Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yasak dimi mercimek çorbasıydı sordum bile içinde nevar diye sadece mercimekle yapıyoruzbiz dediler ozaman içerim dedim

selam kızlar..
pazara gittim ordan eltime geldim..karnım çok acıktı montide acıkmamak gerekiyomuş ama eltim spora gitti evde yok bişey yemem o yokken..bi havuç yedim ama kesmedi..

öğlen yemeğimi yedim geldim hemen yazayım

1 tavuk but, 1 kase çorba, bolcana yoğurt.afiyet olsun bana

yasak dimi mercimek çorbasıydı sordum bile içinde nevar diye sadece mercimekle yapıyoruzbiz dediler ozaman içerim dedim
olmazzzzzzz.... etle baklagil tüketilmiyorr
doğacım çiğ havuç yiyebiliosun

havuc 2. kitaba göre çiğ olarak da yasak..
kök sebzelerin hepsi yasak

kızlar siz meyvenull un diyetinimi yapıyosunuz montimi ben bu gün iş çıkışı yulaf aramaya çıkacam bulursam yarın başlarım

ohh kizlar masallah hepinize...bollll sanssss. insallah guzel sonuc alacagiz bu hafta

saferancim sende yapcakmisin????

ben bugun iki mandalina ve 300 gr yogurt yedim.. bu kahvaltim

belki haftaya olur bu hafta dışardayım yapamam...
arkadaşlar siz de bu ankete katılırsanız iyi olur.İslamı yaşayan kardeşlerimizin önünü açacak bu ankette bizler de yer alalım.
ben oyladım...

bugün annem doktora ameliyat tarihi almaya gitti ve kan istemiş bende gittim ardından sonuçlar çıktı gösterdik doktora sıraya koydu düşmeye meyilli dikkat et dedi ameliyata kadar yatacağım bugün acıyo fazlasıyla dışarı çıktığım için dünde oda topladım acısında uyuyamadım neredeyse neyse yani böyle yağsızz tost ve tarhana çorbası bide akşamları sahlep içiyorum korkmdan bişey yiyemiyorum çoğu yiyecek dokunuyor hastaydım zencefil içtim o bile dokundu sonradan öğrendik zararl olduğunu karabiber pulbiber hepsi yasak :2::2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…