Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kirmizigül aslinda hergün menü bildirme ve ne sporu yaptigini bildirme olayini sende kural olarak koy.Buna uymak zorunda olalim.
olurmu acaba arkadaşlar terk etmesin mekanı sonra.....
günaydın.........

180 dk oldu şimdilik günde 40 dk yürüyorum
günnaydın canım... yürüme bandını bozcan kız.....
eh ne yapalım öyle istiyo demekki....
arkadaş börek getirmiş 2 tane sigara böreginin şişmanı varya ondan yedim

aslında üüç öğün yemek olması sağlıklı beslenmene faydalı olabilir... biri sebze biri çorba olsa önce az yağlı pişir kendine ayırdıktan sonra fazla yağını ilavve et bi kaynat tamam ben öyle yapıyorum kalşorisini azaltıyorum .....tavuğu teflonda az az su ilave ederek ağzı kapalı pişiriyorum hiç yağ koymuyorum enson pişince kendi yağıyla kızarıyor hiç yağ ilave etmiyorum....gerçi antep yemekleri olursa biraz zorlar seni doğru... ben daha hafif şeyler yapıyorum....

gunaydin saferancim nasilsin?

buarada menu bildirmek takim kuralimizdada yaziyor canim..hem menu hemde gunluk yaptigin sporu bildirmek ama son gunlerde pek uyan yok..bende dahil.. ama zaerininde dedigi gibi herkes yazsa enazindan ne yedigini biliriz..hem burada bos kalmaz diye dusunuyorum

ben bu sabah tartıda ........132.6 ........yı gördüm

ne yapsamki göbekmi atsam acep.......

ben hemen dünkü menümü yaziim ozaman....

KAHVALTI
beyaz peynir 2 kib. kut. 160 cal.
yağda yumurta 0.25 ad. 30 cal.
zeytin (yeşil) 25 gr. 36 cal.
ekmek - beyaz 2 dilim 180 cal.
1. ARA ÖĞÜN
ÖĞLE YEMEĞİ
simit 1 ad. 280 cal.
2. ARA ÖĞÜN
tulum peyniri 50 gr. 128 cal.
ekmek - kepekli 2 dilim 120 cal.
portakal 1 ad. 50 cal.
kabak mücver 0.5 por. 92 cal.
AKŞAM YEMEĞİ
kabak mücver 0.3 por. 55 cal.
tarhana çorbası 1 por. 140 cal.
ekmek - kepekli 3 dilim 180 cal.
pirinç pilavı 0.25 por. 80 cal.
yumurtalı ıspanak 0.5 por. 82 cal.
toplam1700 civarı.....

işte buda sabah tyediklerim.....

KAHVALTI
beyaz peynir 1 kib. kut. 80 cal.
tulum peyniri 50 gr. 128 cal.
ekmek - kepekli 3 dilim 180 cal.
zeytin (yeşil) 25 gr. 36 cal.
domates 1 ad. 14 cal.
bal 10 gr. 28 cal.
sosis 10 gr. 29 cal.
toplam 495 callll...

benim kayınvaldem iştahlıdır ona göre yapaıyoruz ama iki gündür biraz kaçırdım ipin ucunu tavuk yapıcam bende yagsız yaparım iri iri doğra tavuğu tencereye at yıkayıp atıyorum onun suyu oluyor içinde kekik kırmızı biber tuz atıp kapağını kapatıp ara ara karıştırıyorum
yanına da pilav salata ayran güzel oluyor

su kalorileri erinmeden yaziyorsun ya canim, hayranim sana...ya saferanim bir sorum var..bende yesil cekirdeksiz zeytini cok seviyorum...menumde ara ogun olarak zetin serbest yaziyor bende salatamin icine atiyorum 20 adet felan....zarari varmidirki?:26:

biraz da kiloluysa daha iyi kız sen yandan yandan az yağlı yedir.. yağı niye az derse senin için anne sağlıklı beslen diye dersin....

ah canım benim kalori takip sitesi var oraya yazıyorum liste çıkıyor kopyalıyıp buraya atıyorum..... ama yinede emek var.... yeşil zeytin siyaha göre daha az 25 gramı 36 cal.... oda 5-6 tane yapıyor ona göre hesapla....

benim yedigimde 120 kalori felan oluyor ozaman..ama salatanin icinde cok tatli oluyor vallaha :))) yesil zeytin yemeye devam ozaman

selamlar bugünlerde girmeye fırsatım olmuyo..düğün telaşımız var haftasonu..göümcemin oğlunun sünnt düğünü var.aynı apartmandayız ona gelenler bizede gelicek..temizlikti hazırlıktı alışverişti yoğunum..

makeup benim bireysel kimseyle sorunum olmadı.tartışma olduğunda bende bu takımdaydım olayları yakından biliyorum..zalimi kaptanımız değil ama hala bu takımda..ben takımlar arası gereksiz gerginlik taraftarı değilim..sizin için sorun yoksa benim içnde yoktur..

meyvenull ben biraz hassas davrandım sanırım dün..en kısa çözümlenir umarım kardeş takım meselesi..

kırmızıgül zeynep takımdan diskalifiye olduğuna göre boşluk oldu..juliet geri dönmek üzere ayrılmıştı ama boş yer yoktu..kimseyi almadan ona bir teklif edelim derim ben eğer o dönmezse yerine biri alalım

bende oyle dusunuyordum canim, juliyi beklemeyi..cunku o geri donmek istiyordu....ama juliyle en yakin kimdi kizlar.daha dogrusu net disindada gorusen bir arkadasimiz vardi yanlis hatirlamiyorsam.haber verebilirsek hemen katilabilir aramiza.

iyi akşamlar kızlar...... sporumu yaptım geldim... gece ve sabah nete giremeyebilirim o yüzden sizin içinde bir mahzuru yoksa listeyi kopyalıyıp kilomu yazim....kim hazırlıyor bu hafta bilmiyorum ama umarım yanlış anlama olmaz....

kırmızıgül ben görüşüyorum cnm juliyle..şimdi tekirdağda belki hemen gelemez ama 1 2 haftaya döner..ben bi msj atm ona cevap verririm sizede

haftabaşındaki 2 kilo hedefim uçtu gitti..bugün yine sıkı yedim..haftaya iki gün azerinin tavsiye ettiği lapa diyetini yapıcam..inşallah o zaman verebilirim..hiç sporda yapmadım bileğim yüzünden..

selam kızlar nasılsınız..

kırmızıgülcüm saferancım ben yarın 12 ye 10 kala onayalmaya gelcem hanginiz olursunuz bilmiyorum hemen ilgilenmeniz mümkünmü .. umarım yarın o saatte burda olursunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…