Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kirmizi lahanayi sademi yiyeyim.Acligimi bastiriyor?

KAHVALTI

beyaz peynir (yağlı) 50 gr. 137 cal.
ekmek - kepekli 2 dilim 120 cal.
zeytin (siyah) 15 gr. 30 cal.
maydanoz 50 gr. 22 cal.
cappuccino - jacobs chocolate - şekersiz 1 kupa 55 cal.
bahçıvan - taze kaşar peyniri 50 gr. 162 cal.

1. ARA ÖĞÜN

kuru kayısı 3 ad. 50 cal.

ÖĞLE YEMEĞİ

trabzon hurması 420 gr. 273 cal.
nar 1 orta boy 102 cal.

2. ARA ÖĞÜN

beyaz peynir (yağlı) 50 gr. 137 cal.
eti form - çörekotlu kepekli tuzlu bisküvi 23 gr. 83 cal.

AKŞAM YEMEĞİ

bezelye yemeği - kıymalı 1 por. 298 cal.
havuç 1 orta boy 35 cal.
ayran 2 bard. 140 cal.
TOPLAM 1644 KALORI

çok geçmiş olsun canım

ama bu arada iyi verdin kiloyuda maşallah
Selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor diyet ben bu hafta sonu raydan çıktım toparlanmam lazım

bırakma kendini hemen toparlannn
nerdesiniz kızlar ..............kaçamakdamısınız yoksa.... gelin bakim buraya toplanın artık.........
ben hafta sonu bile geldim bikere

merhaba kızlar nasıl keyifler

ben bugün nöbetteydim ve yorgunum

zorla geldim bilgisayarın başına

yoklama:

burda olanlar:

azeri
luna
saferan
cemre
doga
kumsal
kirmizigul

olmayanlar: zalimi,arifeebe,zeynep,tutku,ceyce.
zalimi,arifeebe ve zeynep'in mazeretleri var oyuzden ceza almmiyorlar.

kizlar tutkuyu ben gormedimmi yoksa girmedimi bugun?

ceza listemiz:

arifeebe 8
ceyce 7
cemre 9
kumsal 9
tutku 9

günaydın arkadaşlar..dün giremedim pazar ve dün çok hastaydım anneme gittim oğluma annem baktı bende dinlendim..yok yazılmışım ama annemde net yoktu giremedim.neyse sağlık olsun..bugünde oğlumu göz dr una götürcem..öpüyorum çok.benim kontrollü yeme çok güzel gidior gr gr da olsa veriyorum kilo

geçmiş olsun ne güzel ya gram bile olsa moralin bozulmaz hiç deilse gramlar elbet toplanıp kiloyu bulur darısıda bana

Günaydin kizlar.Ben daha yeni kalktim.Kafam allak bullak.Artik bende kilotakibi.com dan kalori takibi yapiyorum ve hergün buraya yazicam,günde kac kalori aldigimi.Zaten iki aydir marketlerden ne alirsam alayim,üzerindeki kaloriye bakmadan almiyorum.
Aksamlari yataga uzaninca kendimi incecik cöp gibi hayal ediyorum.Bu hayale kavusmam daha kac ay sürecek,sabirsizlaniyorum.Keske gözümü kapatsam bir baksamki incelmisim.

azeri merak etme canım çok yolun yok azcık daha azim sabır incecik olucaksın olucaz inşallah..

ceyce naber şekerim nasıl gidiyor diyet.ben yarın spora başlıcam inşallah utku durur yanımda ya

saferan evet cnm gr gr gittiğini hissetmek bile çok güzel bi duygu..inşallah hepimiz kurtılcaz bu fazlalıklardan..
ama herkes böyle kartarırsa olmazki bu iş ya.nerde herkeslerrrrrrrrr

KAHVALTI

--------------------------------------------------------------------------------

doğa parça çikolatalı müsli 110 gr. 412 cal.
kuru kayısı 3 ad. 50 cal.
sütaş - süt - uzun ömürlü yarım yağlı 350 ml. 161 cal.
1. ARA ÖĞÜN

--------------------------------------------------------------------------------

ÖĞLE YEMEĞİ

eti form - çörekotlu kepekli tuzlu bisküvi 45 gr. 163 cal.
bahçıvan - taze kaşar peyniri 100 gr. 325 cal.
2. ARA ÖĞÜN

elma 1 ad. 60 cal.
AKŞAM YEMEĞİ

bezelye yemeği - kıymalı 1 por. 298 cal.
havuç 1 orta boy 35 cal.
danone doğal yoğurt 100 gr. 76 cal.
TOPLAM 1580 KALORI
1 SAAT TEMPOLU YÜRÜYÜS-HARCANAN KALORI 400

Aksama da dizi izlerken 100 mekiki cekerim

azericim sen hic merak etme biraz gayret etsen engec subat sonu burdan mezun olman lazim..yani sukurki hicbirsey kalmamis canim..kenke ben senin yerinde olsaydim son birkac kilo diye deli gibi spor yapar yediklerime dikkat eder ve dedigin gibi sabahin birinde kalktigimda kendimi incecik gorurdum..biraz daha sabir canim..elbet hepimiz basaracagiz allahin izniylen

geçmiş olsun

merhaba kızlar nasılsınız

ben evdeydim ancak girebiliyorum

diyet devam
regl oldum rahatladım

şişkinliğim gitti

yoksa +2- 2,5 fazlya olmak insanı deli ediyor

kizlar hayirdir ne bu sessizlik bugun???

bugun buraya ugrayanlar sadece:

luna
azeri
tutku
ceyce
doga
kirmizigul

geri kalan 6 arkadasimiz yok

saferan hastamiki girmedi...yokksa girerdi

olmayanlar:

cemre
saferan
kumsal
zeynep
arifeebe
zalimi

ceza listesi:

arifeebe 8
ceyce 7
cemre 8
kumsal 8
saferan 9

kizlar toparlanin ne bu sonuc...birbirimize nasil destek olacagiz...hadi oglen sitede saatlerce yapim vardi ondan az paylasimda bulundunuz desem neyse ama cocuguz girmemis..silkelenin kizlar cabukkkkkk...bakkk oklava gelecek artik haaa

buarada tutkucum gecmis olsun sana canim. cezani sildim haberin olsun.

Yok canim yaaa.Subat sonu imkansiz.6 haftada 15 kilo verememki.20 haftada anca veririm.Cünkü bende haftada en fazla 1 kilo gidiyor.

geçmiş olsun dilekleri çin sağolun kızlar..
kırmızıgül ceza puanını sildiin içinde teşekkür..bende şimdi uyandım oğlumda uyanınca kahvaltı yapıp spora gidecez..ilk günümüz hayırlı uğurlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…