aslında ben takım için bişey düşündüm..leslie yapmak isteyen bi kaç kişi daha vardı..hergün yapma şartı koysak kaç mil istiyosak belki bizi harekete geçirirdi..
aslında işyerim spor için o kadar müsaitki...
bizim bianın en üst katı tamamen spor salonu herşey var hemde 2şer tane
ve hergü bayanlar öğle arası çıkabiliyor 1 saat
ben üşeniyordum
am artık başlıyorum
yarından itibaren...:84::84:
koşmam lazm zayıflamam lazımmmmmmmm
selam kızlar, çok şükür kızım ve ben baya iyileştik, umarım tekrarlamaz. diet kötü gitti ama bundan sonrasına bakalım di mi :)
Günaydin kizlar.Cumadan beri diyet yerlerde bende ama demin tartildim o kadar agir seyler yememe ragmen 100 gram almisim sadece.Yarin ve öbür gün detoks diyetimi yapicam insallah.Gecen hafta yapamamistim ama bu hafta yapmam lazim.61 leri görmek istiyorum.
slm ceyce nasilin canim...slm millet ben geldim ne var neyok ?
seni unuturmuyuz hic zalimim...hos gelgin sefalar getirdinbeni unuttunuzmu
slm kızlar nasılsınız takım hareketlenmiş
sende hos geldin canim...insallah terarlamaz canim ben bile kac hafta cektim...ama dietee bundan sonra devamselam kızlar, çok şükür kızım ve ben baya iyileştik, umarım tekrarlamaz. diet kötü gitti ama bundan sonrasına bakalım di mi :)
ooo reyhan ayağının dibinde böyle bi fırsat var neden değerlendirmiyosun..ben spor salonuna utkuyla bile gitmeyi göze aldım ama durmaıd velet..aslında işyerim spor için o kadar müsaitki...
bizim bianın en üst katı tamamen spor salonu herşey var hemde 2şer tane
ve hergü bayanlar öğle arası çıkabiliyor 1 saat
ben üşeniyordum
am artık başlıyorum
yarından itibaren...:84::84:
koşmam lazm zayıflamam lazımmmmmmmm
bence ideal cnm..koşu bandında koşuyosun zaten..bende bi 15 dk lık bi de 500 step var toplam 20 dk onları yapmayı düşünüyorum
selam hoşgeldinnslm kızlar nasılsınız takım hareketlenmiş
çok sevindim cemre..bidaha uğramasın hastalık yakınınızaselam kızlar, çok şükür kızım ve ben baya iyileştik, umarım tekrarlamaz. diet kötü gitti ama bundan sonrasına bakalım di mi :)
ooooooo kimler varmis burdaaaKizlar niye hepimizin diyeti kötü gidiyor yaaaaa Kesin nazar kesinnnnn Amaaa yikilmadik ayaktayiz dimiii
Kizlar karnibahar aldim,onunla ne pisirsem kalorisiz.Aklima bisey gelmiyor
merhaba azericim nasilsin canim? vallaha bende diyet gittioyuzden bugun ve yarin sadece yogurt yiyecegim ve sonra yine salatalara devam...ne guzel kilo veriyordum hic durmadan (
slm ceyce nasilin canim...
seni unuturmuyuz hic zalimim...hos gelgin sefalar getirdin
slm meyve nasilsin canim.. vallaha bende yeni girdim..bu hareketliligi gorunce sasirdim amannn tahtalara vuralim
sende hos geldin canim...insallah terarlamaz canim ben bile kac hafta cektim...ama dietee bundan sonra devam
saferanim sen nasilsin canim?? buarada sen ne is yapiyorsun, ise gittigini yazdigini goruyorum..ama sormayi hep unutuyorum
bendede var bende düşünüyorum ne yapsam diye..en kalorisizi haşlayıp salatısını yapmak sanırım..
Kizlar karnibahar aldim,onunla ne pisirsem kalorisiz.Aklima bisey gelmiyor
bencede kesin nazarrr
haşlayıp 1-yoğurt dereotu katıp yiyebilirsin
2-limon sık kırmızı biber azda sıvı yağ katıp yiyebilirsin
herkes yiycekse kıyma kavurup soğan salça katıp az suyla pişirebilirsin kızartmayı söylemiyorum az kalori dediğin için
Kizartmasini zaten biliyorum ama dedigin gibi haslanmis yapicam bu sefer.Görüyormusun,simdiye kadar hep kizartip yedigim farkettim.Tesekkürler canim.Yogurtlu yapayim.
Kizartmasini zaten biliyorum ama dedigin gibi haslanmis yapicam bu sefer.Görüyormusun,simdiye kadar hep kizartip yedigim farkettim.Tesekkürler canim.Yogurtlu yapayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?