Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

eni sonu vericem kiloları yılmıyorum............

günaydııın ..................

eni sonu vericem kiloları yılmıyorum............

günaydııın ..................

günaydın........

dün sporumu yapamadım kayınvaldem geldi bi süre bizde kalıcak akşamda görümcelerim geldi baya kalabalıktı geç gittiler yorgundum uyudum

günaydın kızlar nasılsınız

benimde bu aralar kilo vermem durdu bayadır sporda yapamadım böyle gidiyor baklaım hayırlısı artık
kızlar ben haftaya tatile çıkıyorum buralarda olamam benim kilomu aynı geçersiniz tatil dönüşü iyi bir spor ve diyetle tam gaz devam allahın izniyle bu arada ölçülerimide yazayımm
karın:79
kalça:97
basen:86
gögüs:94

kızlaaaarrrrrrrrrr az önce tartıldım.............:92::92::92::92:

132.8
:92::92::92::92:

nerdeyse 1 kiloya yakın vermişim.....................

kızlaaaarrrrrrrrrr az önce tartıldım.............:92::92::92::92:

132.8
:92::92::92::92:

nerdeyse 1 kiloya yakın vermişim.....................

tebrik ederikm seni canim...darisi kalan kilolarina insallah ve tabikide bize

tamam canim..sana simdiden iyi tatiller...iyice dinlen kendine gel ve siki bir diyete baslayabilirsin insallah

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sanada gunaydin tatlim

günaydın........

dün sporumu yapamadım kayınvaldem geldi bi süre bizde kalıcak akşamda görümcelerim geldi baya kalabalıktı geç gittiler yorgundum uyudum

arada birgun istirhat iyidir canim. vicudun birazcik dinlenir

ben burdayım kırmızıgül..kahvaltıda bir kase nesfit yedim..başka bişi yemedim.
.hava çok soğuk pazara gidicem birazdan..oğlumu üşütmem inşallah

ben çıkıyorum canım spora gitmem lazım...cumaya kadar biraz daha fark yaratayım.....

sen nerde oturuyosun cnm..ben ist da oturyorum.burdada ince ince kar yağıyor tamamen yağsa doldursa keşke..sabah biraz yağdı oğlumla izledik camdan çok mutlu oldu durunca ağlamaya başladı bana şikayet ediyor kıızıyor.. :)

ben Hollandada yasiyorum tutku.. Allahtan bizde kar yok bu yil pek..gecen yil nisan sonuna kadar kar yagdi burda....ne guzel yillarca hasrettik kare hic gormezdik..azicik yagar yerde erir giderdi hep...son 3 yildir kar goruyoruz burada

Selamlar kizlar.Bugün yine isimin cok oldugu günlerden biri.daha simdi nete girdim ve birazdan cikicam yine.Ölcümü yarin sabah mutlaka vericem.Cumartesi gittim yumusak mezro almaya,bitmisti yaa,sinir oldum.Birazdan baska bir dükkanda bakicam.Sonrada insallah yarin sabah yazicam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…