Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Allah sifani versin canim...umarim bu sorunuda cabucak atlarsinn

azeri hosgeldin canim nasilsin? nasil gidiyor monti

hosbulduk canim.Cok üzgünüm cooooookkkk.Bugün hicbir diyet yapamadim.Arkadasim suclu amaaaMutfak almak icin arabali birine ihtiyaci vardi ve ben gittim.Sabahtan aksama kadar mutfak baktik,diyeti birak kocaman bir döner ekmek yedim yaaa.Arkadasim cok israr etti,bende cok actim diye yedim.Ama yarin hic bir yere gitmiycem,evde oturup bu diyeti yapicam.

Sen nasilsin canim,senin nasil gidiyor.

Haa birde daha cok üzgünüm ki,sadece cumartesi kacirmam bana 700 gram olarak dönmüs.Bugün beynimden vuruldum.Anlamiyorum kardesim,millet börekleri cörekleri götürüyor 3 ögün,ama hala kemikler.Ben sadece bir kacamakla nasil oluyorda 700 gram birden aliyorum.Ne gerizekali bir vücud sistemim var hic anlamadim.Ölmek istiyoruuuummmm

tet oyle deme bakim...olacak sabir gulum...benim yarim kadarsin bukadar uzme kendini...diyet yapmak istiyorsan moralini duzgun tut ilk once..elbet olacak bak ben yillardir bu haldeyim...3 bes kilo icin bukadar uzme kendini bitanem...herkesin vicudu farkli...bizimkiler malesef tembel calismiyor organlar...yoksa bizde kilo almazdik...uzulmeyi birak olur arada kacamaklar..ben haftasonu kac parca pizza yedim hatirlamiyorum ama tartilmiyorumda tartilip moralimimi bozim...sende takma bukadar kafani...yemegin salcalisi kadinin kalcalisi...yaaa ben bosunami popo buyutuyorum

Allah iyiligini versin güldürdün beni.Öyle de ama ne bilim üzülüyorum iste.Yarim saat önce bir arkadas bendeydi,gözü karnimdaydi yaa.Kendisi cok zayif,sabahlari düsünsene 5 dilim ekmek yiyen kadinlardan.Hic bir seyden kismaz ama cöp gibi.Iste karnima sürekli bakinca moralim iyice bozuldu.Kendimi dünyanin en siskosu hissediyorum.Ismimin altindaki yaziyi degistirdim,simdide yeni bir avatar ariyorum

selam kızlarr...

azericim ama olmadı ki şimdi canım hani sözlesmiştik.. birlikte yapıcaktık ben bu günü kazasız belasız atlattım yarım saat sporumuda yaptım birazdan bi yarım saat daha yaptımmı bu iş tammadır..

kızlar bu diyet baska montignac diyeti baska karıstırmayın ..

Napiyim meyve'cim,arkadas hatrina sabahin 8 inde ciktim aksam 5 ti eve girdim.Neyse cani sagolsun arkadasimin,cok tatli biri o.Istedigi mutfagi bulduk cok sükür.Yarin yapicam mecbur.Iki günlük yapmak zorundayim.
Sana basarilar canim.Ama mutlaka bana cuma söyle 3 günde kac kilo verdigini.

ben korkudan bu gün tartılmadım ki :18:

Haa meyve'cim bir soru,nasil gecti günün.aciktinmi,zorlandinmi,yoksa cok rahatmiydi?

canım ben bu diyeti daha öncede yapmıstım hiç zorlanmıyorum yaparken yanlız bu gün iş yerinde sac kavurma yaptılar ve mutfaktaki koku btün binayı sardı o biraz acıkmamı hızlandırdı ama diyeti bozmadımm

iyi geceler kızlar.... bugün ki menüm
13. te muz
16. içi alınmış peynirli sandiviç
18.fındık fıstık az pors.
19. basemel soslu karnıbahar yarın dilim tam buğday
21. 2 mandalina

geçmiş olsun canım ..az kalmış sık dişini... sağsalim atlatırsın ameliyatıda inş......

günaydın kızlar..

kırmızıgülcüm paylasımı takip etmiyorsun sanırım . gecen hafta bireysel derecelerde bi yanlıslık oldu 3. lük bizden minnosun olması gerekiyordu nys hata düzeltildi ama listelerin tekrar hazırlanması konusunda diğer takımların önerisine sunuldu bu konudaki fikrinizi paylasıma bildirirmisiniz. sonucda 3. lük münnosun hakkıydı ve listenin düzeltilmesi gerekiyor..
takım olarak bu knuda fikrinizi belirtirmisiniz düzeltilsnmi yoksa aynımı kalsın..

düzeltilsin tabiiki.. hak yenmesin....

günaydın kızlar nevar neçokk?

hemen yazayım akşam
barbunya, yoğurt yedim

sabah
1 bardak greyfurt suyu ve yarım saat sonra minicik ekmek bol peynir yedim şimdide bol bol bitki çayı içiyorum

tutttkuuu canım nasıl gidiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…