canım inşallah mezun olursun bu azimle devamm meyvemyok canım yaa nerde vercem gecen hafta tatildeydim ben
bu hafta 100 gr + dayım ama 1 şubatta mezun olucam kararlıyım..
gelicez canım gelicezevet canim insallah haftaya daha guzel sonuclarla geliriz...
aynen canım katılıyorumm sanaevet birbirimize destek olmamis lazim. ama gelen giden cok yok, kaliyoruz yine tek basimiza
azeri kızı nasılın ooooo böyle yapma kuzum toparlan salma kendini yılbaşından sonra eski azeri kıznı istiyorummBirazdan tartilicam ama ödüm patliyor.Kac cikicam diye.Bu hafta berbat bir haftaydi benim icin.Sifir diyet ve sifir spor.E bugünde 5 aile misafirim var.Onlara yaptigim yemekler ve onlarin getirecegi yemekleri görünce dayanamayacagim biliyorum.Yani bugünde diyet yok ama öbür gün tam gaz devam insallah.
günaydın cemre nasılsın canımgünaydın kızlar,
zalimi geçen haftadan sen yap listeyi demişti ama nasıl olduğunu sordum anlatmadı da... ben mi yapıcam yani şimdi??? valla yardımlarınızı bekliyorum...
7. TAKIM 186. Etap
zalimi (61/
tutku2012(63,5/
cemre2010(61.2/61.1/0.1/%0.16)
ceyce(81,3/80,7/0,6/0,73%)
saferan(135.5/
azerikizi(64.2/
kirmizigül06(104.5/105.8/-1.3/ -1.2%)
kumsal(57.5/
7.TAKIM TOPLAM KİLO(628.7/
7. TAKIM 186. Etap
zalimi (61/
tutku2012(63,5/
cemre2010(61.2/61.1/0.1/%0.16)
ceyce(81,3/80,7/0,6/0,73%)
saferan(135.5/133.8/1.7/1.25%)
azerikizi(64.2/65.2/-1/-1.5%)
kirmizigül06(104.5/105.8/-1.3/ -1.2%)
kumsal(57.5/
7.TAKIM TOPLAM KİLO(628.7/
verdiğim 1.7 kilo.......
herkese mutlu yıllar diliyorum..........
sorma yılsonunun telalından olsa gerekKizlar ne oldu bize yaaa.Bu hafta hepimiz fena dökülüyoruz.
zalimi nasılsın canım ay benimde kilom aynı bu haftabenim kilom aynı
tutku 62 kiloymmuş
canım ben sabah sölemiştim aynı diye :)bende kumsali bekliyordum,zalimi listeyi tamamlamis bile
bak vallaha ben ekleyecektim zalimi, takib ediyordum
olsun canım benimmm:))kizlar listeyi ekledim paylasima..umarim dogru yapmisimdir
kumsalcim senin yazdigini gormemisim canim..uykusuz uykusuz bukadar yapabildim
sağol kumsalcım iyiyim, sen nasılsın? kilo verememişisiz ama neyseki almamışız da :)
yeni yılda kesinlikle yaza kadar kilolarımı vericem, yaza fit giricem... yeni yıl dileği :)
şimdi kilonu yazıyorsun haftaya listeye alınacaksın merak etme ama kurallar böyle
olsun canım benimmm:))
bende iyiyim canım sağol evet bu hafta kaçamkalarım oldu onların sonucu bu işte malesef
bende canım son hızla devam edicem ve vericem sonrada allahın izniyle anne olucamm tüm dileğim buu
canım çok teşekkür ederim cemrecim inşallah rabbim o günleri tez zamanda yaşatır bana ve isteyen herkesekumsal inşallah anne olmanın güzelliğini en kısa zamanda yaşarsın...
anlamadim canim, anne olabilmen icin kilo vermenmi gerekiyor? sen bana kalirsa zaten saglikli bir kilodasin
yaaaa ben nasıl zayıflanır bilmiyorummm bana da bi yardım edin kıslarrr yaa olmuyo ne yapsamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?