dizimi var ..tv karşısında egzersiz yapın..mekik çekin basen eritin ..
süper kızlar olucaz süpppeerrr
Biraz zor biraz eğlenceli +bol iradeli bir serüvenim oldu benim..
babamın aşırı dalgaları sonucu ağlaya ağlaya diyete ve spora başladım ..
çok inat ettim zayıflıcam diye ..
o içip içip geldikçe sinirimden yedim …
sonra tekrar pişman olup diyete döndüm ..
aslında normalde kilo verişim güzel olmasına rağmen çeşitli yöntemlere başvurdum sandaloz sakızı 5li çay gibi…
sonra hepsini bıraktım…
diyetime devam ettim..
nisanın sonunda ameliyat oldum diyeti bıraktım …
haziran gibiydi sanırım baya kilo alarak 85 civarı takıma geri döndüm 7li rakamlardaydım ameliyat öncesi ..
takıma dönüp diyetimi sonuna kadar götürcem diye düşündüm buradaki arkadaşları çok seviyordum ayçini emoşu aslıyı hilmişi hepsi çok destek oldu bana onlar olmasaydı ben hala hakaretlere mağruz kalacaktım …
diyetimde sabah 2-3 dilim arası ekmek peynir domates ve zeytin yiyorum ,, öğlen sebze yemeği 1 porsiyon 1 dilim ekmek yopurt ,, akşam sebze yemeği yopurt ekmek meyve ,,, ara öğün yersem meyve yerdim ,, akşam sonrası ara öğünüm yatarkendi 1 bardak süt ve 1 meyve….
Hergün düzenli 3 lt. su içerim …
ara ara değişmeli olarak yeşil çay içtim bir dönem sarımsak yuttuğum zamanlar da oldu ,arı poleni yediğim zamanlarda …
şimdi hatırlamıyorum pek ne özelliklerinden içtiğimi ama cemile sana sarımsak su ve arı polenini öneririm kabızlığa birebir ikiside..
yemeklerden hemen önce içip hemen kahvaltı etmelisin poleni kullandığında yarım saat önce içilen polen kilo aldırır….
Hergün en az yarım saat olmak kaydıyla spor yaptım arada atlattığım çok nadirdir…
kilo versemde takılma noktasının geldiğini düşünerek ve spor yapmaya ve kaçamak yapmamaya devam ettiğim sürece vereceğimi beynime kabul ettirdim…
hayatımdan kızartma tatlı hamur işini tamamen çıkardım …
farketiyseniz şekerli şeyler meyveden ibaret başka hiçbir şey yok...
öğün başı yarım ekmekten fazla yiyen ben lokmalarımı azlatmakta hala ısrarlıyım…
şuana kadar az takılmayla geldim bundan sonrasında işim hiçmi hiç kolay olmayacak biliyorum…
artık lise 1-2 deki kilomdayım üzerinde 6-7 sene geçti tabiyki erimesi kopup parçalanması zor olacak…
ayrıca 1 yıldır arada 1 aylık aksamayla sürekli sporumu yapmam kas oranımı arttırıp yağ oranımı da düşürdü…
hatta hilmiş bu yazıyı görse kendi aklına gelir oda 90lı kilolarla başlamış uzun zaman 70lerde takılmıştı…
ewet alevcim foto yok ama yazı hakkında sormak istediğin bişey olsursa söylerim yine yani kurallarım çok basit birkaç madde...
1) kaçamak çok çok çok nadir...
2) sporu düzenli yapacaksın ama yürüyüş önemli temiz havada olmasıda önemliymiş...
3) su şişesi yapacaksın kendine 3 lt. şişe ve yatana kadar bitecek...
aslında gayet dengeli kilo verdim etap sayısına bölersek 185-138=47 30/47=0,64 civarı yani verip alışlarım dahil 47 haftada 30 kilo vermişim ve haftalık 650 gr civarı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?