sağlun kızlar..moralim yerin dibine girdi yaa:18:
aşure diyeti diye bişey var mı acaba...:26::26::26:
sıkma canını böyle böyle öğrenicez
ayyyyy galeyana geldim başlasammı bende akşama keten tohumlu yoğurt +ot salatası veya az yagda kavurup (otu) yemeyi düşünüyorum uyarmı montiye ki
uymazmı otlarına yumurtada kırdınmı otlu omlet olur yanında yoğurt ohh mis miss :))
bide ekmek yiyebilirmiyim akşam kepekle -bim in köy ekmeği var evde kahvaltıda ne yiyebiliriz
Selam kirmiziiiiiiiiiiii:92:
günadyın kızlar bu hafta inşallah güzel güzel gider kilolar nasılsınız bakalımmm
doğaaaaaaa kız yaptınmı çorbayı ben yaptımm 2 gün boyunca içtim tuzsuz zor oldu ama dayandım
çok düzenli olmadı malesef misafirim falan geldi ama ama sonuç bu sabah tartıldım 56,3 çıktımmm çok mutluyummmmmmbu hafta daha sıkı bir şekilde devammmmm
geldim canim burdayimm..gec oldu biraz ama geldimnerdesiniz kızlar... doğa luna kırmızıı.. gelin artık...
iidr canım sen nasılsın süper gördüm senii :87::87:
canım tam buğday ekmeği,uno denge lihyt,bim deki köy ekmeği ekmecik bunlar montiye uyuyor..
ama piyasada buğday ekemği die satılanlara güvenme esmer ekmeği tam buğday ekmeği die satanlar oluyor..
kahvaltıda
1) ekmek domates zeytin peynir(bim deki aknaz lihyt) yeşillik ev yapımı ezme sekersiz marmelat
2) yumurta domates zeytin peynir(bim deki aknaz lihyt) yeşillik ev yapımı ezme sekersiz marmelat
3) yulaf ezmesi süt veya yoğurt
4)meyve yarım saat sonra süt az kuru yemiş
bu sekilde sıralanabilir kahvaltılar ekmek sadece sabah yeniyor.
günaydın kızlaar....
bendemi yapsamayran çorbası döğmede var evde işe yaramık.i...
selam kızlar..benim montide kaçamaksız devam ediyo..bugün 1 hafat bitcek ama ben aptal tartım yüünden ne kadar verdim onu bile bilmiyorum..:18:
slm kızlar nasıl gidiyor diyetler benim mondim güzel gidiyor. haftasonu ufak bir kaçamak yaptım ama onuda yürüyerek telafi ettiğimi düşünüyorum
selam kızlar, bomba gibi başladım haftaya inşallah öyle devam eder...
teşekkür ederim kırmızıgülüm sağol tatil sonrası adaptasyon zor oldu ama bu ayran çorbası beni kendime getirdi kilo verince mutlu oldum aynen devammmm allahın izniyle hedefim 50:))selam canim nasilsin?
kumsalcim tebrik ediyorum seni canimguzel sonuc..insallah boyle devam edersin
geldim canim burdayimm..gec oldu biraz ama geldim
meyvecim sende hosgeldin canim, nasilsin?
kizlar izniniz olursa ben cumaya kadar izin istiyorum... kardesimin okulu bu hafta tatil ve onu biraz gezdirip eglendirmek istiyorum...sinemaya oyun parklarina felan gorturmek istiyorum...firsat buldukca girmeye calisicam...hepinizi cok cok cok opuyorummm
tamam izinlisin... ben bi tabak daha yedim çorba... ...selam canim nasilsin?
kumsalcim tebrik ediyorum seni canimguzel sonuc..insallah boyle devam edersin
geldim canim burdayimm..gec oldu biraz ama geldim
meyvecim sende hosgeldin canim, nasilsin?
kizlar izniniz olursa ben cumaya kadar izin istiyorum... kardesimin okulu bu hafta tatil ve onu biraz gezdirip eglendirmek istiyorum...sinemaya oyun parklarina felan gorturmek istiyorum...firsat buldukca girmeye calisicam...hepinizi cok cok cok opuyorummm
günaydın kızlaaaarrrr
nasılmıs monti güzelleri bakalımmm cuma bende baslıyorumm
doğacım dün aksam kızartma yemişsin canım kızartmayı montide fırında yapıyoruz tepsiye fırın kağıdını seriyorsun sebzeleri koyup üzerine az biraz yağ gezdirip karıstırıyorsun tuzunu istersen baharatınıda karıstırıp öyle pişiyorlar..
beyaz un ve beyaz un içeren herset kesinlikle yasak mücverr
günaydınnn hiç sorma yaama ekmek yemedim ya dün kendimi hafif hissediyorum bi de yatarken acıktım yarım bardak süt içtim
Günaydinnnnn kimse yokmu???:44:
kız kocaa 93 kiloluk beni görmüyomusun
günaydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?