sende iyi veriyordun bi ara hadi hedeflerimize ulaşalım zayıflayanların bizden neyi eksiksanki midem küçüldümü ne valla misafirim vardı dün köfte falan yaptık normalde bayaa yerdim biraz yedim tıkandım artık iştahımı firenlemeye başlıyorum gibi
eni sonu vericem kiloları yılmıyorum............
günaydııın ..................
tebrik ediyorum seni canim...bak goreceksin sen yurudukce her hafta sonuc eksik cikaca...darisi bizlerinde basina insallah
ozur dilerim canim gormemisim..bizim isyerinde yogun internet trafigi oldugu icin bazen takilip kaliyor tum sayfa acilamiyor...oyuzden gormemisim
senide gormemisim canim
hepi topu iki kilo canim gozunde bukadar buyutme...bir haftada iki kiloyu nasil alabiliyorsak...vermesinide basaririz evel Allah
gecmis olsun canimm, bildirmen yeterli...insallah cabucak iyilesir kizin..
buarada kizlar lutfen olcu vermeyenler bildirimini yapsin..takimin yarisi bile bildirmedi daha...bir olcu vermek bukadar zor olmamali...bir olcuyle bukadar ugrasirsak herhalde fotograf konusundada bir ay ugrasiyoriz..
engec bu hafta cumaya kadar zaman...sonra olcu bildirimi yapmayanlari listeye almicam ona gore
kızlaaaarrrrrrrrrr az önce tartıldım.............:92::92::92::92:
132.8
:92::92::92::92:
nerdeyse 1 kiloya yakın vermişim.....................
tamam canim..sana simdiden iyi tatiller...iyice dinlen kendine gel ve siki bir diyete baslayabilirsin insallahgünaydın kızlar nasılsınız
benimde bu aralar kilo vermem durdu bayadır sporda yapamadım böyle gidiyor baklaım hayırlısı artık
kızlar ben haftaya tatile çıkıyorum buralarda olamam benim kilomu aynı geçersiniz tatil dönüşü iyi bir spor ve diyetle tam gaz devam allahın izniyle bu arada ölçülerimide yazayımm
karın:79
kalça:97
basen:86
gögüs:94
sanada gunaydin tatlimgünaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın........
dün sporumu yapamadım kayınvaldem geldi bi süre bizde kalıcak akşamda görümcelerim geldi baya kalabalıktı geç gittiler yorgundum uyudum
ben burdayım kırmızıgül..kahvaltıda bir kase nesfit yedim..başka bişi yemedim.
.hava çok soğuk pazara gidicem birazdan..oğlumu üşütmem inşallah
ben çıkıyorum canım spora gitmem lazım...cumaya kadar biraz daha fark yaratayım.....
sen nerde oturuyosun cnm..ben ist da oturyorum.burdada ince ince kar yağıyor tamamen yağsa doldursa keşke..sabah biraz yağdı oğlumla izledik camdan çok mutlu oldu durunca ağlamaya başladı bana şikayet ediyor kıızıyor.. :)
tamam canim kolay gelsin sana..bende eve gidince kosu bandina binicem...bu hafta bende fark yaraticam insallah
inşallah ya birer kilo vermiş oluruz cumaya bide artık bi derece neyim yapak yedinci olmayalalım yani
inşallah ya birer kilo vermiş oluruz cumaya bide artık bi derece neyim yapak yedinci olmayalalım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?