Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kirmizigül aslinda hergün menü bildirme ve ne sporu yaptigini bildirme olayini sende kural olarak koy.Buna uymak zorunda olalim.

Kirmizigül aslinda hergün menü bildirme ve ne sporu yaptigini bildirme olayini sende kural olarak koy.Buna uymak zorunda olalim.

evet azericim bende oyle dusunuyorum...ve dun meyvenulunda dedigi gibi biraz kati kurallar dusunecegim...cunku grubumuzun sessiz kalmasindan bunaldim artik

günaydın.........

gunaydin canim nasilsin? nasil gidiyor kosu bandi

kizlar buarada dunun yoklamasini bu aksam alicam...dun gec saatlere kadar toplanti vardi..basim felaket agriyordu eve gider gitmez banyomu ettim yattim. sabahta 6da iste olunca firsat kalmadi tabiki...insallah aksama artik

gunaydin kumsalcim...

kizlar demin zeynep'in profiline tekrar baktim ve 12'den sonra foruma tekrar girmis...bu demektirki takimda yer almak istemiyor yoksa enazindan insan bir haber verirdi...enazindan sansi gercekten kilo vermek isteyen birine gider.

Bugun itibariyle Zeynep07 diskalifiye olmustur

ayrılmak istiyorsa söyleseydi keşke

ohh ne guzel vallaha ben daha hic yuruyemedim ama insallah bugun yurumeye calisacagim enaz bir saat...yarin buyuk gun bakalim ne olacak birde liste bende:18::18: umarim dogru yaparim

kolay gelsin canım yardım lazımsa elimden geleni yaparım

günaydın kızlarrr ,:87:

doğacım günadyuın canım nasılsınnn

gülüm günaydın tatlım nasılın

sabah
1 tost kepekli b. peynirli

ara
1 adet portakal

saol gulum, yardima ihtiyacim olursa soylerim

buarada kahvaltini yaptinmi? neler yedin...ben bugun sirf yogurt yemeyi dusnuyorum..insallah yarina iyi sonuc alirim insallah

arkadaş börek getirmiş 2 tane sigara böreginin şişmanı varya ondan yedim

sabah

ara
1 adet portakal

afiyet olsun canim... menun guzel...
bende iyiyim canim ne olsun...biryandan ise kosturuyorum biryandada takimimizi nasil canlandirabilirim diye dusunup duruyorum sen nasilsin canim

sabah

ara
1 adet portakal

merhaba canım bende 93 ü gördüm ya onu korumaya çalışıyorum ama kayınvaldem bizde öğlen ayrı akşam ayrı yemek yapılıyor biraz zorluyor beni ama genel iyi durumdayım yürüyüşümü aksatmamaya çalışıyorum

afiyet olsun canim... menun guzel...
bende iyiyim canim ne olsun...biryandan ise kosturuyorum biryandada takimimizi nasil canlandirabilirim diye dusunup duruyorum sen nasilsin canim

dün bu takım neden kapanmış bi bakayım dedim motivasyon sıfır paylaşım yerlerde hayalet topik di resmen aman biz öyle olmayalım:18:

evet canim dedigin gibi senin icin zor olur..hem yemek yap cesit cesit ayriyettende uzak durabilmek zor...kilo almada gerisi sorun degil

dün bu takım neden kapanmış bi bakayım dedim motivasyon sıfır paylaşım yerlerde hayalet topik di resmen aman biz öyle olmayalım:18:

bende oyle olmaktan korkuyorum iste canim...oyuzden kati kurallar dusunmeye calisiyorum..artik biraz zorlanacagiz ama obur turlude motivasyonumuzun iyice dusmesinden korkuyorum:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…