bugün annem doktora ameliyat tarihi almaya gitti ve kan istemiş bende gittim ardından sonuçlar çıktı gösterdik doktora sıraya koydu düşmeye meyilli dikkat et dedi ameliyata kadar yatacağım bugün acıyo fazlasıyla dışarı çıktığım için dünde oda topladım acısında uyuyamadım neredeyse neyse yani böyle yağsızz tost ve tarhana çorbası bide akşamları sahlep içiyorum korkmdan bişey yiyemiyorum çoğu yiyecek dokunuyor hastaydım zencefil içtim o bile dokundu sonradan öğrendik zararl olduğunu karabiber pulbiber hepsi yasak :2::2::2:
azeri hosgeldin canim nasilsin? nasil gidiyor monti
Sen nasilsin canim,senin nasil gidiyor.
Haa birde daha cok üzgünüm ki,sadece cumartesi kacirmam bana 700 gram olarak dönmüs.Bugün beynimden vuruldum.Anlamiyorum kardesim,millet börekleri cörekleri götürüyor 3 ögün,ama hala kemikler.Ben sadece bir kacamakla nasil oluyorda 700 gram birden aliyorum.Ne gerizekali bir vücud sistemim var hic anlamadim.Ölmek istiyoruuuummmm
tet oyle deme bakim...olacak sabir gulum...benim yarim kadarsin bukadar uzme kendini...diyet yapmak istiyorsan moralini duzgun tut ilk once..elbet olacak bak ben yillardir bu haldeyim...3 bes kilo icin bukadar uzme kendini bitanem...herkesin vicudu farkli...bizimkiler malesef tembel calismiyor organlar...yoksa bizde kilo almazdik...uzulmeyi birak olur arada kacamaklar..ben haftasonu kac parca pizza yedim hatirlamiyorum ama tartilmiyorumda tartilip moralimimi bozim...sende takma bukadar kafani...yemegin salcalisi kadinin kalcalisi...yaaa ben bosunami popo buyutuyorum
Napiyim meyve'cim,arkadas hatrina sabahin 8 inde ciktim aksam 5 ti eve girdim.Neyse cani sagolsun arkadasimin,cok tatli biri o.Istedigi mutfagi bulduk cok sükür.Yarin yapicam mecbur.Iki günlük yapmak zorundayim.
Sana basarilar canim.Ama mutlaka bana cuma söyle 3 günde kac kilo verdigini.
Haa meyve'cim bir soru,nasil gecti günün.aciktinmi,zorlandinmi,yoksa cok rahatmiydi?
bugün annem doktora ameliyat tarihi almaya gitti ve kan istemiş bende gittim ardından sonuçlar çıktı gösterdik doktora sıraya koydu düşmeye meyilli dikkat et dedi ameliyata kadar yatacağım bugün acıyo fazlasıyla dışarı çıktığım için dünde oda topladım acısında uyuyamadım neredeyse neyse yani böyle yağsızz tost ve tarhana çorbası bide akşamları sahlep içiyorum korkmdan bişey yiyemiyorum çoğu yiyecek dokunuyor hastaydım zencefil içtim o bile dokundu sonradan öğrendik zararl olduğunu karabiber pulbiber hepsi yasak :2::2::2:
günaydın kızlar..
kırmızıgülcüm paylasımı takip etmiyorsun sanırım . gecen hafta bireysel derecelerde bi yanlıslık oldu 3. lük bizden minnosun olması gerekiyordu nys hata düzeltildi ama listelerin tekrar hazırlanması konusunda diğer takımların önerisine sunuldu bu konudaki fikrinizi paylasıma bildirirmisiniz. sonucda 3. lük münnosun hakkıydı ve listenin düzeltilmesi gerekiyor..
takım olarak bu knuda fikrinizi belirtirmisiniz düzeltilsnmi yoksa aynımı kalsın..
düzeltilsin tabiiki.. hak yenmesin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?