selam kızlar nasılsınız..
kırmızıgülcüm saferancım ben yarın 12 ye 10 kala onayalmaya gelcem hanginiz olursunuz bilmiyorum hemen ilgilenmeniz mümkünmü .. umarım yarın o saatte burda olursunuz..
tamam canim, ben buradayim o saatte...11.50ye kadar kilo bildirimini yapmayani ayni gecerim sende hemen onaylarsinobur listeyi insallah sorunsuz bir sekilde hallederim meyvecim...cok tedirginim simdiden yanlis yaparsam diye:18::18:
iyi akşamlar kızlar...... sporumu yaptım geldim... gece ve sabah nete giremeyebilirim o yüzden sizin içinde bir mahzuru yoksa listeyi kopyalıyıp kilomu yazim....kim hazırlıyor bu hafta bilmiyorum ama umarım yanlış anlama olmaz....
kırmızıgül ben görüşüyorum cnm juliyle..şimdi tekirdağda belki hemen gelemez ama 1 2 haftaya döner..ben bi msj atm ona cevap verririm sizede
ayyy o listeyi bende hiç yapmadım yaaa...
yardıma ihtiyacın olursa elimden geleni yaparım canım..
tamam canim, ben buradayim o saatte...11.50ye kadar kilo bildirimini yapmayani ayni gecerim sende hemen onaylarsinobur listeyi insallah sorunsuz bir sekilde hallederim meyvecim...cok tedirginim simdiden yanlis yaparsam diye:18::18:
Selam kizlar.Bugün hic giremedim.Saat 19 da eve geldim.Sabahtanberi yoktum.Sabah kahvaltiya davetliydim.Ondan sonra dedimki madem 11 kilo verdim,kendime biseyler alayim.Gittim ama sadece tek bir parca bisey bulabildim,ama coook hos bir yelek.Sonrada oglanin kikboksu falan derken anca geldim.Ama yarinda pek buralarda olamiycam gibi.Ama ben yine eve gelirsem hemen ugrarim buraya...
canim o liste cok basit korkacak bisey yok,sadece takimlarin yüzdelerine bakicaksin en yüksek hangisiyse o birinci sonra iste 2 3 diye siraliycaksin bireyseldede ayni üyelerin yüzdesi ne bakiyosun en yüksek yüzde birinci,baska biseyi kontrol etmen gerekmiyo sadece yüzdelere bakiyosun ben yarin burdayim yardima ihtiyacin olursa .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?