ervamm sana takım bulalım canım...
40 dk pilatesimide yaptımmmmm
süpersin canım ya tebrik ederim bugün spor yapıp yapmadığımı merak ettiğim için bakayım dedim hem leslie hem pilatestebrikler tatlımm
bir arkadaş daha gelmek istiyor bi mahzuru var mı kırmızıgül...
aştım kendimi şekerim
yarında yaparım evdeyim
ama çarşamba nöbetteyim ogün pas geçerim
sonra yine devam inşallah
ayyyy sen bu azimle kesin devam edersin zaten neye başladın da yarım bıraktın kiii ...devam et canım sporsuz olmuyor
toplam 12 kisi olduk, enfazla kac kisi olmamiz gerekiyor bilmiyorum ama bence bukadar yeterli..tutkununda dedigi gibi julide gelecek daha.
zaliminin yerine juliyi aliriz..
buarada kizlar biz yarismaya basladigimizda bir formul doldurmustuk onu bulim buraya eklicem ve lutfen yni geln arkadaslarimiz doldursun..
7. takıma katılma başvuru formu
adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):Özlem
yaşınız:34
işiniz:Memur diyelim
şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:Çocukluktan buyana orta kilolarda seyrettim. Obez derecesinde olmasamda hep iri kıyım bir tiptim
kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum): Hatırladığım özel bir durum yok... Zaten bu tür lafları pek kaale alan biride değilim.
İnsanların dediklerine göre değil kendi kararlarıma göre hareket etmeyi daha çok severim....
boyunuz:1.72
ilk başladığınız kilo:94
hedef kilonuz:67 ticker da yazan ama daha aşağıda çekebilirim hele bir o zamanlara gelelimde
hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba: İlk diyet deneyimim bu zaten...
özel bir yöntemim yok sadece şekeri kestim ve ekmeği kepek yada tam buğday ekmeğine çevirdim
ve porsiyonlarımı yarıya indirdim.
bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun: Şu anki giyim tarzım spor... Daha bir tarz belirlemedim ama daha uçuk birşey olacağı kesin
zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir: sağlık katacak... Ayrıcalık katacak bir durum bilmiyorum aklıma gelirse daha sonra yazarım
diğer(eklemek istediğiniz):Başka bir şey yok
19 temmuzdan beri dikkat ediyorum diyelimkendi kendine yapmana ragmen guzel kilo vermissin canim, nezamandir diyettesin? ve spor olarak birseyler yapiyormusun?
19 temmuzdan beri dikkat ediyorum diyelim
diyet lafını kullanmayı sevmiyorum
çünkü çok katı bir diyet programım yok
spor yapıyorum ama yeni başladım
bundan sonra düzenli olarak spor yapıcam
daha öncesi bu kadar düzenli spor yapmadım
Leslie yapıyordum ara sıra
ama artık leslie, pilates ve biraz daha vücudu hazırladığım zaman kardiyo yapmayı planlıyorum
tebrik ederim seni canim boyle devam et...gunde enaz 1.5 litre ve enfazla 3 litre icebilirsin ama 3 litreyi gecme sakin su zehirlenmesi olabiliyormus ozaman.
18 de işe gidicem tekrar
şimdi çıkmam lazım kendinize iyi bakın
adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):ismim nihal
yaşınız:41
işiniz:memurum
şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınızek bişey yaşadığım söylenemez çok şükür
kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):hep bu tür mevzulardan uzak durmaya çalıştım sevmiyorum sürekli kilo konuşulmasını kk den hariç kimse bilmiyor kilomu
boyunuz: 163
ilk başladığınız kilo:98
hedef kilonuz:şimdilik 80
hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:ilk defa diet yapıyorum
bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:şu an ne bulursam onu giyiyorum açıkcası daha bi spor giyymek elbise giymek hepsini istiyorum açıkcası
zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:yeni bebeğim var 16 aylık şişman bir anne olmak istemiyorum
diğer(eklemek istediğiniz): çok hızlı bişekilde zayıflamak istemiyorum yapamam heralde ayda 2 kğ falan bana yeter (inş)
toplam 12 kisi olduk, enfazla kac kisi olmamiz gerekiyor bilmiyorum ama bence bukadar yeterli..tutkununda dedigi gibi julide gelecek daha.
zaliminin yerine juliyi aliriz..
buarada kizlar biz yarismaya basladigimizda bir formul doldurmustuk onu bulim buraya eklicem ve lutfen yni geln arkadaslarimiz doldursun..
canım bende doldurayım mı daha önce doldurmadım
adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):ismim nihal
yaşınız:41
işiniz:memurum
şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınızek bişey yaşadığım söylenemez çok şükür
kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):hep bu tür mevzulardan uzak durmaya çalıştım sevmiyorum sürekli kilo konuşulmasını kk den hariç kimse bilmiyor kilomu
boyunuz: 163
ilk başladığınız kilo:98
hedef kilonuz:şimdilik 80
hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:ilk defa diet yapıyorum
bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:şu an ne bulursam onu giyiyorum açıkcası daha bi spor giyymek elbise giymek hepsini istiyorum açıkcası
zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:yeni bebeğim var 16 aylık şişman bir anne olmak istemiyorum
diğer(eklemek istediğiniz): çok hızlı bişekilde zayıflamak istemiyorum yapamam heralde ayda 2 kğ falan bana yeter (inş)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?