Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızım sizin dengeler değişecek çook kötü bir durum ben dalga konusu olacam birde cebime zararı olacak neden biz kazanmayalım kızım iddiayı bak gör biz kazanıcaz onlar üzülecek o linki atta bakayım canım musait olduğunda nasıl bişeylmiş cidden verdiriomuymuş kilo

link bulamadım fotosu bu ayşe..sabah kalkar kalkmaz giyiyosun yatarken çıkarıyosun terlediysen her akşam yatmadan yıkıyosun.çok terlemediysen iki akşamda bir yıkıyosun.satan kadın çok iddialıydı tanıdık kadın anlattı kendi 7 kilo vermiş bu korseyle.ama giyemedim bi türlü.çok sıkıyo beni rahatıma düşkünüm..ama iddia için yarın sabahtan itibaren başlıcam giymeye

kızlar hepinize merhaba nasılsınız bakalım :))

sabah uyanınca 1 bardak su
7 :30 iki tane kuru incir
9:30 iki tane kuru incir
10:00 çocuklarla okulda sinema günü yaptık tom ve jery eşliğinde biraz kabuklu fıstık ve çekirdek yedim
:)))

sevgilerr

tutku bu parafinli korsemi kız slim'n korsesimi

2 mil yaptım geldim..ceyce sana takım hareketlendi dedim ama yine kimse yok..beni yalancı çıkardı arkadaşlar

tamam canim butun kizlarda istiyorsa yapalim, belki biraz motive eder hepimizi....herkes isterse olculerini yazsin ben tabelayi yaparim

slm kızlar ne var ne yok? ben de herşey aynı kilom yerinde saymayı bırakın almaya başladım.tamamen bıraktım ben artık rejimi yaa hadiyin hareketlenelim verelim şu kiloları yoksa gidecek benim set.

ver canim kilolari...ben bile veriyorsam sen dunden yaparsin ceyce, ben resmen obeziteydim..ama pazartesiden beri devrim yarattim

canim sen bukadar hamur isi yersen zaten veremezsin kilo ve dedigin gibi alirsinda...enbasta su hamur islerinden uzak dur bakim...yoksa cezalar gelecek haaa

canim ben buna inanmiyorum, sadece para tuzagi diye dusunuyorum...bir korseyle kilo verilmez...ben inanmiyorum

VEE KIZLAARRRRR GUNUN BOMBASIIII..BUGUN YUZUMDE GULLER ACIYOR....SEBEBI ISE...
bugun dayanamadim ve tartildim...rakamlari gorunce SOKKKKK oldum...
ben pazartesi gunu akapunktura gittigimde 109.2 kiloydum....bugun tartildim veeeeee 106.6 ciktim

yani budemek oluyorki kizlar, istersen kendimizi tutarsak bize kimse engel olamazzzzzzzz

aaa kizlar nerelerdesiniz bakim...bugun kimse birsey demeden ortadan kayboldu...dun ne guzel kalabalikti grubumuz...

azeri sen nasilsin canim, kactirr girip geri cikiyorsun..gordum seni

Hehe geldim canim geldim burdayim.Ya kilo veremiyorum takildi ya moralim bozuk.Gerci hem takildi hemde ben yemeyi abarttim ya.Ama yine diyetteyim cok sükür.

2 gündür hastaydim.Bugün biraz düzeldim.Spor falan hic yapmadim bu hafta.Ama bugün sözzzzzz yapicam.Aksam dizi bakarken spor yapicam.

merhaba canım çok güzel gidiyor bende kuru incire sardım bu aralar ara öğünüm yapuıorum 2 şer tane :))çok iyiyim cumayada birşey kalmadı alnımızın akıyla birinci oallım istiyorum :))

bende cumayi sabirsizlikla bekliyorum, hem kendi adima hemde sizler icin tabiki...bakalim nasil sonuc cikacak...benim diyet iyi gidiyor...yazdigimi okudunmu...tartildim bugun ve sok oldum

çok iyi ... hadi canım bu hafta dereceye sok bizi.... hep böyle devam et.....
Hehe geldim canim geldim burdayim.Ya kilo veremiyorum takildi ya moralim bozuk.Gerci hem takildi hemde ben yemeyi abarttim ya.Ama yine diyetteyim cok sükür.
yoo öyle moral bozmak yok... destek olcaz birbirimize....
bende cumayi sabirsizlikla bekliyorum, hem kendi adima hemde sizler icin tabiki...bakalim nasil sonuc cikacak...benim diyet iyi gidiyor...yazdigimi okudunmu...tartildim bugun ve sok oldum
ben sana güveniyorum....

evet okudum ve çok sevindim canım darısı başıma :)))

amin canim, darisi hepimizin basina

saol bitanem insallah hep beraber asaracagiz

kizlar bir fikrim var...hepimiz kendimize bir hedef belirleyelim yani su zamana kadar sukadar kilo vericecegiz diye...

mesela ben haftada enaz 2.2 kilo vermeye gayret gostericem..gunluk sporumuda yapicam... ve 25 hafta sonra buradan mezun olmayi dusunuyorum...yani 24 haziran insallah buradan 55 kilo olarak ayrilicam. kilo veriminin belirli bir sure sonra durdugunu biliyorum ama metabolizmayi sasirtmay calisicam bir sekilde...haftada bir gun 3 dilim ekmek yeme hakkim var..ekmek yedigimin ertesi gunude birgun sadece yogurt yiyecegim ozaman ekmegi yok sayabiliriz kizlar bende cok heyecan var simdiden...insallah diyeti bozmadan basaririm (z)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…