Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

iyi geceler kızlar
montimi yapacaksınız bakalım..
bende bi ara yapmıstım ve kg de vermiştim ama bana cok zor geldi beceremedim aslında

bugün yediklerime gelince
sabah 8 de ekmek kaşar ve bir dilim salam...
öğlen kızımdan kalan yarım muz ve elma
ara:yine kızımdan kalma yarın tadımın antep fıstıklı şeysi (adını bulamadım :))
akşam: 2 kasık pilav ve tavuk eti
ara:mandalina

sanırım cok yidim...yarın daha az yemeliiyim..ama regli olucam tatlı krizim var buu günlerde...

birde pek sağlıklı değil ama 1 ay aplle 30 kullandım verdiğim kg da onun sayesinde oldu cünkü aynı kiloda cok saydım en sonunda bu cözümü buldum

montiye baslıyormussunuz kolay gelsin kızlar..

monti topiğine yazmıssınız ama gözden kacmıs mesajlarınız. bende size birazcık anlatayım dedim
montide tambuğday ekmeği tüketiliyor. ekmekle et yumurta yenmiyor.
etle bakliyat yenmiyor.
her öğünde mutlaka salata ve süt/süt ürünü tüketmek gerekiyor.
peynir olarak bim de bulunan lihyt aknaz peyniri oluyor.
yaaklar var tabiki pirinc sarküteri bulgur seker kavun karpuz üzüm bütün kök sebzeler muz yasak
kuruyemişler ana öğünlerle birlikte tüketiliyor ve az miktarda.
montide sabah kalkarkalmaz 1 meyve yiyorsun aradan en az yarım saat gecince kahvaltını yapıyorsun..
ana öğünün ardından 3.5-4 saat gecmeden hiç birsey yemiyorsun.ara olayın fazla olmuyor yani. eğer öğlen ile aksam 4.5-5 saati buluyorsa meyve yada sütle ara yapıyorsun..
ekmeği sadece kahvaltıda yiyorsun..

aklımda olanlar bunlar.isterseniz yardımcı olurum aklınıza takılan bir sey olursa sorabilirsiniz

Gunaydin sekerler...

Meyvecim kolay gelsin canim insallah bu dieti yapan herkes olumlu sonuc alir....

Saferancim sende katil canim, nekadar cok yapan olursa okadar zevkli olur

Dun gece gec yattim kizlar gidim biraz daha uyim. Ise gider gitmez burdayim :)))

günaydınn canımm
evet saferancım sende yap bak gör nekadar güzel vericezz...

meyve çok sağol cnm bilgileriçin..çok faydalı oldu..

ben kalkar kalkmaz 1 bardak ılık limonlu su içtim yarım armut yedim..şimdide kahvaltımı yapıcam

günaydın kızlar, dün gelemedim babaannemin mevlütü vardı...
kilo durumum ne oldu haftasonu bilmiyorum ve çok merak ediyorum, umarım kilo almamışımdır...

Günaydın kızlar
meyvenulcum çook sağol canım verdiğin bilgiler çok iyi oldu.hadiyin mondiciler toplanalım.

ben sabah 1greyfurt suyu içtim yarım saat sonra 1 dilim ekmek bolca peynir ve çok az yumurta yedim birde çay içtim.şimdi aralarda bol bolsu ve bitki çayları tüketiyorum nescafde içiyorum problem olmaz dimi kahve içmem ?

meyve çok sağol cnm bilgileriçin..çok faydalı oldu..

ben kalkar kalkmaz 1 bardak ılık limonlu su içtim yarım armut yedim..şimdide kahvaltımı yapıcam

nedemek canım bişi değil ben montiyi cok uzun zamn yaptım artık hersey oturdu beynimde ..
bu arda patates havuc salgam falan da yasak..

canım günaydın eğer monti yapmaya baslamıssın kahvaltın olmamıs..
ekmekle yumurta yenmiyor.. normal ekmekde yenmiyor yaa bimdeki köy ekmeği ekmecik ya tambuğday yada uno denge liyht yiyebilirsin.. kahve olayına gelince kafeinsiz kahve sekersiz ve süt tozsuz olarak haftada 1-2 defa içile bilir..

cok sağolsun meyvenulcum yapa yapa kavrıycam şu mondiyi bakalım sen gene benim yediklerime bak şekerim hatam varsa böyle düzeltirsen sevinirim.

cok sağolsun meyvenulcum yapa yapa kavrıycam şu mondiyi bakalım sen gene benim yediklerime bak şekerim hatam varsa böyle düzeltirsen sevinirim.

tamam canım takip ederim seni ..
bi kac gün içinde öğrenirsin montide ilk baslayınca 1,5-2 kilo veriyorsun düzgünce yaparsan en kısa zamnda hedefine ulasırsın..

merhaba kızlar nasılsınız özlemişim sizleri ya
çok güzel bir tatil geçirdim çok eğlendim ama diyet falan kalmadı kızlar bende kilo bilem almışımdır acilen toparlanmam lazım motivasyona ihtiyacım varr siz neler yaptınız nasıl gidiyor diyetler dün çok yoğun olduğum için gelemedim malum tatil dönüşü işler yoğun olunca anca toparlandım

arkadaşlar siz de bu ankete katılırsanız iyi olur.İslamı yaşayan kardeşlerimizin önünü açacak bu ankette bizler de yer alalım.

günaydın hanımlar....
bugün canım hiç bişi istemiyor hep su içesim var zorla bir muz yedim...
ayy insallah iştahım geri gelmez :86:

selam kızlar..
pazara gittim ordan eltime geldim..karnım çok acıktı montide acıkmamak gerekiyomuş ama eltim spora gitti evde yok bişey yemem o yokken..bi havuç yedim ama kesmedi..

öğlen yemeğimi yedim geldim hemen yazayım

1 tavuk but, 1 kase çorba, bolcana yoğurt.afiyet olsun bana

afiyet olsun ceyce..çorba ne çorbasıydı..içinde patates havuç un ve pirinç olan çorbalar yasak biliyosun

zebanin oldum kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…