Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hımmmm..... çok ortak yönümüz var sen benim yarım kadarsın.............

Ayyy kizlar cok guldum size:)) allahta sizin yuzunuzu guldursun..

Evvet yoklama yok diye kimse ugramiyor ama ben cok felaket usutmusum iki gun yataktan cikmadim hic ondan giremedimde.. Simdi biraz kendime geldiim allahtan yoksa halimi gorseniz inanin acirdiniz... Buarda 104 oldummmmmmmmmm

Allah iyiligini versin
sqağol canım çok iyiyim zaten sayenizde....:80:
aaaaaaaaaaaaaa................kıskanıyorum ama........süpersin..........
inşallah canım

günaydın kızlar

günaydııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn..........................:86::86::86::86::86::86:

Selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor diyet ben bu hafta sonu raydan çıktım toparlanmam lazım

Selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor diyet ben bu hafta sonu raydan çıktım toparlanmam lazım

nerdesiniz kızlar ..............kaçamakdamısınız yoksa.... gelin bakim buraya toplanın artık.........

sabah yediklerim....

KAHVALTI
uno gün boyu tost ekmeği kepekli 2 dilim 90 cal.
beyaz peynir 1 kib. kut. 80 cal.
haşlanmış yumurta 1 ad. 77 cal.
domates 1 ad. 14 cal.
bal 10 gr. 28 cal.
ekmek - beyaz 1 dilim 90 cal.
1. ARA ÖĞÜN
yoğurt (az yağlı) 100 gr. 63 cal.
armut 0.5 ad. 35 cal.
477 cal.........

merhaba kizlar bende geldim...nasilsiniz bakalim..sukur bugun biraz ayaklandim iki gundur canim cikiyordu...ama biraz daha iyiyim enazindan...sizler neler yaptiniz bakalim???umarim kacamak felan yapan olmamistgir...o kelimeyi duymak istemiyorum sizlerlen haberiniz olsun

kizlar saka bir yana gercektende 6 kilo gitti iki haftada iyimi daha birgun spor bile yapamadim...ama bundan sonra yavaslar bence..ama kesinlikle kacamak yok soylimmm

selam kızlar, dün doğum günü partimizi yaptık, çok güzel oldu çok şükür, artık darısı yarınki partimize...
benim diet iyice bozuldu, bu hafta da kilo veremiycem sanırım

selam kızlar, dün doğum günü partimizi yaptık, çok güzel oldu çok şükür, artık darısı yarınki partimize...
benim diet iyice bozuldu, bu hafta da kilo veremiycem sanırım

ahh kizlarr ahhh (( biraz gayret sekerler..ben kilo verdikce daha cok tutnuyorum...sizinki benimki kadarda degil..ya Allah ya Bismillah cekin ve cekin agzinizin fermuarlarini bakem hmmm

Gecmisler olsun kirmizi'cim.Bir an önce iyiles.

Canim sen 6 kiloyu nasil verdin?

Gecmisler olsun kirmizi'cim.Bir an önce iyiles.

Canim sen 6 kiloyu nasil verdin?

insallah canim cabucak gecer, ben omrumde boyle bir usutme gormedim..haftasonunu resmen yatarak gecirdim...

ben akapunktur diyetiyle 6 kiloyu verdim canim..ama hastalandigimdan beri sabah iki portakal oglende ya birsey yedim yedim girdim yattim..herseyin tadi berbat geliyordu..bugun canim biraz birseyler istiyorum...bugun diyetime basladigimin 2 haftasi..yani iki haftada 6 kilo vermis oldum darisi sizlerinde basina insallah durmadan kilo vermeye devam ederim.

GEÇMİŞ OLSUN CANIM SÜPER VERMİŞİN YA 6 KĞ AZMI !!!!

Ya kizlar ben yine bugünlerde mide kazintimi durduramiyorum.Tövbe tövbeeee.Deliricem yaa.Allahaskina bildiginiz bir formül varmi bunu durdurmak icin.

Ya kizlar ben yine bugünlerde mide kazintimi durduramiyorum.Tövbe tövbeeee.Deliricem yaa.Allahaskina bildiginiz bir formül varmi bunu durdurmak icin.

canim yapman gereken ne biliyormusun bende bu yontemi kullaniyorum suan..insallah turkcesini dogru soyluyorumdur..kirmizi lahana varya canim..onlari guzelce yika birkac yaprak..fazla degil..suan bile bunu tuketiyyorum...hemde bagirsaklari iyi calistiriyor ))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…