Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Valla her cesitten varmis sende.Allah bagislasin Canim.

Evet dünyaya gelen büyüyor.Allah hepsine uzun hayirli ömür versin insallah.

aminnnnnn benim büyükler oğlan 2 oğlan ve baba nın ısrarları sonucu 2 sene felan sürdü heralde bebek manyağı benimkiler konu komşunun çocuğunu alır gelirlerdi kurtulduk şimdi kızımada 8 ay boyunca erkek dedi doktor doğum iznine ayrılmaya gitmiştim o zaman kız dedi bize süpriz oldu küçük oğlan anne keşke ikiz olsaydı doğa abimle kavga etmezdik diyor öpücük sayıyorlar sen benden çok öptün yok sevdn vs çok seviyorlar kızoşu

Ayyyy inanmiyorum,senin cocuklarda benimkiler gibi.Anne cocuk dogur diye basimin etini yiyorlar."Herkesin minik bebegi var bizim yok.Sen niye bebek yapmiyorsun.Dogur bebege biz bakicaz."

Valla ben hala direniyorum,ama dur bakalim nereye kadar.En cokta oglum istiyor,israr ediyor.

bunlar hep aynı laflarlamı sıkıştırıyorlar bizi ben 2 sene dayandım iykide doğurmuşum diyorum şimdi çocukların da gerçekten yardımı oluyor bi bakıyorum biri süt yapmış getirmiş acıkdı diye doğada oğlanlara düşkün abi de abi bide baba babacı benim kızım minik yastık var boynumda alıp babasına veriyor zilli baba da dört köşe tabiiiii

ama cok guzel oluyor kizz....bende cocuk hastasiyim..yillar once anneme demistim cocuk yap cocuk yap...annem benim cocugum olmuyor demisti umudu kesmistim...sonra birde baktim annem aseriyor..saka yaptik...ama annemin regli gecikti gittim hamilelik testi aldim..daha kahvalti yapmadan heyecandan eczaneye gitmistim..eve geldik testi yaptik annem hamile ciktiiii...dunyalar benim olmustu resmen..simdi dunyalar tatlisi 7 yasinda...petek gibi...bir gorseniz kizlar..malesef saglik sorunu var...cogu seye alerji, yiyemiyor ama bunada bin sukur

kızlar bu hafta bişeyler yapak ya dur ben aratayım yulafı yarın

allah esirgesin aranızda kaç yaş var büyük 15,5 yaşındaydı kızım doğduğunda

allah esirgesin aranızda kaç yaş var büyük 15,5 yaşındaydı kızım doğduğunda

aminn canim..aramizda 17 yas var...ama dunyalar tatlisi...hani Allah bir kusur verir ama baska seyler duzgun olur ya...kardesimde oyle..saglik sorunu var..ama fiziksel olarak okadar kusursuz ki...gavurlarin arasinda bile seciliyor...resmen petek gibi...ayyyy cok ozledimmmm onu

maşallah de kız sevenin nazarı daha çok deyer bahtı kaderi güzel olur inş

saolun kızlar..hosbuldum..hepinizi teker teker öpeim...
62 kg ile döndüm giderken kaçtım unuttum :)

Kizlari hic deme zaten.Baba manyagi oluyorlar.Benim kizimda baba hayrani.Allah bagislasin canim.Hayirli bir ömür yasasin insallah.

Ben su an hamile kalsam benim cocuklarda cildirir sevincten.Hele oglumu hic düsünemiyorum.Ama esimde bende istemiyoruz artik.Tamam ben kendimi cok genc hissediyorum ama cocuk icin sabir kalmadi bende diye düsünüyorum.Allah sifalar versin canim kardesine.

benimkide 2 yaşına 2 ayı var bende iyi ki doğurmuşum diyorum...3 kız annesiyim hepside iyiki olmuş...allah çocouklarımıza hayırlı ömürler versin... 3 çocuk iyidir azeri sende 3. yü yap kız pişman olmazsın....
oh ne güzel sürpriz olmuş... allah şifalar versin başka dert vermesin....
saolun kızlar..hosbuldum..hepinizi teker teker öpeim...
62 kg ile döndüm giderken kaçtım unuttum :)
hoşgeldiin....

şu diyeti yapsakmı takımca karar çıkarsa ben yaparım oylamaya açalım ....cumaya daha var...

Yarin meyvenin diyetine basliyorum kizlar.3 gün kesintisiz yapmam lazim.Önce bir tartilicam yarin sabah,ondan sonrada cuma tartilicam.
Insallah hayal kirikligina ugramam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…