evet canım sonunda kurtuldun bu işten darısı bana :)
bizimkide yaklasıyor yavas yavas..
tebrikler canım bu işide kotardın....
kilo veren arkadaşları....aldığımız dereceyi....ve kendimi kilo verdiğim için tebrik ediyorum.....
yeni geldim dışardan hemen bakiim dedim sonuçlara.....
ben 4. olduk sanmıştım....amin canim, ama sen basarirsin..bende malesef bir arkadas hatada yapmis onu duzeltim derken cuvalladim yoksa listeyi birkerede hazirlamistim
6.nci olduk saferanim...insallah haftaya bizde dereceye girebiliriz artik...arkalarda olmak bozuyor moralimi...sen neler yaptin bakalim, butun gun ortalarda yoktun
azeri hayırdır cnm ne oldu..
bende bu akşam çok büyük bi kaçamak yaptım eşim yüzünden..sorucam ona hesabını ama
günaydın kızlaar....... bugün tartıda 132.4 gördüm çok mutluyum....
bu ara baya gezdim onun faydası heralde..........sorumuda yaptım bu hafta......
slm kızlar ben zalimi kendi adresime giremediğimden burdan girdan girdim çok fena üşüttüm ve ercp yapılmadı iyleşirsem perşembe yapılcak sonra ameliyat tarihi alınacak annemlerde hiç bişey yaptırmıyorlar haber vereyim dedim iyleşeyim ameliyattan sonra döncem aranıza
bi kurtulsaydın hayırlısıylaslm kızlar ben zalimi kendi adresime giremediğimden burdan girdan girdim çok fena üşüttüm ve ercp yapılmadı iyleşirsem perşembe yapılcak sonra ameliyat tarihi alınacak annemlerde hiç bişey yaptırmıyorlar haber vereyim dedim iyleşeyim ameliyattan sonra döncem aranıza
hafta sonu böyle oluyorbuyuk gecmis olsun canim...insallah cabucak kavusursun sagligina ve donersin aramiza canim
uyyy yanlizmi kalmis dogam burda...haftasonu malum canim...bizdede iki gundur misafir vardi hazirlikti felan hic ugrayamadim buraya..ve malesef kacirdim bugun :18::18:
kizlar yarin olcu listesini hazirlicam...yarin son gun..lutfen vermeyenler yarin olculerini bildirsinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?