Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

...............................

Son düzenleme:
yaa sorma birinde evde yoktuk ama ikincide başucumdan telefonumu almış ..tövbe elin adamı gece gece yanımda insan uyku hali korkunç bi şey gerçekten allah kimseye göstermesin....

Amin canım Allah kimsenin başına vermesin

şimdi için rahatsa ne güzel

eminim benim şimdi oturduğum eve oturamazdın

birinci katta oturuyorum ve ben bile balkona çok rahat çıkarım

ama oturduğum yer küçük bir ilçe olduğu için

öyle bir durum olmadı şimdiye kadar

umarım bundan sonrada olmaz

gidip uyumaya çalışim...çocuklara uyanamam sonra ...iyi geceler......:79::79::79:

neler yedin bugünn?

hemen kendini dağıtma canım

yarın toparlarsın
çikolata, pilav yarın toparlarım di mi, inşallah...

yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin ..biraz daha azimli ol mezun olduğun günler yakındır....

kuyruğu mu yok yaw daha çok var, zaten hayatımda böyle bi kilom olmamıştı bana çoooooook geliyo ((

ee kimsecikler kalmamış .. eşim şehir dışında ..çocuklar uyudu .. benide uyku tutmuyor.....

kıyamam

bende senin gibiyim

eşim yanımda olmadığı zamanlarda bende uyuyamam

birde ertesi gün işe gidilecekse o zaman kötü oluyor

bende sizin gibiydim küçük oğlanın doğumunda eşim yokdu ::)) eşim geceli gündüzlü gidiyordu bazan birbirimizi görmüyorduk sabah ben çıkardım o gelirdi akşamda o gider ben gelirdim 2 yıldır normale döndü ama sorun olduğunda 1-2 gün gelmediği oluyor ve çalıştığı bölge de maraş sınırlarında otobandan 45 dk da şimdi izinde gerçi birikmiş izinlerini kullanıyor kızım çok alıştı uyanıp hemen baba diyor başlayınca napacaz bakalım

günaydın kızlaar...... keyifli ve diyetli olsun günümüz.....:90::90::90::90:

gunaydin kizlar, size oglen oldu neredeyse :)))) ama ben daha yeni kalktim sabahin korunde apartmanda tamir vardi, uyandim uyudum uyandim uyudum..bu saate kadar oyalandim yani

sizler neler yaptiniz bakalim..

cemrecim kendini birakma, yarisi gitmis kilonun yarisi kalmis...onca verdigin kiloyu ziyan etme gulum...beynindeki dugmeyi cevir cayilficam de...cumaya kadar bendede o dugme egri duruyordu allah ne verdiyse yiyordum ama tartida 110 gorunce emin ol birden korku sardi beni...sen kotu rakamlara gelmeden uzak durmaya calis ve beynindeki dugmeyi cevir bakem
yediklerine dikkat et bitanem...

merhaba kızlar..benim kontrollü beslenme kısmen iyi gidiyor ama daha hızlı kilo vermem lzım..eşimle iddiamızın stünden 20 gün geçti ben hala aynı yerlerde sayıyorum..

zalimi bi ara ölçülerimiiz yazalım demişti grafik yapıp ayda bir ölçülerimizi yenileyelim ne dersiniz..

slm kızlar ne var ne yok? ben de herşey aynı kilom yerinde saymayı bırakın almaya başladım.tamamen bıraktım ben artık rejimi yaa hadiyin hareketlenelim verelim şu kiloları yoksa gidecek benim set.

kızlar size bugün yediklerimi yazayım cezalandırın beni

sabah bir tane muz yedim bir tane kurabiye bir tane börek

öğlen bir tane pide,1 tane ekler,1 ayran

sağlam gidiyorum kilo almak için dimi.neyapayım strese girince sinirlenince hep yemek istiyorum durdurun beni yoksa verdiğim kiloları alıp üzerine ekte alıcam

tutku kaç kg vereceksin sendaha kızım baksan 5 kg fln fazlalığın kalmıştır benim 25 kg vermem lazım 6 aydan az bir vaktim kaldı ama bende tık yok aklıma geldikçede yiyesim var çook pis boğaz oldum ben çook

50 kilomu olcan sen kızım. ayda ortalama 4 kilo verirsen oluyorsun :)))) neler yapıosun sen anlat bakalım bana ver gazı bende geri döneyim diyet olayına

ceyce sevcan geçen gün yazmıştı sabah kalkar kalkmaz sıcak su içiyorum bayağı kilo verdim diye..bende 4 gündür içiyorum şu ana kadar fark yok..ama julii araştırmış her suyu sıcak içmek kilo vermeye çok etkiliymiş..şimdi su içmeyi artırdık 3 litre içicem..

bide şu kio verdiren korselerden almıştım aylar önce hiç giymedim onu giymeye başlıcam

senin set benim tek taş uçup gitmesin ya

YANİ CANIM BOL BOL SU içelim ozaman.hiçte sevmem ama nasıl korse kız onlar.cidden gitmesinler sıkı sıkı tutalım kocaların ogün suratlarına sırıta sırıta biz bakalım

ceyce sorma nasıl dalga geçiyo benle 20 gün geçti daha veremedin..bundan sonra bas dediğim yere basıcaksın diyo bana ühühü

linkini bulabilirsem veririm korseyi..yağ yaktırıyomuş..çok iddialı bi ürün ama denemedim hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…