Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

merak ettim tatlım kopya cekicem

kız ben mi cok sertim bizde 3 gün mazeretsiz menü bildirmemek paylasımda bulunmamak diskalifiye sebebi

evet seninki biraz daha sertmis canim farkli baska ne kurallariniz var bende senden kopya cekim...

alesef bizim takimda bir sessizlik var...ve bunu nasl asacagiz biliyorum

evet seninki biraz daha sertmis canim farkli baska ne kurallariniz var bende senden kopya cekim...

alesef bizim takimda bir sessizlik var...ve bunu nasl asacagiz biliyorum

bizim kurallar cok uzun değil canım
her gün zorunlu menü bildirmi ve en az 3 kişinin menüsüne yorum yapmak gerekli
3gün menü bildirmeyen 3 gün yorum yapmayan 3 hafta kilo bildirmeyen kacamak yaparakkilo alan diskalifiye edilir..

bu sessizliği çözmek için bence seninde katı kurallar getirmen gerek canım olmayanı ayır takımdan gercekten zayıflamak isteyenler gelsin

bende oyle dusunuyorum canim, mazeretsiz uzun sure ortada olmayanlari cikarticam...simdi birtane arkadasimiz var 3 hafta once laptop sarjimda bir sorun var birkac gun yokum aranizdan dedi..dune kadar hep bekledim..sonra bir profiline bakim dedim 24.1.11 tarihinde girmis enson buraya ama bize hicbir sekilde bir haber vermedi..diyorum bu haftada beklicem..gelmezse diskalifiye edicem cuma gunu...isi olan colugu cocugu ayri tabiki...

ama bende burasi civil civil olsun istiyorum ya

ama benim canım kurabiye istiyor şöyle fırından yeni cıkmıs un kurabiyesi olsaydı fenamı olurdu

aaa olmuyor ama bak meyvecim...sus bakim sen kotu ornek oluyorsun bize...bende bir dusunmeye baslasam aklimdan neler neler geciririm biliyormusunnnn...ahhhhh ahhh...bak aklima tatlilari getirdin yesek yesekte kilo almasak ne olur

canım bizdede aynı durum var giriyor siteye baska yerlerde konusuyor takıma gelmiyor bende ayırıyorum bu hafta 1 bucuk haftadır yok aslında gecen cuma cıkartıcaktım ama belki dedim gecerli bir sebebi vardır bekliyeyim dedim ama yok baska yerlerde yazısıyor önemli bir sey olsa oralarada gelemez sonucda...

aaa olmuyor ama bak meyvecim...sus bakim sen kotu ornek oluyorsun bize...bende bir dusunmeye baslasam aklimdan neler neler geciririm biliyormusunnnn...ahhhhh ahhh...bak aklima tatlilari getirdin yesek yesekte kilo almasak ne olur

ayyy keske öyle bi hap olsa tüm gün yesek içsek gece yatarken hapı içsek ve hiç kilo almasakk yok satardı varyaa

haklisin canim...bizdeki arkadas girmis ama hicbiryerde bir paylasimda bulunmamis...eger paylasimda bulunseydi bugun hemen cikartirdim...sansini baska birine veririz enazindan gercekten kilo vermek isteyen cabalayan birine

selam kızlar...

sizin takımın kuralları neler merak ettim
kural var da uyan yok gibi....
ama benim canım kurabiye istiyor şöyle fırından yeni cıkmıs un kurabiyesi olsaydı fenamı olurdu
cıssssssssssssss..............
ama ben sana bi şey yazmıştım ..... 4. takıma.....

ayyy keske öyle bi hap olsa tüm gün yesek içsek gece yatarken hapı içsek ve hiç kilo almasakk yok satardı varyaa

evet yok satardi..hata ben cift cift yutardim ahh ahh..bir ablam var benim...bir gunde benim haftada yiyeceklerimi yiyor hatta fazlasi...ama kiz 1gr almiyor..bizi yanyana gorende bu kiza hicmi birsey vermiyorsunuz diyor

evet yok satardi..hata ben cift cift yutardim ahh ahh..bir ablam var benim...bir gunde benim haftada yiyeceklerimi yiyor hatta fazlasi...ama kiz 1gr almiyor..bizi yanyana gorende bu kiza hicmi birsey vermiyorsunuz diyor

ayyy bizim ailede herkes şişman
benimki genetik çözümü yok bunun ac da gezsem sonum yine şişman olucak şişman ölücem

ayyy bizim ailede herkes şişman
benimki genetik çözümü yok bunun ac da gezsem sonum yine şişman olucak şişman ölücem

kiz senin neren sisman..ben 60 kilo olsam rejimi birakirim...hem genetik diye illa sisman olacaksin diyede bir durum yok...kendini boyle sartlandirma canim benim...bak mesela bizim ailede irsi kolestrol var...kardeslerimde kimsede yok ama sadece bende var...yani bunu dusunupte uzme tatli canini gulum tamam mi

inş yaza 55 olurum plateslede 50 gibi görünürüm ..

nys ben lafa daldım spor kaldı az daha oyalanırsam hiç yapmıcam
görüsürüz canım :79::79:

evet yaaaaa saferan haklı

yorgunluktan bilgisayara bakmak bile istemiyorum

ama yinede kurallara saygım sonsuz

bugün nöbetteydim yine

yarın yine işe gidiyorum

birde buralar çok soğudu hasta olacak gibiyim ama direniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…