doğaaaaaa 2 kilo yetmez anacım
çıtanı yükselt ki az verdiğinde bile mutlu olasın
2 kiloya razı olmaaaaaaaaaaaa
Ayrıca kızlar daha önce yazıldımı bilmiyorum ama
herkes burcunu yazabilir mi?
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. umarım bize de can getirirsiniz :)
ben son günlerde dieti boşladım ne yazıkkibugün yeni sayfa açtım. spor yapamadım ama yarın başlarım. bu ara kızımın doğum günü partisini organize etmekle uğraşıyorum, aklım hep onda...
yok sanmiyorum yazdigimizi...ben aslan burcuyum :82:
bende boslamistim cemre ama bugun siki basladim insallah busefer bozmadan devam edecegiz...kizinin dogumgunu nezaman?
doğaaaaaa 2 kilo yetmez anacım
inşallah... :)
kızımın dğoum günü 18 ocak, 1 yaşına girecek, 16 sında kutlamayı düşünüyoruz, evde mi dışarda mı, hangi pasta hangi kurabiye falan derken kafam iyice karıştı...
kızım da ben de oğlak burcuyuz :)
zaman var ama çok da değil, çabuk karar vermem lazım...hayirli yaslari olur insallah kizinin cemre.. allahtan biraz zamaniniz var daha.
kızımın dğoum günü 18 ocak, 1 yaşına girecek, 16 sında kutlamayı düşünüyoruz, evde mi dışarda mı, hangi pasta hangi kurabiye falan derken kafam iyice karıştı...
öğlen ekmek yemesem iyiydide ağzım yandı kırmızı biberi çok dökmüşümde ondan
ekmekci bi tipim var zaten ekmek bana kilo aldıran farkındayım şimdi gidip fırına bakayım kızlar(saçmaladım ekmek çok diceksiniz diye korkuyorum)
eh o zaman hayırlı olsun...
teskler cnmben 5.takima dahil oldum
en fazla 12 kişi oluuyormuş zaten.....toplam 12 kisi olduk, enfazla kac kisi olmamiz gerekiyor bilmiyorum ama bence bukadar yeterli..tutkununda dedigi gibi julide gelecek daha.
zaliminin yerine juliyi aliriz..
buarada kizlar biz yarismaya basladigimizda bir formul doldurmustuk onu bulim buraya eklicem ve lutfen yni geln arkadaslarimiz doldursun..
bana biraz zor gözüktü diyetin ... yapabilirsen sorun yok...tamam canim kolay gelsin, bende isteyim zaten :))
kizlar buarada sabah akapunktura gidicem demistim gittim, ve malesef artik riskli bir kiloda aldugumu soyledi..vicudumda 12 kilo yag varmis eger biraz daha yaglanirsam seker hastasi olabilecegimi ve kalp damar sorunlarininda olabilecegini soyledi...
yani nekadar korktugumu siz dusunun...
ben listemi anlatim size....bu listede seker ve ekmek urunleri kesinlikle yasak haftada bir 3 dilim ekmek yme hakkim var..bugun ve yarin sadece yogurt yiyebilecegim.enfazl 1.5 litre.. sonraki gunlerde sabah oglen 300gr yogurt aksam enaz 400gr salata icinde iki adet hastalanmis patates ama soguk olacak sicak olursa kan sekerini cikartiyor ve aclik hissi verdiriyor.yaninda 2haslanmis yumurta ama yumurta yersem balik/et yasak.. ilk hafta meyva kesinlikle yasak..
ablayacaginiz siki bir listem var...obur turlude ben dayanamiyorum herseyi yiyorum malesef. ve tabiki klagimdada igneler var..iki hafta sonra kontrole tekrar gidecegim..
ve kizlar unutmadan soylim ben bu hafta dahil isyerinde 3 hafta boyunca aksamciyim yani turkiye saatiyle ogle 2de basliyorum ve aksam 10da isi birakiyorum...buyuzden sabahlari kalkar size selam veririm ama sonra kosu bandinda yuruyus yapmak istiyorum.sonra dus felandi derken ben anca isyerinde tekrar girebilirim...yani anlayacaginiz sabahlari yokum neredeyse ama oglende sonra burdayim
bu kilolari verecegiz kizlar...hadi canlanin artik katilin bakalaim...eriyecek popolarimiz...
buarada benim rakibim zeynep...onun 10 kilo vermesi lazimve benim rakibim
gunluk yoklamalarida yapacagiz ona gore buraya ugramayi ve paylasimda bulunmayi unutmayin kizlar
ben bayan balık......doğaaaaaa 2 kilo yetmez anacım
yeni yaşı hayırlı olsun kızının...zaman var ama çok da değil, çabuk karar vermem lazım...
az yemişsin bence......bu günkü yediklerim
sabah 1 dilim ekmek 2 kaşık yeşil zeytin
öğlen 1 dilim ekmek 2 haşlanmış yumurta 3/1 kibrit kutusu beyaz peynir 2 şekerli çay
akşam fırında türlü ve ayran olacak yeşil çay
lunişim ben ikizler burcuyum eşimle küçük oğlan yengeç büyük oğlan kova kızoşumda başak arz ederim efenimmm kız 2 kilo dememim sebebi veremezsem buradaki arkadaşlara karşı ayıp olmasın diye
az yemişsin bence......
bana biraz zor gözüktü diyetin ... yapabilirsen sorun yok...
evet dedigin gibi biraz zor, ama insallah dayanabilirim..enson akapunktur yaptigimda 13 kilo vermistim 6 haftada..insallah simdi yine iyi veririm ve birakmam..obur turlu durmak bilmiyorum malesef saferan.
sen ne yaptin bulabildinmi canta?
bana biraz zor gözüktü diyetin ... yapabilirsen sorun yok...
evet dedigin gibi biraz zor, ama insallah dayanabilirim..enson akapunktur yaptigimda 13 kilo vermistim 6 haftada..insallah simdi yine iyi veririm ve birakmam..obur turlu durmak bilmiyorum malesef saferan.
sen ne yaptin bulabildinmi canta?
istediğim gibi bulamadım... martello çantaya bakıcam bide fab.sat. mağazası var yakında int.modelleri güzel gözüküyor...aldımmı iyisini alıp uzun süre kullanmak istiyorum....
