yedim ama 3 kaşık falan çok değil....uyy kiyamam sana..azicik ye tabi. madem listen 2000 kalorilik...afiyet olsun canim, benim yerimede ye
bu hafta fırtına gibi eselim kızlar ... yeni üyeler yenihoşbulduk
umarım bende can bulurum sizinle
evet tam gaz devam
ikizler burcu ile çok iyi geçinirim
ondanmış senden aldığım yeni moda tabirle elektrik
ye güzelim yaaa
bi günden bi şey olmaz.. ...ben boğa burcuyum canım
haklısın bugün sapıttım ama yarın toparlarım
takımı hayal kırıklığına uğratmak yok
doğaaaaaa sende bu hafta kilo veriyorsun ona göre
psikolojik baskıda yaparımmmmmmmmm
evet bence de hep böyle olsun ....bugunku yoklama:
7. TAKIM 187.ETAP
zalimi (61
tutku2012(62 burda
cemre2010(61.1burda
ceyce(80,7
saferan(133.8 burda
azerikizi65.2 burda
kirmizigül06(105.8 burda
kumsal(57,5 burda
zeynep_07(69.6 burda
arifeebe(......yeni üye... burda
lunaazul(......yeni üye... burda
doğa3(.........yeni üye... burda
7.TAKIM TOPLAM KİLO(........
malesef bugun aramiza ceyce katilamamis..ama paylasim bugun icin guzel kizlar
gecmis olsun canim, durduk yeremi agriyor belin? insallah kumsal bu hafta birinci biz oluruz...bende dahil hepimiz geri basladik bu hafta...
kiz suz karnim gurulduyor deme, cunku bende o durumdayimm...daha guruldamiyor ama aclik hissi geliyor yavas yavas...uykumuzada dikkat etmemiz lazim oda cok onemli.. ben birazdan yaticam. yari sabahda kalkar kalkmaz yuruyus yapicam.
zeynep biraz daha düzenli yemeye çalış daha çok verim alırsın....valla bende aşure sevmem çok şanslıyım ya:)))
valla kızlar ben yarım 5 günde 5 kilo diyetine başlicam metabolizmayı azıcık canlandıralım :)))hem banada moral olurrr:)))bu arada baya baya açım ama olsun bebeğim nişanını düşün :)))))))
ben her sabah önce ballı sirkeli ılık su içiyorum üstüne bi bardak daha ılık su.....faydası oluyormudur ki....iyi geceler
sirke benim midemi rahatsız ediyor sende dikkat et ağrı varsa içme
yok meyvenull ben kaptan değilim kırmızıgül olucak ben yardımcı olurum o bizden çok tecrübeli buralarda....slm kızlar nasılsınz
cuma için kusura bakmayın bende durumlar karısık ..
yeni kaptanınız saferan mıs hayırlı olsun kaptan yardımcısıda sectinizmi..
onuda secip paylasıma bildrin..
yeni üyeler gelmiş hoş geldiniz kızlar..
bu cuma kilo bildirimi yapıyorlar ama listeye haftaya ekleniyorlar listede isimlerini görünce söyliyeyim dedim...1 haftalık kilo bidrimi olması gerektiğinden bu şekilde oluyor..
bu günlük buralardayım uğrarım yine size.. :80:
yok meyvenull ben kaptan değilim kırmızıgül olucak ben yardımcı olurum o bizden çok tecrübeli buralarda....
arkadaşlar yabancı değil +90 topiğinden cuma günkü kiloları belli bu cuma eklesek ne olur ki......
aklımda yanlıs kalmıs
kırmızı gül kusura bakma canım
cuma günkü kiloları belliyse eklemenizde sorun yok canım..
selam kızlaaaaaaarrr
günaydın herkese, verelim artık şu kiloları............
ahhh asure ahh, canim cekti :))) allahtan 4 kasiktan fazla almamissin...sen su iciyormusun canim? cunki su en onemli noktalardan biri..su icmeyi unutmasabah 1,5 dilim ekmek 1/2 kk peynir 2 şekerli çay:18:
öğlen 1 tabak türlü ayran 4 kaşık aşure
şimdiye kadar bunları yedim
selam çıtırlar nasılsınız bugün
doğacım nasılsın
kırmızıgül naıslsın canım hayrıdır ne iğnesi yoksa başladınmı akapuntura canım hadi hayırlı olsun
belime gelince anlamadım bende galiba spor yaparken ters bişiler oldu diye tahmin ediyorumm
sardım şimdi sıcak tutmaya çalışıyorum valla spor yapamadığım zaman benim kilolar pek oynamıyor yaw bu hafta bişiler yapmam lazım benimmmmmm inşallahh birinci oluruz kızlar
cemre tutku meyvenul nasılsınız kızlar
selam çıtırlar nasılsınız bugün
doğacım nasılsın
kırmızıgül naıslsın canım hayrıdır ne iğnesi yoksa başladınmı akapuntura canım hadi hayırlı olsun
belime gelince anlamadım bende galiba spor yaparken ters bişiler oldu diye tahmin ediyorumm
sardım şimdi sıcak tutmaya çalışıyorum valla spor yapamadığım zaman benim kilolar pek oynamıyor yaw bu hafta bişiler yapmam lazım benimmmmmm inşallahh birinci oluruz kızlar
cemre tutku meyvenul nasılsınız kızlar
bugün yediklerim
sabah
1 kase nesfit meyveli
ara
1 portakal
öğlen
1 kase çorba
taze fasulye
yoğurt
ara
1 elma
4 adet eti form
sağol canım bende iyiyim birazcık belim ağrıyor o kadar nasıl gidiyor bu hafta diyet
ben iimm canım sen nasılsın..
senin adına sevindim hayırlı olsun birdaha gelmemekk üzere gitsin kilolar inşallah zamanla alışırsın bak 2.de bitti sayılır sağol canım ya geçicek inşallahyedilkerime dikkat ediyorum canım daha doğrusu etmeye çalışıyorum biraz ara verdim ama bu akşam azar azar yapıyım diyorum olmazsa bu hafta sporsuz geçerevet canim dun basladim akapunktura...tartida 110 cikinca felegim sasti..suskur dun ilk gunumdu bugun biraz daha sakinim...tekrar gecmis olsun canim dikkat et beline...yediklerin bana kalirsa cok guzel..yani dikkat edersen sporu simdilik biraz bekletebilirsin onemli olan sagligin canim.
sağol canım teşekkür ederimsağol tatlım iyiyim sana da geçmiş olsun
ben yediklerimi yazmayi unutmusum kizlar
dun 1 litre yogurt yedim ve 2.5 litre su ictim....
bugunde 1.5 litre yogurt yemeyi ve 3 litre su icmeyi dusunuyorum..aksama kadar calisacagim icin bugun spor yapamicam malesef.
nereye kayboldunuz kizlar...gelin bakalimmmmm nerede hareket orada bereket
senin adına sevindim hayırlı olsun birdaha gelmemekk üzere gitsin kilolar inşallah zamanla alışırsın bak 2.de bitti sayılır sağol canım ya geçicek inşallahyedilkerime dikkat ediyorum canım daha doğrusu etmeye çalışıyorum biraz ara verdim ama bu akşam azar azar yapıyım diyorum olmazsa bu hafta sporsuz geçer
sağol canım teşekkür ederim
nasıl yani gülüm sen koca günü yoğurt ve su ile mi geçiriyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?