Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

saferan duyduğuma göre beni çağırmışsın benide alın aranıza da bana yeni bir kan olsun

bende varım saferan

listede eğer yer varsa

kendimi bir yarış içinde bulmam lazım yoksa bu kilolar benden gitmeyecekkkkk

tamam canlar takıma hoşgeldiniz kuralların anlatıldığı yer var orayı bi okuyun.... cuma ilk bildirimi burayada yapın bi dahaki haftaya sıralamadasınız ben de çok eski değilim nasıl biildirim yqapıldığını cuma kontrol edin ....

iyi bakalım burada başlayalım

tozu dumana katalım

inşallahhhhh

ızlar kurallar burda fazla zor değil merak etmayin...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari-2007/154953-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri.html

kızlar bu arada kaptansız kaldık en eskimiz kırmızıgül galiba kaptanımız olmasını teklif ediyorum oylamaya sunuyorum fikri olan varsa paylaşabilir ben yardımcı olabilirim bi arkadaş daha yardımcı olsun birbirimize destek olalım...

şimdi çıkmalıyım.. kararınızın kesin olduğunu varsayarak yarın sabah listeye ekliyorum sizi.. hayırlı uğurlu olsun...

canim sen benden daha cok ozenmissin ve senin yaptigin daha guzel olmus

tamam canım kurallarımız şu hergün menü paylaşıp birbirimizi denetleyeceğiz ve sert te olabiliriz:)
lütfen bak kilon 6 ya yakın artmış olmuş mu hiç canım

tamam canim yapalim..yanliz yarin sabah ben akapunkturcuya gidicem sabah erkenden ve onun verdigi listeye gore diyetimi yapicam...yarin ayrintilariyla anlatirim sana canim.

ben cok yogun calisan biriyim canim, sende beni desteklersen, bende elimden geleni grubumuz icin yaparim

saferan her hafta kilo bildirimini mesaj ilemi yapıyoruz

yoksa burayamı yazıyoruz

canim kilo bildirimi her cuma oluyor, engec 1e kadar kilo bildirimi yapmani gerekiyor. ben yada saferan kardes grublara listemizi onaylatiyoruz sonrada paylasima sunuyoruz. 2 ve 4 grub bizim kardes grubumuz oluyor. buarada aramiza hos geldin.

ben daha yeni girdim siz bilirsiniz birşey diyemeyeceğim:26::26:

sende hosgeldin aramiza canim

Gunaydin kizlar,
Ben birazdan hazirlanip once kardesimi okula birakicam ordanda akapunkturcuya gecicem. Enbasta saglliktan dolayi nu kilolari vermem sart oldu

günaydın arkadaşlar hepinize hayırlı haftalar inşallah bu hafta güzel geçer
kızlar çok bel,m ağrıyor spor yapamıyorum bana önerebileceiğiniz eğzersizler
sabah
1 kase nestle

Gunaydin kizlar,
Ben birazdan hazirlanip once kardesimi okula birakicam ordanda akapunkturcuya gecicem. Enbasta saglliktan dolayi nu kilolari vermem sart oldu

günaydın canım naıslsın vericez tabi gülüm merak etme akapunturamı başlıyorsun

Kizlar felaket sekilde soktayim... Tartimda nezamandir bir anormallik vardi ama ben bugun yenisini aldim heldin tartildim ve kiyafetlerimle tam 110 kilo ciktim.. Ben aftik kesinlikle kacirmAdan diyetteyim ((((((
canım sakın üzülüp moralıni bozma daha çok hırs yapmalısın bence gidicek bu kilolar ben inanıyorummm tartını değiştirmekle iyi yapmışsın yeni bir başlangıç yeni bir sayfa zor olucak belki sıkılacaksın ama asla pes etmiceksin ve sen bu sayfayı kapatırken istediklerine ulaşmış olucaksın tatlım
saferan duyduğuma göre beni çağırmışsın benide alın aranıza da bana yeni bir kan olsun
aramıza hoşgelsin canım
bende varım saferan

listede eğer yer varsa

kendimi bir yarış içinde bulmam lazım yoksa bu kilolar benden gitmeyecekkkkk
hadi o zaman hep beraber kızlar hoşgeldin lunacımm
bana uyar seferancımm
yeriniz varsa bende gelebilirim
hoşgeldin tatlımmm

teşekkürlerrrr.........

hoşbulduk şekerlerrrr

ben sabah ev yapımı 1,5 poğaça yedim

işten geldim leslie yapmayı planlıyorum

umarım sadece plan olarak kalmaz

Cuma ve cumartesi yine sifir diyet sifir spor oldu.5 aile misafirim vardi.Harika mamalar yapmistim,yememek olmazdi.Ama dün detoks diyetini yaptim,bugünde meyve diyeti yapicam.YArindan itibarende normal diyetime geri dönücem.

Cok üzgünüm aslinda.Hesabima göre diyetime devam etseydim 2010 u 62 ile bitirmis olmaliydim.Gerci bir hafta kendi takildi diyet yapmam ragmen.Ama hic olmazsa 63 olsaydim yaaaa.Ama bundan sonra tam gaz devam insallah.

sonuç lişstelerinden kopyalıyıp değiştirdim canım özel yapmadım listeyi....
tamam canım yardımcı oluruz julide gelicek diyordu oda yardım eder....

yeriniz varsa bende gelebilirim
gel canım tabiiki yerimiz var şenlensin buralar...hoşgeldin...
Gunaydin kizlar,
hadi hayırlı olsun...
üzülme benimkide öyle oldu... bu hafta kurtarırız.....
Yeni arkadaslar hosgeldiniz.Insallah kilolarimizi beraber saglikli bir sekilde veririz.
grubumuz daha kalabalık oldu ....yolumuza devam edelim....derece yaparız inş....

7. TAKIM 187.ETAP

zalimi (61
tutku2012(62
cemre2010(61.1
ceyce(80,7
saferan(133.8
azerikizi65.2
kirmizigül06(105.8
kumsal(57,5
zeynep_07(69.6
arifeebe(......yeni üye...
lunaazul(......yeni üye...
doğa3(.........yeni üye...

7.TAKIM TOPLAM KİLO(........

evet yeni listemiz bu yeni üyelerimiz hayırlı olsun....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…