ahh ben de bugün pilav yedim yawonemli degil canim
selam canim nasilsin?
verecegiz tabi bu kilolari canim, ben dunu sukur atlattim en zoru bu diyette ilk gunu atlatabilmek..
ve tabi hep beraber atlatacagiz...sukur grubumuz biraz hareketlendi..insallah boylede devam eder..
ahhh asure ahh, canim cekti :))) allahtan 4 kasiktan fazla almamissin...sen su iciyormusun canim? cunki su en onemli noktalardan biri..su icmeyi unutma
selam çıtırlar nasılsınız bugün
doğacım nasılsın
kırmızıgül naıslsın canım hayrıdır ne iğnesi yoksa başladınmı akapuntura canım hadi hayırlı olsun
belime gelince anlamadım bende galiba spor yaparken ters bişiler oldu diye tahmin ediyorumm
sardım şimdi sıcak tutmaya çalışıyorum valla spor yapamadığım zaman benim kilolar pek oynamıyor yaw bu hafta bişiler yapmam lazım benimmmmmm inşallahh birinci oluruz kızlar
cemre tutku meyvenul nasılsınız kızlar
ben burdayım.... öğlen yeğenlerim geldi onlara baktım sonra spora gittim 5 de geldim yemek yaptım yedim etrafı topladım çocukları yolladım şimdi oturdum buralara bi göz atim dedim....
kızlar merhaba nasılsınız bakalım ben bugün neler yedim şöyle bir anlatayım kaçayım :
sabah :2 unu denge ekmeğinin arasına bal ve peynir
ara :çay
öğle :1 simit
ara :yok
akşam :1 domates
az peynir
2 3 dilim salam
bir kaç yaprak marul
sevgilerr ben yarın 4 günlük bir detoks uygulayacağım vücudumun buna ihtiyacı var hemde sağlıklı kuru incir ağırlıklı:)))cuma günümede çok heyecanlıyım acaba kaç kilo vereceğim :)))
hayırlısı olsun canım
ama ben detoks diyetlerine karşıyım
zaten diyete karşıyım
ama görelim seni cuma sabahı
bu gidişle bizden fayda yok galiba
canım bu aslında tamamen kiloyu ve metabolizmayı hareketlendirmek için diyetisyen tavsiyesiymiş bende uygulayacağım he şunuda sölim biz bir takımız kiloyuda beraber verelim ki hepbirlikte mutlu olalım biraz hırslanalım :))
olsun canım sporuda ilk fırsatta yaparsın sen çalışıyorsun olucak okadar.....sen yurtdışındamıydın...oh ne guzel saferan sen spora gidebilmissin. ben isteki problemlerden dolayi spor yapmaya vakit bulamadim iki gundur..yarin sabah yaparim diyordum, oda haftaya dersimi goturmem lazim okula onuda bitiremedim..yani ders yarin sabaha kaldi..sporda persembeye bu gidisle(
temizlik olunca yemek düzeni falan kalmıyor zaten....4/1/2011 Salı
Kahvaltı -
İlk Ara Ogun -
Öğle Yemeği 381 cal.
bal 10 gr. 28 cal.
sütaş - tereyağı 15 gr. 111 cal.
koska tahin helvası 15 gr. 84 cal.
tulum peyniri 15 gr. 38 cal.
kepekli ekmek (kepek ekmeği) 2 dilim 120 cal.
İkinci Ara Öğün -
Akşam Yemeği 797 cal.
tavuklu patates yemeği 1 por. 270 cal.
bulgur pilavı 1 por. 320 cal.
turşu - karışık 1 por. 70 cal.
eti gofret vanilya kremalı 0.4 paket 137 cal.
TOPLAM KALORİ 1178 cal.
harcanan kalori 500
bugün yediklerim saçmaydı ma kendimi hala toparlayamıyorum
neyse temizlik yaptığım için spor yapamadım
yarın inşallah diyelim
ya da yatmadan önce yaparsam yarın yazarım
kizlar bugunku yoklama:
7. TAKIM 187.ETAP
zalimi (61
tutku2012(62 burda
cemre2010(61.1 burda
ceyce(80,7
saferan(133.8 burda
azerikizi65.2 girdigini gordum ama paylasimda bulunmadi
kirmizigül06(105.8 burda
kumsal(57,5 burda
zeynep_07(69.6 burda
arifeebe(......yeni üye...
lunaazul(......yeni üye... burda
doğa3(.........yeni üye... burda
7.TAKIM TOPLAM KİLO(........
kizlar bugun aramizda malesef ceyce,arifeebe ve azeri yoktu....azerinin girdigini gordum ama paylasimda bulunmadigi icin yok sayiyorum
lutfen kizlar grubumuzu yanliz birakmayalimsonucta hepimiz burada birbirimize testek olmak ve en onemlisi kendimiz icin katiliyoruz..paylasim az oluursa kimse girip birseyler paylasmak istemiyorum...lutfen bunu yasamayalim...canlanalim kizlar...cuma gunude takimimiz birinci olsun
olsun canım sporuda ilk fırsatta yaparsın sen çalışıyorsun olucak okadar.....sen yurtdışındamıydın...
evet canim yurtdisindayim ben..
bu yoklama işini iyi buldun gülüm kim var kıim yok haberimiz oluyor.... arife ebe olduğu için yoğunluktan giremiyordur yoksa gelirdi mutlaka....
ee kimsecikler kalmamış .. eşim şehir dışında ..çocuklar uyudu .. benide uyku tutmuyor.....
kıyamam
bende senin gibiyim
eşim yanımda olmadığı zamanlarda bende uyuyamam
birde ertesi gün işe gidilecekse o zaman kötü oluyor
eski evimde hiç uyuyamazdım yalnızken 2 kerede hırsız girince çok korkuyordum.. neyse ki şimdi sitedeyim camlarda demirli biraz daha rahatım ...
yaa sorma birinde evde yoktuk ama ikincide başucumdan telefonumu almış ..tövbe elin adamı gece gece yanımda insan uyku hali korkunç bi şey gerçekten allah kimseye göstermesin....ayyy ne kadar fena
öyle bir şeye maruz kalmadım
ama evime hırsız girse o evde kalmak bile istemezdim
şimdiki evinde rahatmışsın sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?