gün kurusu ile süte dedim canım kuru meyvelerde normal meyve gibi sayılıyor..
afiyet oolsun genel olarak ii gidiyorsunuz
ya bişey sorucağım şimdi kızlar bengünde enaz bir fincan nescafe içerim yoksa kendime gelemem zararı olurmu onun kilo vermemde etkisi nedir acaba ?
canım 1 saat spor 3 litre su unutma..en az 1 kilo diyorumm.
cnm skıldı iyice hemde sevindim siz ne güzel zayıflayıp mezun olacaksınız ben daha buralarda pinekliyor olacağımneyse sağlığıma kavuşayım gerisinede yardım eder allah:44:
haftaya yapıyım bi diet menüsü bari...monti diyeti canim, yulaf ezmesi felan yeniyormus..gecmise bakarsan gorursun gulum
günaydın kızlar..
kırmızıgülcüm paylasımı takip etmiyorsun sanırım . gecen hafta bireysel derecelerde bi yanlıslık oldu 3. lük bizden minnosun olması gerekiyordu nys hata düzeltildi ama listelerin tekrar hazırlanması konusunda diğer takımların önerisine sunuldu bu konudaki fikrinizi paylasıma bildirirmisiniz. sonucda 3. lük münnosun hakkıydı ve listenin düzeltilmesi gerekiyor..
takım olarak bu knuda fikrinizi belirtirmisiniz düzeltilsnmi yoksa aynımı kalsın..
ya bişey sorucağım şimdi kızlar bengünde enaz bir fincan nescafe içerim yoksa kendime gelemem zararı olurmu onun kilo vermemde etkisi nedir acaba ?
cnm skıldı iyice hemde sevindim siz ne güzel zayıflayıp mezun olacaksınız ben daha buralarda pinekliyor olacağımneyse sağlığıma kavuşayım gerisinede yardım eder allah:44:
Ay canim yaaa,üzme tatli canini.Saglik herseyden önümli.Zayif olup agri cekecegine önce agrilarini dindir sonra zayif ol.Bak ben kilo veremiyorum zaten,yerimde sayip duruyorum.
YA zalimi sana bisey sorayim,sen bilirsin belki.Tickerfactory den cizelgemin görüntüsünü degistirmek istiyorum ama yapmiyor.Bu yavas giden salyangozu istemiyorum.Zaten kilo veremiyorum onu gördükce sinirlerim zipliyor.Nasil yapicam sen biliyormusun???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?