canim yapman gereken ne biliyormusun bende bu yontemi kullaniyorum suan..insallah turkcesini dogru soyluyorumdur..kirmizi lahana varya canim..onlari guzelce yika birkac yaprak..fazla degil..suan bile bunu tuketiyyorum...hemde bagirsaklari iyi calistiriyor))))))
Kirmizi lahanayi sademi yiyeyim.Acligimi bastiriyor?
Ayyy kizlar cok guldum size:)) allahta sizin yuzunuzu guldursun..
Evvet yoklama yok diye kimse ugramiyor ama ben cok felaket usutmusum iki gun yataktan cikmadim hic ondan giremedimde.. Simdi biraz kendime geldiim allahtan yoksa halimi gorseniz inanin acirdiniz... Buarda 104 oldummmmmmmmmm
Selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor diyet ben bu hafta sonu raydan çıktım toparlanmam lazım
ben hafta sonu bile geldim bikerenerdesiniz kızlar ..............kaçamakdamısınız yoksa.... gelin bakim buraya toplanın artık.........
bana faydasi ...acligimi bastiriyor...sonrada sik sik tuvalete cikartiyor..yani ben memnunum.
buarada ben sade yiyorum...
Tamam canim.Ilk firsatta alip deniycem
günaydın arkadaşlar..dün giremedim pazar ve dün çok hastaydım anneme gittim oğluma annem baktı bende dinlendim..yok yazılmışım ama annemde net yoktu giremedim.neyse sağlık olsun..bugünde oğlumu göz dr una götürcem..öpüyorum çok.benim kontrollü yeme çok güzel gidior gr gr da olsa veriyorum kilo
Günaydin kizlar.Ben daha yeni kalktim.Kafam allak bullak.Artik bende kilotakibi.com dan kalori takibi yapiyorum ve hergün buraya yazicam,günde kac kalori aldigimi.Zaten iki aydir marketlerden ne alirsam alayim,üzerindeki kaloriye bakmadan almiyorum.
Aksamlari yataga uzaninca kendimi incecik cöp gibi hayal ediyorum.Bu hayale kavusmam daha kac ay sürecek,sabirsizlaniyorum.Keske gözümü kapatsam bir baksamki incelmisim.
günaydın arkadaşlar..dün giremedim pazar ve dün çok hastaydım anneme gittim oğluma annem baktı bende dinlendim..yok yazılmışım ama annemde net yoktu giremedim.neyse sağlık olsun..bugünde oğlumu göz dr una götürcem..öpüyorum çok.benim kontrollü yeme çok güzel gidior gr gr da olsa veriyorum kilo
azericim sen hic merak etme biraz gayret etsen engec subat sonu burdan mezun olman lazim..yani sukurki hicbirsey kalmamis canim..kenke ben senin yerinde olsaydim son birkac kilo diye deli gibi spor yapar yediklerime dikkat eder ve dedigin gibi sabahin birinde kalktigimda kendimi incecik gorurdum..biraz daha sabir canim..elbet hepimiz basaracagiz allahin izniylen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?