Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın kızlar nasılsınız nasıl gidiyor diyet benim toparlanmam lazım adetim geçikti şiş bir haldeyim umarım daha fazla gecikmede gelir yoksa bütün emeklerim boşa gidicek çünkü canım sürekli bişiler atıştırmak istiyor
ben dün girmeyi çok denedim ama hep site hata verdi bakımda diye işlerde yoğundu kaldı (

sabah
1 kase meyveli nesfit

kızlar int alışveriş yapıyormusunuz güvenilirmi koşu bandı düşünüyorum

günaydın kızlar...... dün ben siteyi bir türlü aça madım.... ben
im suçum yok devamlı hata verdi......

kumsal doğa günaydın kızlar..doğa canım ben genelde bebek sitelerinden alışveriş yapıyorum kendim için hepsiburadadan yapıyorum hiç sorun yaşamadım bugüne kadar

Tutkucum canım sen bugün sporamı başlıyosun şekerim? Utku duracakmı yanında peki? Diyet devam şekerim yaa gececeğim bu hafta seni

kumsal doğa günaydın kızlar..doğa canım ben genelde bebek sitelerinden alışveriş yapıyorum kendim için hepsiburadadan yapıyorum hiç sorun yaşamadım bugüne kadar
günaydın tukucum nasılsın canım oğluşun nasıl
kızlar int alışveriş yapıyormusunuz güvenilirmi koşu bandı düşünüyorum
günaydın doğa nasılsın biz hepsiburadan alıyoruz memnunuz canım kartta kullanıyoruz problem yok
[ı]günaydın kızlar...... Dün ben siteyi bir türlü aça madım.... Ben
im suçum yok devamlı hata verdi......
[/ı]
günaydın seferan nasılın aynen canım bende giredim
günaydın
Cumartesi döncem aranıza
nasılsın canım bekliyoruz
merhaba tünaydın kızlar nevar neyok?
tünaydın ceyce nasılsın

döncem döncem orda kalıyorum tebareke 5 bugün işte 7sinde mevlüt var o günde gelemem cumartesi son kez toparlarız gelirim işte :87:

Selam kizlar.Geldim ama kimse yok.Cumayi bekliyorum.Bakalim ne cikacak.Yarin 1 günlügüne lapa diyetini yapmayi düsünüyorum.Bakalim...

kart numarası veriliyo ya o korkutuyor beni

merhaba kızlar, dün kızımın 2.partisi vardı, ve o da ben de hasta olduk, kafamı kaldıramıyorum, buralarda olamıyorum, biraz izin istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…