Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aslında ben takım için bişey düşündüm..leslie yapmak isteyen bi kaç kişi daha vardı..hergün yapma şartı koysak kaç mil istiyosak belki bizi harekete geçirirdi..

bende bi 15 dk lık bi de 500 step var toplam 20 dk onları yapmayı düşünüyorum

çok iyi bi fırsat kaçırma bence kullan bu fırsatı değerlendir derim

ne güzel bir fırsat ben olsam kaçırmam ne güzel spor salonunu ayağına getirmişler acaba bizde senin işyerinde çalışsakta iş çıkışı bol spor yapıp hep beraber sonra mı evlere dağalsak kızlar hadi toplanalım istikamet spor salonu

selam kızlar, çok şükür kızım ve ben baya iyileştik, umarım tekrarlamaz. diet kötü gitti ama bundan sonrasına bakalım di mi :)

ooooooo kimler varmis burdaaaKizlar niye hepimizin diyeti kötü gidiyor yaaaaaKesin nazar kesinnnnnAmaaa yikilmadik ayaktayiz dimiii

merhaba azericim nasilsin canim? vallaha bende diyet gitti oyuzden bugun ve yarin sadece yogurt yiyecegim ve sonra yine salatalara devam...ne guzel kilo veriyordum hic durmadan (

slm millet ben geldim ne var neyok ?
slm ceyce nasilin canim...

beni unuttunuzmu
seni unuturmuyuz hic zalimim...hos gelgin sefalar getirdin

slm kızlar nasılsınız takım hareketlenmiş

slm meyve nasilsin canim.. vallaha bende yeni girdim..bu hareketliligi gorunce sasirdim amannn tahtalara vuralim

selam kızlar, çok şükür kızım ve ben baya iyileştik, umarım tekrarlamaz. diet kötü gitti ama bundan sonrasına bakalım di mi :)
sende hos geldin canim...insallah terarlamaz canim ben bile kac hafta cektim...ama dietee bundan sonra devam

saferanim sen nasilsin canim?? buarada sen ne is yapiyorsun, ise gittigini yazdigini goruyorum..ama sormayi hep unutuyorum

ooo reyhan ayağının dibinde böyle bi fırsat var neden değerlendirmiyosun..ben spor salonuna utkuyla bile gitmeyi göze aldım ama durmaıd velet..
bende bi 15 dk lık bi de 500 step var toplam 20 dk onları yapmayı düşünüyorum
bence ideal cnm..koşu bandında koşuyosun zaten..
slm kızlar nasılsınız takım hareketlenmiş
selam hoşgeldinn
çok sevindim cemre..bidaha uğramasın hastalık yakınınıza
ooooooo kimler varmis burdaaaKizlar niye hepimizin diyeti kötü gidiyor yaaaaaKesin nazar kesinnnnnAmaaa yikilmadik ayaktayiz dimiii

bencede kesin nazarrr

Kirmizi'cim iyiyim canim sagol.Yogurdu nasil yiyorsun?Sademi yoksa tatlandirarak falanmi?

Kizlar karnibahar aldim,onunla ne pisirsem kalorisiz.Aklima bisey gelmiyor

haşlayıp 1-yoğurt dereotu katıp yiyebilirsin
2-limon sık kırmızı biber azda sıvı yağ katıp yiyebilirsin
herkes yiycekse kıyma kavurup soğan salça katıp az suyla pişirebilirsin kızartmayı söylemiyorum az kalori dediğin için

Kizartmasini zaten biliyorum ama dedigin gibi haslanmis yapicam bu sefer.Görüyormusun,simdiye kadar hep kizartip yedigim farkettim.Tesekkürler canim.Yogurtlu yapayim.

Kizartmasini zaten biliyorum ama dedigin gibi haslanmis yapicam bu sefer.Görüyormusun,simdiye kadar hep kizartip yedigim farkettim.Tesekkürler canim.Yogurtlu yapayim.

afiyet olsun öğlen yedim bende yoğurtlusunu bir karnıbaharı alıp iri iri doğrayıp buzdolabı poşetine koyup saklıyorum yiyecek bişey bulamadığımda bunlardan birini yapıp yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…