tutku naıslsın canım üzülme verirsin hem yeni tartın uğurlu gelir belki çabucak gider kilolar
Canim yaaa,olsun. senin verdigin kilo degerin degismezki.O verdigin kiloyu gercekten vermissin.64 le 61 arasinda 3 kilo var.Onuda sabirla verirsin insallah.
sağol cnm beim inş..moral oldu valla.
senin diyet nasıl giidyor
canim sahanesin tebrik ediyorum seni, bu hafta kesin derecedesin canimgünaydın kızlar..
dükkanı ben kapamısım ben acıyorummm
azericim sonucunu cok merak ediyorum canım..
ben süper verdimm pazar sabahı 64.2 olan kilom bu sabah 60.8
cok mutluyum coookkkkk
ben varım ya bacummm
ay sizin takım hep böyle ıssız online olsanızda yazısmıyorsunuzz kırmızıgül oklavasını cıkartmalıı
önce imamı bulalımda cemaatı sonra kovalarız
tamam canim, benim sabah randevum var, ondan sonra 12 kadar buradayim sonra ise gitmem lazim...insallah ozamana kadar listemizde hazir olur.7. takım kaptan ve kaptan yardımcısı :79:
kızlar ben yarın 14:30 dan sonra yokum listemeselesini sabahtan bitirmek istiyorum.yardımcımda tatile cıktı yani oda yok.
sizden ricam listemizi onay için geldiğimde burda olan birinin kontrol etmesi...
yarın 2 bucuktan sonra gece yarısına kadar yollarda olucam herhangi bi sorun olursa ilgilenmeniz.
kırmızıgülüm ve saferanım inş yarın buralardasınızdır canlarım...
canım bu daha öncede oldu ne kadar eksik tartıyorsa tartım o kadar kilonun üzerine ekleme yapılıyor ve o sekilde devam ediyorsun..
Canım, bu etapta yani yarın hazırlayacağın listede maibeyazın etap başlangıç kilosunu 65 olarak alıyorsun. Etap bitiş kilosuna da yarın sabah tartılınca gördüğü rakamı yazıp, standart hesaplamanı yapıyorsun.
Ben de mai beyaz'ın yarışmaya ilk giriş kilosunu (15.10.2010) 63.5 yerine, 5 kilo yükselterek 68.5 olarak düzeltiyorum listemde..
Gunaydin meyvecim yine erkencisin... Auan disaridayim ve hala uyanamadim burda saat daha 8.30
meyve ,kırmızıgül,azerikızı günaydın kızlar nasılsınız
günaydın kızlar
günaydın doğacım nasılsın canımgünaydın kızlar
Günaydinlar canim.Aldigin kiloya üzülme,hemen verirsin.Yeni kilolar cabuk gidiyor.Ne güzel 50 lerdesin,daha ne olsun.Ben bir 50 li sayilari göreyim,yemege cikicam valla
Meyve'cim cumartesi kacamagindan dolayi 700 gram almistim,senin diyetinle 2 günde 700 grami verdim cok sükür.Bugünde devam ediyorum.Hatta 61 olana dek devam edicem galiba.Daha fazla veremiyorum iste ben maalesef.Guatirim hic calismiyor ya ondan olmali.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?