ne kurtarması iyica battım...... 3gün boşa gitti.....dün köfteleri götürdünkıskandım mı yooooooo bu gün içinde üzülme günün devamında kurtarmaya bak ah şu hafta sonları bi kahvaltı yaptım ki ooooh şimdide yeşil çayımı hazırlamaya gidicem napim biraz faydası olur heralde
merhaba kizlarr ben geldimmmmmmmmm...
malum haftasonu oyuzden giremedim bu saate kadar..ve kesinlikleee kacamak yapmadim...
kacamak yapan arkadaslara ne ceza verelim kizlar?????? bundan sonra kacamak yok kizlar..bayram degil seyran degill..mazeret uretmeyin bakim
haftasonu yoklama almayacagim sekerler...sonucta herkes icin hafta sonu yogun geciyor
slm dün yazamadım teyzemin kaynanası hastaydı geçen salı yatırdılardı hastaneye
dün teyzem temizliğe çağırdı vakti yok diye gittik kardeşimle orda kaldık
bugün ziyarete gittim çok kötü oldum 3 gündür kan tükürüyormuş ve endeskopiden desede teyzemler ciğerleri bitmiş bence dili bembeyaz elleri şişmiş çok ağır çok içim parçalandı
yarın yine gitcem temizliğe
dün akşam gittim geceye kadar tüm kapı ve camları sildim
KiZlar bugun ugrayamadim misafirimiz vardi.. Simdide telefondan giriyorum zaten. Yarin icin cok heyecanliyim vede korkuyorum cunku malesef annemin saglik durumu var ve yarinda tahlil sonuclarini almaya gidecegiz. Kotu bir sonuc alacagiz diye cok korkuyorum(( annemi erken kaybetmekten cok korkuyorun (( dua edin kizlar annem icin.. Insallah iyi haberlerlen gelim....
KiZlar bugun ugrayamadim misafirimiz vardi.. Simdide telefondan giriyorum zaten. Yarin icin cok heyecanliyim vede korkuyorum cunku malesef annemin saglik durumu var ve yarinda tahlil sonuclarini almaya gidecegiz. Kotu bir sonuc alacagiz diye cok korkuyorum(( annemi erken kaybetmekten cok korkuyorun (( dua edin kizlar annem icin.. Insallah iyi haberlerlen gelim....
gecmis olsun canim insallah iyilesirslm dün yazamadım teyzemin kaynanası hastaydı geçen salı yatırdılardı hastaneye
dün teyzem temizliğe çağırdı vakti yok diye gittik kardeşimle orda kaldık
bugün ziyarete gittim çok kötü oldum 3 gündür kan tükürüyormuş ve endeskopiden desede teyzemler ciğerleri bitmiş bence dili bembeyaz elleri şişmiş çok ağır çok içim parçalandı
yarın yine gitcem temizliğe
dün akşam gittim geceye kadar tüm kapı ve camları sildim
dikkat edin ama kizlar, her diyeti bozdugunuzda donmek daha zor oluyor..benimde bugun ekmek yeme gunumdu 3 dilim yedim ama sanki buutun ekmek paketini yemis gibi sistim...yani ekmek yemeden sabah ogle yogurt aksamda salata yapicam..ozaman daha rahat oluyorum ve daha hizlida kilo verebilirimgünaydın kızlar, benim de haftasonu dietim kötü geçtibugünden dikkat etmeye başlıyorum...
gecmis olsun canim, havadandir kesin buradada oyle herkes usutmus.Günaydin kizlaaarrrrr.Nasilsiniz?Ben cok hastayim.Bugün doktora gittim.6 tane ilac yazdi.Heryerim agriyor.Ama gelgelelim ben bu isten bisey anlamadim hic bir zaman.Istahimda her zamanki gibi hic bir sekilde azalma kesilme falan yok.Ne dir bu yaaa.????
inş. kötü birşey çıkmaz bizede haber ver......
günaydın kızlar...site açılmadı bir türlü.... nerdesiniz....
bende bugun regl oldum cani, karnimda bir sislik...hic tartilmicam..cumaya bakalim ne olacak..insan tartildikca morali bozuluyor yoksakızlar nerdesiniz?? sonra ceza almayalımben hafta sonu reğl oldum karnım balon gibi şiş sabah tartı yine 95 gösteriyordu bundandır heralde deyip avunuyorum
zalimi teyzene allah acil şifalar versin..
kırmızıgül annenin tahlilleride iyi çıkar inş..
azeri sanada geçmiş olsun canım..
bende oğlumu dr a götürdüm yine öksürüğü arttı uyuyamıyo doğru dürüst öksürmekten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?