Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydın kızlar dün bandımı kullandım 40 dk ayrıca öğlende 30 dk tempolu yürüdüm akşam kan ter içinde kaldım bu kadar terleteceğini tahmin etmemiştim oğlum anne terledin ha deyince şişiyomuşum gülüyor ona da seviniyor annem diye

cumaları 1 4 arası yokum bi aksilik olmazsa onun dışında burdayım...........

tamam canim anladim..sen ben gelene kadar listeyi takip edersen sevinirim canim

Günaydinlar.Ben bugün saat 5.30 dan beri uyanigim.Uyku tutmadi bir türlü.Anlamadim niye.

gunaydin azericim...aklina birseymi taktinda uyku tutmadiki canim??? bende aklima birsey taktigimda gozume uyku girmiyor, don don yatakta sersem gibi oluyorum
günaydınlar.plates zamanııııııııııı

gunaydin tutkucum, kolay gelsin sana

ohh ne guzel, bende bugun kullanirim insallah.....cunku sabh calistigimda eve gidince halim kalmiyor malesef ((..ama birden bukadar cok yapma canim, yoksa cabuk pes edersin...benim kosu bandim kardesimin odasinda...aciyorum takib ettigim bir amerikan dizisini 90 dk yuruyorum..hem diziyi seyrediyorum hemde sporumu yapmis oluyorum...yoksa kosu bandi tek olmuyor cabuk sikiliyor insanin cani

salonda benimki başka yer yok dün oğlanla konuşa konuşa yaptım salonda tv var ama üçyol lazım bu gün aldırıcam o zaman sıkılmam deniz yıldızına baka baka yürürüm

slm kızlarr nasılsınız...

bana hastalık bulastırdınız :2: kırılıyor tüm vücudum
gecmis olsun canim, benim yuzumden oldu desene...iki gun once sizin takima misafirlige gelmistim

salonda benimki başka yer yok dün oğlanla konuşa konuşa yaptım salonda tv var ama üçyol lazım bu gün aldırıcam o zaman sıkılmam deniz yıldızına baka baka yürürüm

ayyyy sendemi deniz yildizina bakiyorsun...bende tiryakisiyimm...ama mert'in

figencim liste işini bilmeyenlerin öncelikli liste hazırlaması taraftarıyım ki bizler yokken onlar yapabilsinler listeyi eee bir senedir bu işi neredeyse düzenli yapıyorum yine yaparım ama bilmeyene yardımcı olmak öğretmek daha işime gelir sen ben saferan yokken diğer arkadaşlarda anlamıyoruz yerine aaa liste konmamış hazırlayıp koyayım hemen diyebilsinler bana yap dersen de büyük zevkle tabiyki

kız allah iyiliğini versin.. +90 da arkadaş var tombulkelebekim onu da dua ederken aradan çıkarıverim demiştim.....

evlenmeyi çok istiyoda...

ewet oda bizim gibi evliliği çooook isteyen bir arkadaş..

ama gerçekten bu kadar kiloyu anca veririm bu zamanda...

foto işine pek sıcak bakmıyorum, yine de ısrar ederseniz kabul ederim :)

foto işine sıcak baksamda yükleme sorunum oluyor yani pcye atma şansım yok olduğu zamanlar sık sık foto eklediğim olmuştu ama şimdi:84::84::84:

kahvaltıda kaçırdım yine ama pişman oldummu : oldum

şimdi ne yapıyorum : maydonoz pulbiber tuz yoğurt (hepsini karıştır nefis oluyor)maydonozu bol olsun

hadi varmısınız benim eriyişime şahit olmaya haftaya ameliyat olcam ve birazda o zaman zayıflıcam ooohhh deymeyin keyfime 64 kilodan 60a inebilsem marta kadar nefis

dimi ama

gecmis olsun canim, benim yuzumden oldu desene...iki gun once sizin takima misafirlige gelmistim

ayyyy sendemi deniz yildizina bakiyorsun...bende tiryakisiyimm...ama mert'in
yakışıklı uşaklar özgür zaten mankenmiş
ama gerçekten bu kadar kiloyu anca veririm bu zamanda...

foto işine pek sıcak bakmıyorum, yine de ısrar ederseniz kabul ederim :)

bendeeeeee

Cantuğ Turay (melih)
Doğum Yeri : Ankara
Doğum Tarihi : 14 Mayıs 1984
Eğitim Durumu : Akademi

Koray Erkök (Mert)
Doğum Yeri : İstanbul
Doğum Tarihi : 4 Ocak 1986
Eğitim Durumu : Lisans

Tuan Tunalı (Özgür)
Doğum Yeri :
Doğum Tarihi : 2 Aralık 1983
Eğitim Durumu : Yüksek Lisans (Devam Ediyor)

ay küçük kaldık yanlarında 87liyim ben ama özgüre şaşırdım 83lü

haklisim gulum...listenin basindan olsun karisiklik olmasin diye demistim..ama senin dedigin daha mantikli

bende listenin sonundan baslarim...

Dogacim bu haftaki liste sende

yakışıklı uşaklar özgür zaten mankenmiş

bendeeeeee

evet ozgurun tipinden belli....ama benim gonlum mertte

ay ben özgürü beğeniyorum tipini

ozgurde yakisikli...ama ben merte asigim....o maco hali...denizi sahiplenisi yedi bititrdi beni

anammmmm mertte 86liymis.... benden 7ay 12gun buyuk.....

ama erkegin buyugu makbul deeeelllmi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…