Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

haaa haaa hiç kimse yok bunu görmüş oldum

ben bayağı bayağı toparladım kendimi kaldığımız yerden devam edelim bakalım diyete hadi bismillah nevar neyok topikte neleri kaçırdım hadiyin bakalım anlatın bana

ayy tutkucum şekerim.buna şükür canım ya iyi gibiyim bayağı toparladım kendimi. kız neler yapıon özledim valla seni haaa bak hastalık girince araya senlede uğraşamadım

demek iyileştin..çok sevindim cnm.
başlayalımmı yarışa ne dersin..hazır hissediyomuusn kendini benimle yarışmaya :)

kız şaka maka yaklaşıo bizim iddia tarihleri senin çook yaklaştım hemde nisandı dimi seninkisi

bende haftasonu çok fena dağıttım..yoparlanmam lazım acilen..utku uyurken lesliyide yapsaydım..sen baktınmı leslieye,beğendinmi

şekerim baktım da uygulamaya geçemedim.oofff toparlayalım kendimiizii senin çook az kaldı yauv benimde çook az kaldı 20 kilo nasıl vercem yauv ben

aslında ben takım için bişey düşündüm..leslie yapmak isteyen bi kaç kişi daha vardı..hergün yapma şartı koysak kaç mil istiyosak belki bizi harekete geçirirdi..

tamamşekerim yapalımmda örnek ben bunu akşam eve gidince yapmam lazım bana uyar ben uygularım yani.

geçmiş olsun canım sen iyi olda biz seni bekleriz.....
ah canım kim üzdü seniii...
beni unuttunuzmu

günaydın canım...günaydın... tutku... ceyce......

sabah menüm...

KAHVALTI
beyaz peynir (yağlı) 35 gr. 96 cal.
haşlanmış yumurta 0.5 ad. 38 cal.
domates 1 ad. 14 cal.
halk ekmek light ekmek 40 gr. 77 cal.
zeytin (yeşil) 30 gr. 43 cal.

268 cal.

kzlar ya ben bu aralar çok kilo aldım vereceğime aldım nası toparlayacam bilmiyorum
yeşilçayı günde kaç bardak içmeliyim?
emziriyorum bu arada

saferan selam cnm..nasılsın..

reyhan maximum 2 fincan yeşil çay diye biliyorum ben..sor yap yediklerinide azcık azaltınca vermeye bşlıysun..

aslında işyerim spor için o kadar müsaitki...
bizim bianın en üst katı tamamen spor salonu herşey var hemde 2şer tane
ve hergü bayanlar öğle arası çıkabiliyor 1 saat
ben üşeniyordum
am artık başlıyorum
yarından itibaren...:84::84:
koşmam lazm zayıflamam lazımmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…