lunaazul sağol cnm..ilerlemedi şimdilik antibiyotik kullanıyoruz..keyfi iştahı yerinde oğlumun ama boğazlar tamamn dolu balgamla bi atabilse rahatlıcak..
kızlar bu arad ip atlamanın zayıflamada çok etkili olduğunu öğrendim..dün i atlamak için sayaçlı ip aldım.hergün düzenli atlıcam artık
Çok geçmiş olsun tekrar canım
anacım millet neler çıkartıyor sayaçlı ip töbe töbe
biz tombullar olmasak millet aç kalır
sen demeden önce hiç duymamıştım hemen araştırdım baktım pahalı değilmişahhaa çok güldüm evet ya..ama allahtan pahalı bişey değil.:)
ben atlasam aşadakiler deprem diye sokaga fırlarlar heralde
ben atlasam aşadakiler deprem diye sokaga fırlarlar heralde
sen demeden önce hiç duymamıştım hemen araştırdım baktım pahalı değilmiş
Benim evim 1. kat sorun olmaz yaneee....
ben atladım önceki gün gelen giden olmadı yukarı..benim alt kattakiler salonu kullanmıyolar salonda atlıyorum bende
evet 7 liraya aldım..nette daha pahalı
iyi akşamlar kızlar bende kilo değişimi yok 100
bende -100gr ne kadarrrrrr çok vermişim değil mi?
sıkma canının tatlım haftaya daha çok vericezzzzzz
takımı 1. yapıcazzzzz
( Çok kaptırdım kendimi galiba)
ya ben baktım da anladığım kadarıyla katılan o kadarsa biz birinciyiz heralde galiba sanırsam
bende tekrar baktımda
biz üçüncüyüz anacım....
bi saat önce falan baktıydım
ay canımmm kıyamammm
espiri olsun diye öyle yazdım ben
alınmadın değilmi?
kaptir zaten canim, hatta hep beraber...yeter yerimizde saydigimiz ama dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiibende -100gr ne kadarrrrrr çok vermişim değil mi?
takımı 1. yapıcazzzzz
hoşgeldin tutku, çok geçmiş olsun tekrar. hazırlıklar devam ediyo, dışarda mı evde mi derken evde yapmaya karar verdik. çok detay var. face bilgilerini verirsen eklerim...zalimi hoşgeldin canım..çok sevindim aramıza dönmene
cemre doğumgünü hazırlıkları nasıl gidiyor.neler yaptın..yardımcı olurum danışacağın bişey olursa..istiyosan face te ekle benim doğumgünü resimşerine bak fikir olur
lunaazul sağol cnm..ilerlemedi şimdilik antibiyotik kullanıyoruz..keyfi iştahı yerinde oğlumun ama boğazlar tamamn dolu balgamla bi atabilse rahatlıcak..
kızlar bu arad ip atlamanın zayıflamada çok etkili olduğunu öğrendim..dün i atlamak için sayaçlı ip aldım.hergün düzenli atlıcam artık
bende -100gr ne kadarrrrrr çok vermişim değil mi?
takımı 1. yapıcazzzzz
Ben haftaya daha azimli olucam.Kesin kararliyim arkadaslar.1,5 aydir akupunkturu birakmistim ama carsambaya randevu aldim gidicem arkadasimla beraber.O da cok istiyor.Hayirli olur insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?