çokkkkk geçççç...yaptım e yedimçok pişmanım
ayy süper söz buu..o bizden korksun dimi ama..stresle de kilo verilemiyor sonuçta:103:
İnşallah canım bu cuma herkes süper kilo vermiş bir şekilde gelirben ozel guvenlik gorevlisiyim, ama yukselmek istiyorum onun icin, guvenlik sefi uzerine okuyorum.. neredeyse bitirdim..son odevim sukurki..ogretmen begendi ama biraz daha kitaplari okumami yaptigim odevi biraz degistirmemi soyledi..ozaman birinci sinavda hemen alacagima inaniyor
doga ve butun kizlar nasilsiniz bakalim gubun??
cemre canim lutfen yediklerine dikkat et, inanki zorunu sen cekeceksin...kacamaklardan uzak durgerisi yavasca gelir zaten...
mesela ben yemeden duramiyordum...herseyi goturuyordum obezdim resmen ama simdi dikkat ediyorum allahtan senin kilo benimki kadar degil ama dikkat et canim..
buarada kizlar regl olmama ragmen tartildim, dun ekmek yedim cok sis hissediyordum kendimi ve 105.4 ciktim yani 400 gr daha gitmis
bu hafta insallah birinci olacagiz kizlar...lutfen birbirimize destek olalim
çokkkkk geçççç...yaptım e yedimçok pişmanım
luna ben daha çok yedim bu akşam merak etme..
kızlar ben 8 dk karn egzersiziyapıyorum..belki sizde yapmk stersniz..
YouTube - 8 dakika Karın Egzersizi
süper çalıştırıyo
pilav yemesen iyiymiş aslında....11/1/2011 Salı
Kahvaltı 170 cal.
simit 0.5 ad. 140 cal.
kaşar peyniri 0.25 kib. kut. 30 cal.
İlk Ara Ogun -
Öğle Yemeği 196 cal.
patates (haşlama) 15 gr. 15 cal.
yumurta 1 ad. 80 cal.
bal 10 gr. 28 cal.
tereyağı 10 gr. 73 cal.
İkinci Ara Öğün 103 cal.
lahana 30 gr. 6 cal.
fındık 15 gr. 97 cal.
Akşam Yemeği 827 cal.
ıspanak - kıymalı 1 por. 276 cal.
pirinç pilavı 1 por. 320 cal.
ızgara köfte 1 ad. 65 cal.
patates (haşlama) 40 gr. 40 cal.
yoğurt (az yağlı) 200 gr. 126 cal.
TOPLAM KALORİ 1296 cal.
akşam uçtum yineeeee
ama işe gittim geldim erimiştir biraz dimiiiiiiii
kızlar tyzemin kaynanası yoğun bakımda dün gözleri kaymış dışarı çıkmış şuurunu kaybetmiş çok hasta onlardaydım bugün geldim siz neler yaptınız
kızlar link nasıl veriliyor ya....
kopyala yapıştır yap dün yaptım ben oldu
Bugün akupunktura gittim arkadaslar.Insallah takilan kilom düsüse gecer artik.Yeter artik zayiflamak istiyorum.Hani esimle iddiaya girmistik ya,dün dediki ne zaman 50 olcanda sana hediye alicam.Bende dedim sakin ol,herhalde bu gidisle 6 aydan önce 50 olamam.Sende bu arada para biriktirirsin hediye icin
hayirlisi olur insallah canim...bende gecen haft pazartesi baslamistim biliyorsun..ve bugun tam 105.1 ciktim tartidayani neredeyse 5 kilo verdim 1.5 haftada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?