Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çok geçmiş olsun tekrar canım

anacım millet neler çıkartıyor sayaçlı ip töbe töbe

biz tombullar olmasak millet aç kalır

ben atlasam aşadakiler deprem diye sokaga fırlarlar heralde
ben atladım önceki gün gelen giden olmadı yukarı..benim alt kattakiler salonu kullanmıyolar salonda atlıyorum bende
sen demeden önce hiç duymamıştım hemen araştırdım baktım pahalı değilmiş

Benim evim 1. kat sorun olmaz yaneee....

evet 7 liraya aldım..nette daha pahalı

bende -100gr ne kadarrrrrr çok vermişim değil mi?

sıkma canının tatlım haftaya daha çok vericezzzzzz

takımı 1. yapıcazzzzz

( Çok kaptırdım kendimi galiba )

ya ben baktım da anladığım kadarıyla katılan o kadarsa biz birinciyiz heralde galiba sanırsam

kızlar ben gidip pilavımı pişireyim

yeşil mercimek pişti

sonrada yemek yiyip işe gideyim

hadi kendinize iyi bakın

hoşgeldin tutku, çok geçmiş olsun tekrar. hazırlıklar devam ediyo, dışarda mı evde mi derken evde yapmaya karar verdik. çok detay var. face bilgilerini verirsen eklerim...

ben de almıştım ondan aylar oldu ama hiç kullanmadım, ben de başlıyım bari...

Ben haftaya daha azimli olucam.Kesin kararliyim arkadaslar.1,5 aydir akupunkturu birakmistim ama carsambaya randevu aldim gidicem arkadasimla beraber.O da cok istiyor.Hayirli olur insallah...

Ben haftaya daha azimli olucam.Kesin kararliyim arkadaslar.1,5 aydir akupunkturu birakmistim ama carsambaya randevu aldim gidicem arkadasimla beraber.O da cok istiyor.Hayirli olur insallah...

insallah canim..allah hepimizin yardimcisi olsun...bende pazartesiden beri akapunktur yapiyorum...simdilik sukur guzel gidiyor..allah bozmasin insallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…