ceyce sorma nasıl dalga geçiyo benle 20 gün geçti daha veremedin..bundan sonra bas dediğim yere basıcaksın diyo bana ühühü
linkini bulabilirsem veririm korseyi..yağ yaktırıyomuş..çok iddialı bi ürün ama denemedim hiç
link bulamadım fotosu bu ayşe..sabah kalkar kalkmaz giyiyosun yatarken çıkarıyosun terlediysen her akşam yatmadan yıkıyosun.çok terlemediysen iki akşamda bir yıkıyosun.satan kadın çok iddialıydı tanıdık kadın anlattı kendi 7 kilo vermiş bu korseyle.ama giyemedim bi türlü.çok sıkıyo beni rahatıma düşkünüm..ama iddia için yarın sabahtan itibaren başlıcam giymeye
hoşgeldin zeynep..
Ceyce benimki formeasy markası..link buldum şimdi
formeasy bayan korse 100 yksek bel ekillendirici
leslie yapim yapabildiğim kadar gelirim yine
merhaba kızlar..benim kontrollü beslenme kısmen iyi gidiyor ama daha hızlı kilo vermem lzım..eşimle iddiamızın stünden 20 gün geçti ben hala aynı yerlerde sayıyorum..
zalimi bi ara ölçülerimiiz yazalım demişti grafik yapıp ayda bir ölçülerimizi yenileyelim ne dersiniz..
slm kızlar ne var ne yok? ben de herşey aynı kilom yerinde saymayı bırakın almaya başladım.tamamen bıraktım ben artık rejimi yaa hadiyin hareketlenelim verelim şu kiloları yoksa gidecek benim set.
kızlar size bugün yediklerimi yazayım cezalandırın beni
sabah bir tane muz yedim bir tane kurabiye bir tane börek
öğlen bir tane pide,1 tane ekler,1 ayran
sağlam gidiyorum kilo almak için dimi.neyapayım strese girince sinirlenince hep yemek istiyorum durdurun beni yoksa verdiğim kiloları alıp üzerine ekte alıcam
link bulamadım fotosu bu ayşe..sabah kalkar kalkmaz giyiyosun yatarken çıkarıyosun terlediysen her akşam yatmadan yıkıyosun.çok terlemediysen iki akşamda bir yıkıyosun.satan kadın çok iddialıydı tanıdık kadın anlattı kendi 7 kilo vermiş bu korseyle.ama giyemedim bi türlü.çok sıkıyo beni rahatıma düşkünüm..ama iddia için yarın sabahtan itibaren başlıcam giymeye
aaa kizlar nerelerdesiniz bakim...bugun kimse birsey demeden ortadan kayboldu...dun ne guzel kalabalikti grubumuz...
azeri sen nasilsin canim, kactirr girip geri cikiyorsun..gordum seni
Hehe geldim canim geldim burdayim.Ya kilo veremiyorum takildi ya moralim bozuk.Gerci hem takildi hemde ben yemeyi abarttim ya.Ama yine diyetteyim cok sükür.
merhaba zeynep nasilsin canim, diyet nasil gidiyor???
merhaba canım çok güzel gidiyor bende kuru incire sardım bu aralar ara öğünüm yapuıorum 2 şer tane :))çok iyiyim cumayada birşey kalmadı alnımızın akıyla birinci oallım istiyorum :))
bende cumayi sabirsizlikla bekliyorum, hem kendi adima hemde sizler icin tabiki...bakalim nasil sonuc cikacak...benim diyet iyi gidiyor...yazdigimi okudunmu...tartildim bugun ve sok oldum
çok iyi ... hadi canım bu hafta dereceye sok bizi.... hep böyle devam et.....tamam canim butun kizlarda istiyorsa yapalim, belki biraz motive eder hepimizi....herkes isterse olculerini yazsin ben tabelayi yaparim
ver canim kilolari...ben bile veriyorsam sen dunden yaparsin ceyce, ben resmen obeziteydim..ama pazartesiden beri devrim yarattim
canim sen bukadar hamur isi yersen zaten veremezsin kilo ve dedigin gibi alirsinda...enbasta su hamur islerinden uzak dur bakim...yoksa cezalar gelecek haaa
canim ben buna inanmiyorum, sadece para tuzagi diye dusunuyorum...bir korseyle kilo verilmez...ben inanmiyorum
VEE KIZLAARRRRR GUNUN BOMBASIIII..BUGUN YUZUMDE GULLER ACIYOR....SEBEBI ISE...
bugun dayanamadim ve tartildim...rakamlari gorunce SOKKKKK oldum...
ben pazartesi gunu akapunktura gittigimde 109.2 kiloydum....bugun tartildim veeeeee 106.6 ciktim
yani budemek oluyorki kizlar, istersen kendimizi tutarsak bize kimse engel olamazzzzzzzz
yoo öyle moral bozmak yok... destek olcaz birbirimize....Hehe geldim canim geldim burdayim.Ya kilo veremiyorum takildi ya moralim bozuk.Gerci hem takildi hemde ben yemeyi abarttim ya.Ama yine diyetteyim cok sükür.
ben sana güveniyorum....bende cumayi sabirsizlikla bekliyorum, hem kendi adima hemde sizler icin tabiki...bakalim nasil sonuc cikacak...benim diyet iyi gidiyor...yazdigimi okudunmu...tartildim bugun ve sok oldum
evet okudum ve çok sevindim canım darısı başıma :)))
evet okudum ve çok sevindim canım darısı başıma :)))
çok iyi ... hadi canım bu hafta dereceye sok bizi.... hep böyle devam et.....
insallah hep beraber dereceye gireriz gulum, cunku benim gecen haftaya bakarsan 3 kilo fazlam cikmisti. yani sonuc neredeyse gecen haftayla ayni olur benim...ama insallah sizlerin sonucu bu hafta bizi dereceye sokar
ben sana güveniyorum....
zeynep çizelgeni yapsana görelim her daim kilomuzu .. ben çıkıyorum kırmızıgül yardımcı olur sana.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?