Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selam Kumsal.nasilsin canim.Senin durumlar nasil?

bende sana yazıyordum canım :) ben iyiyim şükürler olsun tatil dönüşü keyfim yerinde azcuk kilo almışım ama bakıcaaz icabına artık bayadır hareketsiz kaldım en kısa zamanda toparlamam lazım
kendimi yoksam bu gidiş hayır değil(

azericim merhaba nasılsın görüşmeyeli nasıl gidiyor sağlığın sıhatin yerindemi canım

Sagol canim iyiyim cok sükür ama bu diyet psikolojimi bozuyor.Haftalardir yerimde saymam sinirlerimi ziplatiyor haliyle.Ama olsun sagligimiz yerinde olsun da,o daha önemli.Tatile nereye gitmistiniz?
Kumsal'cim sen evlimiydin?Cocuk varmi evliysen?

canım bozma moralini, bak nerden nereye geldin o kadar kilo verdin bunlarıda vericeksin geç olsun sağlıklı ve kalıcı olsun ama işe ilk olarak nickinin altındaki yazıyı kaldırırarak başlamalısın bence şartlandırma kendini
bursaya gittik canım evet evliyim ama henüz çocuk yok bir yandanda onun için çabalıyoruz kısmet rabbim hayırlsını verir inşallah biz çok istiyoruz da sıpa bizi beyenmiyor galiba

Allah iyiligini versin,güldürdün beni.Nikimin altindaki yaziyi gördün ha,peki avatarimi gördünmüAvrupanin en sisman kadini.

Cocuk konusunu kafana takma,cünkü psikoloji cok önemli.Kendini kafani rahat birakirsan kendiliginden olucaktir insallah.Dememk sipa sizi begenmiyor haBeni iki kere güldürdün,Allah ta seni güldürsün

aaaaaaaaa ben ona hiç dikkat etmemişimm oz aman hemen onuda kaldırıyorsun ve şöyle fiziğini beyendiğin yada olmak istediğin bi resim koy yoksaaaaa
önceden çok takıyordumda şimdi o kadar üzerine düşmüyorum bu konunun hayırlsını diliyorum yaradandan sabırla bekliyoz işte hiç sorma azeri teyzesi napcaz bilmem zayıflayınca belkim insafa gelirde süpriz yaparlar kendileri
sağol canım allah hepimizi güldürsün inşallah

ameliyat için yatmaya gidiyorum bir kaç gün yatıralım dedi öncesinde doktor gidiyoruz şimdi dua edin benim için çarşambaya kadar ameliyat olcam:92::92::92::92::92:

7. takım kaptan ve kaptan yardımcısı :79:

kızlar ben yarın 14:30 dan sonra yokum listemeselesini sabahtan bitirmek istiyorum.yardımcımda tatile cıktı yani oda yok.
sizden ricam listemizi onay için geldiğimde burda olan birinin kontrol etmesi...
yarın 2 bucuktan sonra gece yarısına kadar yollarda olucam herhangi bi sorun olursa ilgilenmeniz.

kırmızıgülüm ve saferanım inş yarın buralardasınızdır canlarım...

selamlar bugün dışardaydık oğlumla alışverişe gittik..
dün yazmıştım tartım bozuldu diye bozulmadan öznce zaten az tartıyomuş..64 müşüm..ne yapıcaz klio bildiriminde nasıl düzelticez..ben 60 ın altına düşsem diye bakarken başıma bunlar geldi..moralim çok bozuk

canım bu daha öncede oldu ne kadar eksik tartıyorsa tartım o kadar kilonun üzerine ekleme yapılıyor ve o sekilde devam ediyorsun..

ben 1 e kadar buralarda olurum inş. bakarız...

ameliyat için yatmaya gidiyorum bir kaç gün yatıralım dedi öncesinde doktor gidiyoruz şimdi dua edin benim için çarşambaya kadar ameliyat olcam:92::92::92::92::92:

zalimi canım geçmiş olsun allah acil şifalar versin hadi bakalaım sağlıkla dön aramıza allaha emanet ol

Gecmis olsun canim.Allah acil sifalar versin,tez zamanda kurtul insallah.

Son düzenleme:

Canim yaaa,olsun. senin verdigin kilo degerin degismezki.O verdigin kiloyu gercekten vermissin.64 le 61 arasinda 3 kilo var.Onuda sabirla verirsin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…