Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

diyet benim cok kötü kırmızıgülüm annemler geldi gelirkende kek börek vs getirmiş ben feci durumdayım yani bide idrar yolu enf geçiriyorum midemde cok fena sumu içemiyorum..
takımda kötü durumda bu hafta.. kızlar hafta sonu cosmuslar.. bakalım cuma belli olucak ama yaza hepsini mezun edicem ins..
sizde durum nasıl sen neler yapıyorsun..

Kirmizi bugün bende yogurt yedim,yani senin diyetini yaptim bugün.Yarina kac gram vermis olurum kiz?

canim ben iki gun yogurt yedigim zaman bir kilo veriyorum..bir gunde enaz 500gr demektir

haftasonu bende dahil hepimiz costuk mevecim, insallah bu hafta kizlar toparlayacagiz dediler ya bakalim...bende baya nir hirs var enaz iki kilo vermeyi dusunuyorum insallah basarabilirim canim...ve bizde hepimiz yaza mezun oluruuz

geçmiş olsun canım... kendine iyi bak çabuk dön....
evet canim gittik distiye...martta ust disinin hepsi cekilecek protes diz takilacak..yaazik nasil dayanacak bilmiyorum...simdiden babami korku sardi vallaha:18::18:
babanada geçmiş olsun cnım....
allah analı babalı büyütsün bebişinizi.....
merhaba kızlar. bugün babaannemi kaybettik o yüzden giremedim, beni affedin bugün...
başınız sağolsun canım.....

günaydın kızlaar.... ben de dün sabahtan sonra giremedim .......sabah terziye gittim akşam ancak döndüm sonrada yorgunluktan erken yattım........

günaydın kızlaar.... ben de dün sabahtan sonra giremedim .......sabah terziye gittim akşam ancak döndüm sonrada yorgunluktan erken yattım........

gunaydin canim, bende dun isten cikinca teyzemle internette konustuk yeni bebisi gorduk cokkkkkkkkkk tatli...sonra biraz uzanim dedim uyuya kalmisim...bugunde erken calismam gerekiyordu yani 6da is basi ((

benim anneme gitmem lazım kızlar sonra görüşürüz... bye.....

kızlar dün giremedim kusura bakmayın.dışarda işlerim vardı ordan eltime gittim eşim işten geç geldi gece aldı ordan beni..
bugün lapa diyeti yapıcaktım ama sonra verilen kilolar geri alınıyomuş gözüm korktu..yapmıcam galiba..
kırmızıgül canım benim bel ölçümü yanlış yazmışsın..ben göbek ölçümüde yazmıştım onla karıştırdın galiba..77 ydi sanırım bel ölçüm..

cemre başın sağolsun..allah mekanını cennet etsin..

resmimi çektim eklencek diyosanız ben eklerim hemen..neye karar verildi

Günaydin Tutku'cum.Nasilsin.
Sana bisey sorayim.Bel ölcüsü nerden aliniyor,göbek ölcüsü nerden aliniyor?Ben galiba benimkini yanlis aldim.Göbegimin deliginin etrafini ölctüm 90 cikti ve onu verdim.Sonra baktim benimle yakin kiloda olanlarin ölcüleri 79 falan.Anlamadim ben bu isi

SLM kızlar hemen size ölçülerimi vereyim unutmadan yine

göğüs 100
bel 96
basen 112

haaa haaa bayağı koca popoluymuşum ben beee

günaydın cm iyiyiz oğluşumla kahvaltı yapıyoruz şimdi..geç kalktık bugün.

ben bel ölçüsünü göğüs altımla göbek arsındaki en ince yer olarak aldım..ben öyle biliyorum yani..

bende sana bişey sorucam lapa diyetini senmi yapıyodun..naıl sonuç alıyomusun..

canim bel olcusu gobek deliginden aliniyor benim bildigim bende oyle yaptim.. resim konusundada 5 kisi kabul etti ama baska ses cikmadi oyuzden kararsizim....eniyisi bu aksam tekrar sorim yoklamayi alirken..yarinki verilen cevaplara gore karar veririz...

azericim benim bildigin gobek deliginden alinir olcu bende oyle yaptim...bilmiyorum artik

Günaydin Kirmizi'cim.Nasilsin bugün?Sen ne is yapiyordun?
iyiyim canim ama biraz acim icim kiyiliyor..kulagimda uc ignemde dustu..ondan galiba...sabah7den beri 2 portakal ve birkac yaprak kirmizi lahana yedim..simdi yogurt yiyecegim. ben ozel guvenlik gorevlisiyim canim, ama yaptigim isin guvenlikle alakasi yok..daha cok resepsiyonluk, telefona bakma yurtdisindan gelen musterileri yonet felan.
SLM kızlar hemen size ölçülerimi vereyim unutmadan yine

göğüs 100
bel 96
basen 112

haaa haaa bayağı koca popoluymuşum ben beee

hahahah korkma canim tek koca popolu sen degilsin

ya demek öyle o zaman 92 doğrudur
ama benle aynı hatayı başka yapanlarda varmıki..herkes göbek deliğindenmi aldı bel ölçülerini..

ya demek öyle o zaman 92 doğrudur
ama benle aynı hatayı başka yapanlarda varmıki..herkes göbek deliğindenmi aldı bel ölçülerini..

ama sen 62 kilosun canim, yani 92 cikmasi bana da tuhaf geldi...50 kiloda 60cm olmasi gerekiyor sen 12 kilo fazlasin yani 24cm. toplam 84cm eder..ama tabi herkesin gobegi bir degil...belki ondan dolayi bir faarkte olabilir canim

ama sen 62 kilosun canim, yani 92 cikmasi bana da tuhaf geldi...50 kiloda 60cm olmasi gerekiyor sen 12 kilo fazlasin yani 24cm. toplam 84cm eder..ama tabi herkesin gobegi bir degil...belki ondan dolayi bir faarkte olabilir canim

bilmemki cnm neden böyle..azerininde 90 mış onlada aynı kilolardayız..normal demekki..resmimi eklimde bakın benim gerçekten çok problemli bel göbek kısmım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…