Selam Kumsal.nasilsin canim.Senin durumlar nasil?
azericim merhaba nasılsın görüşmeyeli nasıl gidiyor sağlığın sıhatin yerindemi canım
Sagol canim iyiyim cok sükür ama bu diyet psikolojimi bozuyor.Haftalardir yerimde saymam sinirlerimi ziplatiyor haliyle.Ama olsun sagligimiz yerinde olsun da,o daha önemli.Tatile nereye gitmistiniz?
Kumsal'cim sen evlimiydin?Cocuk varmi evliysen?
canım bozma moralini, bak nerden nereye geldin o kadar kilo verdin bunlarıda vericeksin geç olsun sağlıklı ve kalıcı olsun ama işe ilk olarak nickinin altındaki yazıyı kaldırırarak başlamalısın bence şartlandırma kendini
bursaya gittik canım evet evliyim ama henüz çocuk yok bir yandanda onun için çabalıyoruz kısmet rabbim hayırlsını verir inşallah biz çok istiyoruz da sıpa bizi beyenmiyor galiba
Allah iyiligini versin,güldürdün beni.Nikimin altindaki yaziyi gördün ha,peki avatarimi gördünmüAvrupanin en sisman kadini.
Cocuk konusunu kafana takma,cünkü psikoloji cok önemli.Kendini kafani rahat birakirsan kendiliginden olucaktir insallah.Dememk sipa sizi begenmiyor haBeni iki kere güldürdün,Allah ta seni güldürsün
allah acil şifalar versin cnım .....ameliyat için yatmaya gidiyorum bir kaç gün yatıralım dedi öncesinde doktor gidiyoruz şimdi dua edin benim için çarşambaya kadar ameliyat olcam:92::92::92::92::92:
selamlar bugün dışardaydık oğlumla alışverişe gittik..
dün yazmıştım tartım bozuldu diye bozulmadan öznce zaten az tartıyomuş..64 müşüm..ne yapıcaz klio bildiriminde nasıl düzelticez..ben 60 ın altına düşsem diye bakarken başıma bunlar geldi..moralim çok bozuk
7. takım kaptan ve kaptan yardımcısı :79:
kızlar ben yarın 14:30 dan sonra yokum listemeselesini sabahtan bitirmek istiyorum.yardımcımda tatile cıktı yani oda yok.
sizden ricam listemizi onay için geldiğimde burda olan birinin kontrol etmesi...
yarın 2 bucuktan sonra gece yarısına kadar yollarda olucam herhangi bi sorun olursa ilgilenmeniz.
kırmızıgülüm ve saferanım inş yarın buralardasınızdır canlarım...
ameliyat için yatmaya gidiyorum bir kaç gün yatıralım dedi öncesinde doktor gidiyoruz şimdi dua edin benim için çarşambaya kadar ameliyat olcam:92::92::92::92::92:
ameliyat için yatmaya gidiyorum bir kaç gün yatıralım dedi öncesinde doktor gidiyoruz şimdi dua edin benim için çarşambaya kadar ameliyat olcam:92::92::92::92::92:
selamlar bugün dışardaydık oğlumla alışverişe gittik..
dün yazmıştım tartım bozuldu diye bozulmadan öznce zaten az tartıyomuş..64 müşüm..ne yapıcaz klio bildiriminde nasıl düzelticez..ben 60 ın altına düşsem diye bakarken başıma bunlar geldi..moralim çok bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?