Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kizlar nerelerdesiniz bakalim???? sessiz kalmis yine burasi..

buarada aksam eve gittikten sonra buraya ugrayamam kizlar...yarin annemin gunu var kadinlar toplanim Kuran okuyacaklar..bende butun gun hizmet edicem..ogleden sonra anca gelebilirim buraya haberiniz olsun..

Lunada gelmedi hala, demekki cok hasta daha:26: liste bu hafta onundu

kızlar küsmüyüz yaaa kimse bana selam bilem vermemişşşş

hoşgeldin cnm..nasıl geçti tat,lin.gözden kaçırmışım yazını..

kızlar motti biraz karışık ama ben 2.günümdeyim hiç zorlanmadım..aç kalma olmadığı için çok güzel bi diyet..
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/4720-montignac-diyeti.html
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...36698-montignac-diyetini-beraber-yapalim.html
2 linktede detaylı anlatılıyo..anlamadığınız bişey olursa bende bildiğim kadarıyla yardımcı olurum..

kırmızıgül nasılsın cnım nasıl gidiyor..allah kabul etsin annenin kuranını..yoklama almıyomusun artık cnm..

kızlar ya tartım bozuldu..dijitaldi.yedekteki eski tartımı çıkardım bu eski tartılrdan.elle ayarlamalı olanlardan..bunda 64 kilo çıkıyorum..şok oldum..yarın bide eltimde tartılim..acaba dijitalmi beni az çıkarıyodu yoksa bu tartımı bozuk..off moralim yerlerde

evet haklisin canim...gecen haftadan beri almadim...ilk birkac gun yorgunluktan ugrayamadim aksam buraya, sonra babamin meselesi..ve sonunda teyzemde dogum yapinca annem aksamlari msnde teysozlan gorusuyor bana firsat kalmiyor....ama hala aklimda unutmus degilim:78::78:

Selamlar kizlar:87:Brokolimi pisiriyorum,birazdan yogurt ve pulbiberle yyicem.Ondan sonrada Tunus'lu arkadasim gelicek,beraber spor yapicaz.Cok aciktim cok.

Kirmizi'cim yapiyorum tikliyorum olmuyor olmuyor.Anlamadim.Kilomu rahatlikla degisiyor ama cizelge görüntümü degismiyor.Sectiriyor ama onaylamiyor.offfff .Ben yapamazsam sana sifremi versem birde sen denesen olurmu?

sIk disini canim biraz, spor yaptiktan sonra aclik hissi gidiyor....bugunude kazasiz atlattik

Evet brokolimi yiycem,1 saat sonrada yesil elmami.Günü böyle bitirmis olucam.Kahve yasakmi bu diyette bilmiorum ama kahvesiz yasayamam ben.Zaten kendimi alistirdim sekersiz icmeye ama sütsüz aslaaaaa.

yarın iyice bir okuyum kafama yatarsa başlarım

meyvem bunu basitce anlatan bi yer yokmu ya kafam karıştı biraz

montiye baslıyormussunuz kolay gelsin kızlar..

monti topiğine yazmıssınız ama gözden kacmıs mesajlarınız. bende size birazcık anlatayım dedim
montide tambuğday ekmeği tüketiliyor. ekmekle et yumurta yenmiyor.
etle bakliyat yenmiyor.
her öğünde mutlaka salata ve süt/süt ürünü tüketmek gerekiyor.
peynir olarak bim de bulunan lihyt aknaz peyniri oluyor.
yasaklar var tabiki pirinc sarküteri bulgur seker kavun karpuz üzüm bütün kök sebzeler patates havuc vs yasak muz yasak
kuruyemişler ana öğünlerle birlikte tüketiliyor ve az miktarda.
montide sabah kalkarkalmaz 1 meyve yiyorsun aradan en az yarım saat gecince kahvaltını yapıyorsun..
ana öğünün ardından 3.5-4 saat gecmeden hiç birsey yemiyorsun.ara olayın fazla olmuyor yani. eğer öğlen ile aksam 4.5-5 saati buluyorsa meyve yada sütle ara yapıyorsun..
ekmeği sadece kahvaltıda yiyorsun..

aklımda olanlar bunlar.isterseniz yardımcı olurum aklınıza takılan bir sey olursa sorabilirsiniz

sağol canım soracagıma emin olabirsin yulafı öğlen veya akşam yemeği olarak yiyebilirmiyiz

montide yulafı sabah yiyorsun canım ekmek yerine geciyor.. ama ben sabah yumurtalı kahvaltı yaptığımda öğlen az bişi yediğimi biliyorum sebze yemeği ile yada salata ile tok tutuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…