Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

saferan nereye gidicen gene luna da yok canım sıkılıyor kendi kendime birazda meyvenulle yazışıyorum 2 gündür ıssızlaştı burası

ben varım ya bacummm

ay sizin takım hep böyle ıssız online olsanızda yazısmıyorsunuzz kırmızıgül oklavasını cıkartmalıı

ben varım ya bacummm

ay sizin takım hep böyle ıssız online olsanızda yazısmıyorsunuzz kırmızıgül oklavasını cıkartmalıı

canım benim ay o yulaf ne güzel şeymiş öyle bi küçük kase yedim sabah alışırım heralde ben tam uyamıyorum yaa haşlanmış yumurtayı yanımda getirmiştim daha yiyecek ortam olmadı öğlene yanına salata falan katıp yiyim bari

önce imamı bulalımda cemaatı sonra kovalarız
kırmızı gülüm duy bunları duyyyy :82:
ben sütlü sevemedim ama yoğurtlusunu yiyorum hem pratik oluyor hemde doyurucu.. eğer doyduysan yumurtayı yemeye bilirsin.. öğlen tavuğu azcık fazla yersin protein ihtiyacını ordan telafi edersin..

kırmızıcıım şimdi oklayla gelirde kız ben senin ablanım haaa

saferan nereye gidicen gene luna da yok canım sıkılıyor kendi kendime birazda meyvenulle yazışıyorum 2 gündür ıssızlaştı burası

kız yumurtayı dosyaların arsına koy çaktırmadan dişleee.....

SLM KIZLAR nevar ne yokk.?

ben bu sabah elma sirkeli ılık su içtim artık hersabah içmeyi planlıyorum sonrada çoook az peynir yedim. şu ana kadarda bol bol su içtim 1 fincan ıhlamur ve 1 fincan kuşburnu çayı içtim bakalım öğlen neyiyeceğim.

ayy sen ac geziyorsunn montide ac kalmak yok kalori hesabı yok doyana kadar yiyorsun..
sabah o peynirin yanına yumurta haslasaydın zeytin domates yeşillik yeseydin yaa..

meyvenull süpersin canım tebrik ediyorum seni bomba gibi gidiyorsun

ahh canım süper olmasına süperinde aldıklarımı vermede süperim ilerleme yokki .. yerimde sayıyorumm

günaydın kızlar..
dükkanı ben kapamısım ben acıyorummm

azericim sonucunu cok merak ediyorum canım..

ben süper verdimm pazar sabahı 64.2 olan kilom bu sabah 60.8

cok mutluyum coookkkkk

Woooowww Meyve'cim süper gitmis senden.Ben üzgünüm,sadece 400 gram gitmis benden.Bugün ikinci günüm,yarinda devam edicem.Bakayim toplam 3 günde ne olacak.

kumsalcımm :79::79:

dün sitem etmişsin bu gün sen yazmadan ben yazayımm
nasılsın canımm

meyvem canım iyiyim sen nasılsın maşallah mız sana nasıl verdin bu kadar kısa sürede 3 kiloyu banada anlat ne olur canım sitem değildi aslında bi selam bile alamayınca ne oldu acaba bilmeden bişimi yaptım dedim neyseki bizim kızlar gömemiş beniiii

azericim sabahtan beri seni bekliyoruuummmmmmmmm :99:

Canim daha 10 dakika önce eve girdim.Sabahin köründen beri doktorlardayim.Öldüm bittim,bu diyete uyucam diyede bu saate kadar disaridan hicbirsey yemedim.Valla acliktan ölüyordum nerdeyse.Su an elimde yogurtla yulaf var,yiyorum,yumurtamda pisiyor.

Ama Meyve cim sana cok sevindim yaa.insallah haftaya 59 olursun.

Woooowww Meyve'cim süper gitmis senden.Ben üzgünüm,sadece 400 gram gitmis benden.Bugün ikinci günüm,yarinda devam edicem.Bakayim toplam 3 günde ne olacak.

ayy ben pazartesi bu elma diyetini yaptım salı bizim takımda bi arkadasın verdiği diyeti yaptım dünde onu yaptım bu sabah yine elma olayına girdim ..
bence senin vaz vermenin sebebi zaten sürekli az yiyerek beslenmen ben monti yapıyordum ya bide onu bırakınca aldığım kilolar yeni kilolardı ondan hemencik gitti bundan sonrası benide zorlıcaktır ama olsun canım giden kardır..
3 güne tamamla sen diyeti.. bende yarın yine takımdaki arkadasın diyetini yapıcam hafta sonu kalori hesabını uygulucam pazartesi salı elma carsamba montiye baslıcam tekrardan..

imm tatlım bende..
yeni kiloydu bendekiler canım ondan hemen gittiler..gecen cuma 61 dim hafta sonu aldım yani cuma cumartesi ye iç yat oldu bende pazarda deam etti..
gecmiş sayfalarda diyetler var canım sabah saferan a ekledim bakabilirsin..
tatilin nasıldı kilo aldınmı

inş olurum canım ama artık olmamlazım gerekirse su diyeti yapıcam yine olucam diyorum
yapıstı bana bu 6 kene gibi sökemiyorum

anladım meyvecim ama yeni meni kilo verdinmi verdin ona bakarım ben tebrikler arkadaşım bende şuan öyleyim bayadır spor yapmıyorum hemen toparlanmam lazım yoksam bütün emekelr çöpe gidicek
hımm tamam canım ben incelerim sayfaları geçmişe bakamadım zaten
tatile çıkıpta kilo almamak mümkünmü canımm maleaef aldım 1,5 2 kilo kadar galiba tartılmadım ama hissediyorummm yarın sabah belli olucak artık hazır benimkilerde yerleşmeden önünü kesmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…