Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bir arkadaş daha gelmek istiyor bi mahzuru var mı kırmızıgül...

toplam 12 kisi olduk, enfazla kac kisi olmamiz gerekiyor bilmiyorum ama bence bukadar yeterli..tutkununda dedigi gibi julide gelecek daha.

zaliminin yerine juliyi aliriz..

buarada kizlar biz yarismaya basladigimizda bir formul doldurmustuk onu bulim buraya eklicem ve lutfen yni geln arkadaslarimiz doldursun..

tamam canım sen formülü bul

biz gerekeni yaparız...

evet kizlar buldumm

buraya hem takimimizin kurallarini ekleyecegim ve basvuru formu, yeni gelen arkadaslar doldurursa sevinirim

1. 7.TAKIM KURALLARI

1)HERGÜN MAZERETLİLER HARİÇ TÜM ÜYELER PAYLAŞIMDA BULUNMALIDIR.
2)HERGÜN YAPILAN SPORLAR VE YENİLENLER İÇİLENLER AYRINTILI YAZILACAK.
3)HER ÜYENİN KIRICI OLMAMAK KOŞULU İLE BİRBİRİNİ YEDİJKLERİ VE YAPTIĞI SPORU ELEŞTİRME HAKKI VARDIR.
4)HER GELEN YENİ ÜYENİN 1 HAFTA DENEME SÜRESİ VARDIR YETERLİ GÖRÜLÜRSE TAKIMCA KARARDAN
SONRA TAKIMA ALINIR.
5)HER CUMA BİLDİRİM GÜNÜDÜR VE SAAT 12 YE KADAR HERKES KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMALIDIR.
6)ORTAK KARARLA KAPTAN YARDIMCISI SEÇİLİR.
7)KAPTAN YARDIMCISI KAPTANIN OLMADIĞI DURUMLARDA TAM YETKİLİDİR.
8)CUMA SABAHI LİSTE KONULMALIDIR.(KAPTAN YADA YARDIMCI TARAFINDAN)
9)LİSTEYE HERKES LİSTE RENGİNİ DEĞİŞTİRMEDEN KİLOSUNU YAZMALI VE GEREKLİ HESAPLAMAYI YAPMALIDIR.
10)HESAPLAMA:geçen hafta 75 kilo olan biri bu hafta 74 kilo geliyorsa verdiği kilo 1 dir.1/75:1,3% dür.
11)BİTEN LİSTE KARDEŞ TAKIMIMIZ 4.TAKIMA ONAYLATILIP PAYLAŞIM ALANINA KONULUR.
12)PAYLAŞIM ALANINDA HER HAFTA BİR TAKIM O HAFTANIN İNCELEMESİNİ YAPAR VE BUNU BELGELER.BU
SEBEPLE HERKES EN AZ HAFTADA BİR PAYLAŞIM ALNINA VE SONUÇ LİSTELERİNE BAKMALIDIR.
13)TAKIMA GİRMİŞ OLMAK SORUMLULUK GEREKTİDİR.LÜTFEN BU SORUMLULUKLARI YERİNE GETİREMEYECEK
OLANLAR TAKIM İÇERİNDE BULUNMASIN VE BUNU EN BAŞINDAN BELİRTSİN.
14)TAKIM KURALLARINA UYMAYANLAR İÇİN CEZA SİSTEMİ VARDIR.HER ÜYE İLK BAŞTA 10 CEZA PUANINA SAHİPTİR
MAZERETSİZ OGÜN PAYLAŞIMDA BULUNMAMA 1 PUAN
MAZERETSİZ CUMA GÜNÜ KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAMA 2 PUAN
CUMA KİLO BİLDİRİMİNDE 12 DEN SONRAYA KALMA 1 PUAN
DİĞER ÜYELERLE DALAŞMA RENDİCE EDİCİ DAVRANIŞLAR SERGİLEME 2 PUAN
1 AY İÇİNDE O AYKİ BAŞLANDIÇ KİLOSUNUN %1 İNİ VERMEME 1 PUAN
15)HER ÜYE TAKIM ÜYELERİNİDE DÜŞÜNEREK TAKIM OLARAK NASIL DAHA FAZLA KİLO VERİLİR DİYE FİKİR
ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK DURUMUNDADIR
16)CEZA PUANINI TÜKEN ÜYELER DİSKALİFYE OLUR VE KK KURALLARINA GÖRE BAŞKA TAKIMLARDA YER ALAMAZ.

ve simdide basvuru formumuz kizlar :))) sizleride biraz taniyalim....bizimle ilgili bilgilerde 1865 sayfada

7. takıma katılma başvuru formu

adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):

yaşınız:

işiniz:

şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:

kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):

boyunuz:

ilk başladığınız kilo:

hedef kilonuz:

hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:

bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:

zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:

diğer(eklemek istediğiniz):

adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):Özlem

yaşınız:34

işiniz:Memur diyelim

şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:Çocukluktan buyana orta kilolarda seyrettim. Obez derecesinde olmasamda hep iri kıyım bir tiptim

kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum): Hatırladığım özel bir durum yok... Zaten bu tür lafları pek kaale alan biride değilim.
İnsanların dediklerine göre değil kendi kararlarıma göre hareket etmeyi daha çok severim....

boyunuz:1.72

ilk başladığınız kilo:94

hedef kilonuz:67 ticker da yazan ama daha aşağıda çekebilirim hele bir o zamanlara gelelimde

hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba: İlk diyet deneyimim bu zaten...
özel bir yöntemim yok sadece şekeri kestim ve ekmeği kepek yada tam buğday ekmeğine çevirdim

ve porsiyonlarımı yarıya indirdim.

bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun: Şu anki giyim tarzım spor... Daha bir tarz belirlemedim ama daha uçuk birşey olacağı kesin

zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir: sağlık katacak... Ayrıcalık katacak bir durum bilmiyorum aklıma gelirse daha sonra yazarım

diğer(eklemek istediğiniz):Başka bir şey yok

kendi kendine yapmana ragmen guzel kilo vermissin canim, nezamandir diyettesin? ve spor olarak birseyler yapiyormusun?

kendi kendine yapmana ragmen guzel kilo vermissin canim, nezamandir diyettesin? ve spor olarak birseyler yapiyormusun?
19 temmuzdan beri dikkat ediyorum diyelim

diyet lafını kullanmayı sevmiyorum

çünkü çok katı bir diyet programım yok

spor yapıyorum ama yeni başladım

bundan sonra düzenli olarak spor yapıcam

daha öncesi bu kadar düzenli spor yapmadım

Leslie yapıyordum ara sıra

ama artık leslie, pilates ve biraz daha vücudu hazırladığım zaman kardiyo yapmayı planlıyorum

tebrik ederim seni canim boyle devam et...gunde enaz 1.5 litre ve enfazla 3 litre su icebilirsin ama 3 litreyi gecme sakin su zehirlenmesi olabiliyormus ozaman.

Son düzenleme:
tebrik ederim seni canim boyle devam et...gunde enaz 1.5 litre ve enfazla 3 litre icebilirsin ama 3 litreyi gecme sakin su zehirlenmesi olabiliyormus ozaman.

benim sorunum su içmemek zaten

yaz bitti benim kilo vermede su içmediğim için yavaşladı

ama dikkat edicem canım, teşekkür ederim...

18 de işe gidicem tekrar

şimdi çıkmam lazım kendinize iyi bakın

tamam canim kolay gelsin, bende isteyim zaten :))

kizlar buarada sabah akapunktura gidicem demistim gittim, ve malesef artik riskli bir kiloda aldugumu soyledi..vicudumda 12 kilo yag varmis eger biraz daha yaglanirsam seker hastasi olabilecegimi ve kalp damar sorunlarininda olabilecegini soyledi...

yani nekadar korktugumu siz dusunun...

ben listemi anlatim size....bu listede seker ve ekmek urunleri kesinlikle yasak haftada bir 3 dilim ekmek yme hakkim var..bugun ve yarin sadece yogurt yiyebilecegim.enfazl 1.5 litre.. sonraki gunlerde sabah oglen 300gr yogurt aksam enaz 400gr salata icinde iki adet hastalanmis patates ama soguk olacak sicak olursa kan sekerini cikartiyor ve aclik hissi verdiriyor.yaninda 2haslanmis yumurta ama yumurta yersem balik/et yasak.. ilk hafta meyva kesinlikle yasak..
ablayacaginiz siki bir listem var...obur turlude ben dayanamiyorum herseyi yiyorum malesef. ve tabiki klagimdada igneler var..iki hafta sonra kontrole tekrar gidecegim..

ve kizlar unutmadan soylim ben bu hafta dahil isyerinde 3 hafta boyunca aksamciyim yani turkiye saatiyle ogle 2de basliyorum ve aksam 10da isi birakiyorum...buyuzden sabahlari kalkar size selam veririm ama sonra kosu bandinda yuruyus yapmak istiyorum.sonra dus felandi derken ben anca isyerinde tekrar girebilirim...yani anlayacaginiz sabahlari yokum neredeyse ama oglende sonra burdayim

bu kilolari verecegiz kizlar...hadi canlanin artik katilin bakalaim...eriyecek popolarimiz...
buarada benim rakibim zeynep...onun 10 kilo vermesi lazim ve benim rakibim

gunluk yoklamalarida yapacagiz ona gore buraya ugramayi ve paylasimda bulunmayi unutmayin kizlar

adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):ismim nihal

yaşınız:41

işiniz:memurum

şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınızek bişey yaşadığım söylenemez çok şükür

kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):hep bu tür mevzulardan uzak durmaya çalıştım sevmiyorum sürekli kilo konuşulmasını kk den hariç kimse bilmiyor kilomu

boyunuz: 163

ilk başladığınız kilo:98

hedef kilonuz:şimdilik 80

hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:ilk defa diet yapıyorum

bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:şu an ne bulursam onu giyiyorum açıkcası daha bi spor giyymek elbise giymek hepsini istiyorum açıkcası

zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:yeni bebeğim var 16 aylık şişman bir anne olmak istemiyorum

diğer(eklemek istediğiniz): çok hızlı bişekilde zayıflamak istemiyorum yapamam heralde ayda 2 kğ falan bana yeter (inş)

allah bebeginizi size bagislasin canim..hedefin ayda 2kg vermekse zaten bizim kadar kendini sikmana gerek yok..birazcik yediklerine dikkat edersen gerisi gelir zaten...

canım bende doldurayım mı daha önce doldurmadım

doğaaaaaa 2 kilo yetmez anacım

çıtanı yükselt ki az verdiğinde bile mutlu olasın

2 kiloya razı olmaaaaaaaaaaaa

Ayrıca kızlar daha önce yazıldımı bilmiyorum ama

herkes burcunu yazabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…