şimdilik bu kadar 300 cal eksik biraz fırın sütlaç yiyebilirmiyim acaba.....
hoşbuldukyeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. umarım bize de can getirirsiniz :)
ben son günlerde dieti boşladım ne yazıkkibugün yeni sayfa açtım. spor yapamadım ama yarın başlarım. bu ara kızımın doğum günü partisini organize etmekle uğraşıyorum, aklım hep onda...
yok sanmiyorum yazdigimizi...ben aslan burcuyum :82:
bende boğa burcuyum
zodyağın en obur burcu diye geçer
şansa bak
bende boslamistim cemre ama bugun siki basladim insallah busefer bozmadan devam edecegiz...kizinin dogumgunu nezaman?
aman sakın yeme
bu günkü yediklerim
sabah 1 dilim ekmek 2 kaşık yeşil zeytin
öğlen 1 dilim ekmek 2 haşlanmış yumurta 3/1 kibrit kutusu beyaz peynir 2 şekerli çay
akşam fırında türlü ve ayran olacak yeşil çay
lunişim ben ikizler burcuyum eşimle küçük oğlan yengeç büyük oğlan kova kızoşumda başak arz ederim efenimmm kız 2 kilo dememim sebebi veremezsem buradaki arkadaşlara karşı ayıp olmasın diye
KAHVALTI
halk ekmek light ekmek 60 gr. 115 cal.
beyaz peynir (yağlı) 30 gr. 82 cal.
domates 1 ad. 14 cal.
haşlanmış yumurta 1 ad. 77 cal.
zeytin (siyah) 25 gr. 50 cal.
bal 10 gr. 28 cal.
mandalina 1 ad. 50 cal.
1. ARA ÖĞÜN
yoğurt (yağlı) 60 gr. 57 cal.
portakal 1 ad. 50 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
uno light form ekmeği 3 dilim 126 cal.
kapuska - kıymalı 0.5 por. 95 cal.
yoğurt (yağlı) 150 gr. 142 cal.
beyaz peynir (yağlı) 45 gr. 123 cal.
domates 1 ad. 14 cal.
mandalina 1 ad. 50 cal.
2. ARA ÖĞÜN
mandalina 1 ad. 50 cal.
AKŞAM YEMEĞİ
karnabahar (karnıbahar) 200 gr. 64 cal.
yoğurt (yağlı) 200 gr. 190 cal.
uno light form ekmeği 3 dilim 126 cal.
tavuk baget ızgara 1.5 ad. 50 cal.
salatalar (yağsız) 1 por. 70 cal.
patates püresi 100 gr. 77 cal.
416 cal.
107 cal.
550 cal.
50 cal.
577 cal.
1700 cal.
şimdilik bu kadar 300 cal eksik biraz fırın sütlaç yiyebilirmiyim acaba.....
3/1/2011 Pazartesi
Kahvaltı 180 cal.
poğaça 1 ad. 180 cal.
İlk Ara Ogun -
Öğle Yemeği 180 cal.
poğaça 1 ad. 180 cal.
İkinci Ara Öğün 90 cal.
poğaça 0.5 ad. 90 cal.
Akşam Yemeği 785 cal.
tarhana çorbası 2 por. 280 cal.
patates (haşlama) 50 gr. 50 cal.
ızgara köfte 3 ad. 195 cal.
danone doğal yoğurt 50 gr. 38 cal.
nestle nesfit çikolatalı 30 gr. 116 cal.
eti lifalif yulaf ezmesi 30 gr. 106 cal.
TOPLAM KALORİ 1235 cal.
yapılan spor 80 dk
HARCANAN KALORİ 429 CAL
tüm gün sadece poğaça yedim
akşamda sapıttım
birde diyet psikolojisi bana yaramıyor
aç olmadığımı bildiğim halde yiyorum ya sinir oldummmmmmm
3/1/2011 Pazartesi
Kahvaltı 180 cal.
poğaça 1 ad. 180 cal.
İlk Ara Ogun -
Öğle Yemeği 180 cal.
poğaça 1 ad. 180 cal.
İkinci Ara Öğün 90 cal.
poğaça 0.5 ad. 90 cal.
Akşam Yemeği 785 cal.
tarhana çorbası 2 por. 280 cal.
patates (haşlama) 50 gr. 50 cal.
ızgara köfte 3 ad. 195 cal.
danone doğal yoğurt 50 gr. 38 cal.
nestle nesfit çikolatalı 30 gr. 116 cal.
eti lifalif yulaf ezmesi 30 gr. 106 cal.
TOPLAM KALORİ 1235 cal.
yapılan spor 80 dk
HARCANAN KALORİ 429 CAL
tüm gün sadece poğaça yedim
akşamda sapıttım
birde diyet psikolojisi bana yaramıyor
aç olmadığımı bildiğim halde yiyorum ya sinir oldummmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?