Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

evet canım sonunda kurtuldun bu işten darısı bana :)
bizimkide yaklasıyor yavas yavas..

amin canim, ama sen basarirsin..bende malesef bir arkadas hatada yapmis onu duzeltim derken cuvalladim yoksa listeyi birkerede hazirlamistim

tebrikler canım bu işide kotardın....
kilo veren arkadaşları....aldığımız dereceyi....ve kendimi kilo verdiğim için tebrik ediyorum.....
yeni geldim dışardan hemen bakiim dedim sonuçlara.....

6.nci olduk saferanim...insallah haftaya bizde dereceye girebiliriz artik...arkalarda olmak bozuyor moralimi...sen neler yaptin bakalim, butun gun ortalarda yoktun

ben 4. olduk sanmıştım....... sabah erken çıktım..... ilgilendiğim fazla zamanımı almayan bir işim var... işimle ilgili dışardaydım çalışıyordum diyelim kısaca....

Selam kizlar.Sabahtandir daha yeni evime girdim.Hemen buraya geldim.Basim catliyor yorgunluktan.Bugün hem güzel bir gün gecirdim,hem moralimi bozacak seyler oldu.Ne bilim,iki duyguyu bir arada yasadim gibi.Regl oldum bugün,ondan da biraz hassasim galiba.

azeri hayırdır cnm ne oldu..

bende bu akşam çok büyük bi kaçamak yaptım eşim yüzünden..sorucam ona hesabını ama

günaydın kızlaar....... bugün tartıda 132.4 gördüm çok mutluyum....

bu ara baya gezdim onun faydası heralde..........sorumuda yaptım bu hafta......

slm kızlar ben zalimi kendi adresime giremediğimden burdan girdan girdim çok fena üşüttüm ve ercp yapılmadı iyleşirsem perşembe yapılcak sonra ameliyat tarihi alınacak annemlerde hiç bişey yaptırmıyorlar haber vereyim dedim iyleşeyim ameliyattan sonra döncem aranıza

buyuk gecmis olsun canim...insallah cabucak kavusursun sagligina ve donersin aramiza canim

uyyy yanlizmi kalmis dogam burda...haftasonu malum canim...bizdede iki gundur misafir vardi hazirlikti felan hic ugrayamadim buraya..ve malesef kacirdim bugun :18::18:

kizlar yarin olcu listesini hazirlicam...yarin son gun..lutfen vermeyenler yarin olculerini bildirsinler

bi kurtulsaydın hayırlısıyla
hafta sonu böyle oluyor
günaydın kızlar

Günaydin kizlar.Cumadan beri diyet yerlerde bende ama demin tartildim o kadar agir seyler yememe ragmen 100 gram almisim sadece.Yarin ve öbür gün detoks diyetimi yapicam insallah.Gecen hafta yapamamistim ama bu hafta yapmam lazim.61 leri görmek istiyorum.

selam kızlar..haftasonusünnet telşımız vardı..çok yoğunduk..diyet falan kalmadı tabi sanırım kiloda aldım..cumaya toparlarım inş..

sabah 1 kase nesfit yedim.
şimdide platesimi yaptım..bide lesliyle 5 mil yaparsam yeter bugünlük

merhaba,
selam hayriyecim nasılsın?
canım nesfit yemek diyet yapmak falan sütünü etkilemiyormu?

merhaba reyhan..nasılsın...
yok cnm sütüm var çok şükür..eğer gece falan hiç bırakmadan emiyosa bitiyo sabaha karşı ama onun dışında utkuya yetiyoda artıyo..
yeteri kadar sıvı almak önemli sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…