Kirmizi'cim iyiyim canim sagol.Yogurdu nasil yiyorsun?Sademi yoksa tatlandirarak falanmi?
ozel biyolojik yogurt canim, sadece yiyorum..istege gore keten tohumu yada bir adet meyva dograyabilirsin icine ama ben sadece yiyorum...geri siki diyete basladim...bu hafta takimin birincisi ben olucam...baska yolu yok :)))
Woooowww cok iddialisin yaniii.Süper kararli.Iste böyle
Buyrun size oynak hava koyayim,döktürün kizlar:87::87::87:
[video=youtube;izPjR1dMtpw]http://www.youtube.com/watch?v=izPjR1dMtpw&feature=related[/video]
Buyrun size oynak hava koyayim,döktürün kizlar:87::87::87:
[video=youtube;izPjR1dMtpw]http://www.youtube.com/watch?v=izPjR1dMtpw&feature=related[/video]
ohhh ohh yandan yandan, sagdan soldan ohhhhep beraber kizlar buyrun....vallaha ondeki sarisin cok seksiymis..yazda ortada o fizite dolanmak istiyorummmm
göremedim ama :95:
Niyeki canim.Youtube yasaklimi sende?
Ayyyyy Kirmiz'cim Allah iyiligini versin güzelim.Cok güldüm yaaa.Evet kendimize birer karakter secelim ordan,onlar gibi olalim yazin
artik iddaliyim kizlar..sisko gezmek istemiyorum ....yaza seski bir gaci olarak dolanicam ve kendime bir es bulucam
artik iddaliyim kizlar..sisko gezmek istemiyorum ....yaza seski bir gaci olarak dolanicam ve kendime bir es bulucam
insalllllllaaaaaaahhhhh tatlim insallah.Zayiflarsin,yaninada bir yakisikli e$ takarsin ohhhhhh
Bende artik eskisi gibi zayif olmak istiyorum.Esimin yaninda göbegimi cekerek gezmekten cok yoruldum yaaaa
inşallah allah gönlüne göre versin
ah be gulum ben 62 olsam var yaaa...offfffff offff bir mustakbel esimi bulimboyle surundurucem onu birdaha kacirmim diye .
saka bir yana artik bende yucami kurmak istiyorumyasim 24 oldu
Bence 25 evlenmek icin tam ideal bir yas.Gec degil kesinlikle.Simdiki aklim olsaydi 25 ten asagi evlenmezdim.Ama niye kendine güvenmiyorsunki.Benim teyzemin kizlari hepsi 120nin üstünde,ama en yakisikli delikanlilari kaptilar valla.Esimin yakisikli bir kuzeni de cok asiri sisman biriyle evlendi.Benim en yakin arkadasimla kocasi portakal ve spagetti gibilerKilolusun diye özgüvenini kaybetme canim.Ha tabiiki zayifla,sismanlik iyi bisey degil ama demek istedigim hayata küsme olurmu tatlim.
evet haklisin canim 25 bencede ideal bir yas...ama bizim ailede enbuyuk ben kaldim ve kucuk kizlar bile nisanli dugunleri olacak..onlari gorunce iste uzuluyorum...ve kiloluyum diye kusuru tabiki kilomda buluyorum..o yonden anlayacagin azerim biraz buruk icim
kırmızıgül allah gönlüne göre versin,hayırlıysa beri şerse geri der annem :)
evet canimm...yaza guzel girebilmek icin, siki bir diyet ve spora devammoyyyyy kiyamam yaaaa.O zaman napiyoruz;yaza süper güzel girmek icin bogazimizi kesip spor yapiyoruzzzzzzzz
tamam canim sana kolay gelsin ben aksam 1 saat kosu bandinda yurumeyi dusunuyorumNeyse kizlar.ne zamandir spor yapmiyordum,ben Leslie yapmaya gidiyorum.Öpüyorum hepinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?