Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ceycemm iyi gidiyor kahvaltımı yaptım güzelce..utkuyu uyuttum keyif yapıyorum :)

bende akşam kabak dolması pirinçsiz,bol yoğurt yedim..akşam çok acıkmıştım 1 elma yedim.yatarkende 3 4 tane günkurusu e 1 bardak süt içtim..

kahvaltıdada 1 peynirli omlet,domates salatalık maydanoz roka limnlu salatası.1 bardak süt..

birazdanda kayısılı çayımı içerim

tutkucum meyve ile hiç birsey birlikte yenmiyor canım meyve yedikten yarım saat sonra baska birsey yiyebilirsin aklında bulunsun..

meyveciğim sağol cnm..akşam yemeğini 7 de meyveyi 9 gibi sütle günkurusunuda 12 de yatarken yedim cnm..
sabahta unutmuşum yazmayı ılık limonlu su içtim ve portakal yedim..yarım saat sonra kahvaltı yaptım

Canım süper gidiyorsun ya. hadi bakalım göreceğiz bu hafta göremezsekte sonuçları inş.haftaya göreceğiz

ya bişey sorucağım şimdi kızlar bengünde enaz bir fincan nescafe içerim yoksa kendime gelemem zararı olurmu onun kilo vermemde etkisi nedir acaba ?

ya bişey sorucağım şimdi kızlar bengünde enaz bir fincan nescafe içerim yoksa kendime gelemem zararı olurmu onun kilo vermemde etkisi nedir acaba ?

bende sütlü nescafe içerim hergün ama haftada 2 kereye düşürmeye karar verdim..ne olur ne olmaz.sütü sade içiyorum şimdi

merhaba kızlar nasılsınız

sabah
1 kase meyveli nesfit

ara

1 adet mandalina

şu mondi diyetini bende yapmak istiyorum banada bilgi verirminiz kızlar galiba 1 kilo almışımm

Bugün meyvenin diyetini yapiyorum.Sabah yulaf ezmesini sütle yedim,yumurta yemeyi unutmusum
12 de yesil elmami yedim.Saat 14 dede haslanmis tavuk yiycem.Yarin tartilicam,merak ediyorum.

cnm skıldı iyice hemde sevindim siz ne güzel zayıflayıp mezun olacaksınız ben daha buralarda pinekliyor olacağım neyse sağlığıma kavuşayım gerisinede yardım eder allah:44:

canım 1 saat spor 3 litre su unutma..en az 1 kilo diyorumm .

Sporumu aksam dizi bakarken yapicam canim.Suyumuda iciyorum valla.Su an yine önümde 400 ml lik bardagima doldurmusum,sürekli icip duruyorum.Su zaten bol icen biriyim.

En az 1 kilo versem hic olmazsa cuma günü 61.4 olurum.300 gram vermis olarak gözükücem cuma yarismasinda.Insallah yaaa,insallah olur.

cnm skıldı iyice hemde sevindim siz ne güzel zayıflayıp mezun olacaksınız ben daha buralarda pinekliyor olacağım neyse sağlığıma kavuşayım gerisinede yardım eder allah:44:

Ay canim yaaa,üzme tatli canini.Saglik herseyden önümli.Zayif olup agri cekecegine önce agrilarini dindir sonra zayif ol.Bak ben kilo veremiyorum zaten,yerimde sayip duruyorum.

YA zalimi sana bisey sorayim,sen bilirsin belki.Tickerfactory den cizelgemin görüntüsünü degistirmek istiyorum ama yapmiyor.Bu yavas giden salyangozu istemiyorum.Zaten kilo veremiyorum onu gördükce sinirlerim zipliyor.Nasil yapicam sen biliyormusun???

utancımdan yazamıyorum
sabah tost yedim (arkadaş kurbanıyım)
öğlen 2 çatal peynir
2 tane zeytin
3 ısırık da teryağlı ekmek
2 bardak şekerli çay
akşam yulaf aldım 2 paket fiyatıda uygundu ikisine 7,50 lira verdim yarın şu ayranlı detoks yapmak istiyorum beni o biraz kurtarır heralde 94 olmuşumdur:84:cuma yada yulaflı kahvaltıdan başlarım 3 gün ya 2 günü evde rahat rahat uyarım inş

takib ediyorum canim, hatalari gormustum hatta sen duzeltip tekrar eklemistin sonucu..ama dun bakmadim hic...dun yasandi bunlar demekki...ama tabiki tekrardan yapilsin...kimsenin hakki yenmesin..

canim benim akapunkturcum gunde iki fincan kafveye izin veriyor ama sekersiz ve sutsuz...zaten pek kahve seven biri olmadigim icin sorun yok..ama sutsuz ve sekersiz ictigin zaman birsey olmaz diye dusunuyorum

canim uzuldugun seye bak..herseyden once saglik gelir..eminim sen sagligina kavusur kavusmaz siki bir diyete baslarsin ve bir ayin sonu olmadan mezun olursun..azicik birsey kalmis artik

canim duzeltme linkin duruyormu hala, duruyorsa ona tikla sayfaya gec...orda degisisklikleri yapiyorsun..eger olmazsa yenisini yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…