selam kızlar..misafirlikteyim..börekler çörekler ohhhhhhhhhhhh.ama ben yemedim hiç..allahım nasıl bir monti aşkıdır bu..
selam kızlar..misafirlikteyim..börekler çörekler ohhhhhhhhhhhh.ama ben yemedim hiç..allahım nasıl bir monti aşkıdır bu..
ooooooooo tutku harikasin.Valla börekler cöreklere karsi koyabildin ya,sen cumaya muhtesem girersin.Tebrik ediyorum seni
darısı basına
darısı basına
cumartesi benim günüm var ama yemek yapıcam pirpirim aşı deriz çok çeşitli bakliyat(yeşil mercimek bulgur nohut börülce kurusu )+pirpirim (semiz otu)kurusu biber kurusu domates sarımsak sogan la pişersalçalı limontuzu üstüne yağ nane dökeriz yazarken agzım sulandı çok güzel olur ben tek bundan yerim heral de tatlıda 1 çatal olsa yeter şimdilik onu canım çekmiyor
kızlar bakın size ne eklicem.
4. takım kaptanı olarak mezun olan her üyeme bunlardan hazılıcamsizde istermisiniz
Eki Görüntüle 145922
montiye uyuyor bulgurunu az koy ama tatlı yeme sakınnn
Ilgincmis meyvenull.Resmen karne bu.Eger herkes onay verirse neden olmasin
ama bunu almak için mezun olmanız gerek
kızlar bakın size ne eklicem.
4. takım kaptanı olarak mezun olan her üyeme bunlardan hazılıcamsizde istermisiniz
Eki Görüntüle 145922
yok zaten az konur kocaaa tencereye 1 çay bardağı konuyor daha çok sebzeler olur dolmalar falan da var da yemem onlarıtatlıya çok düşkündüm ama git gide tatlıyı sevmemeye başladım dün marketten neler aldım çocuklara dönüp bakmadım büyük başarı benim için zaten ben ıvır zıvırı sevmem kola molayla aram yok ekmek ver yemek ver ekmekdede başarıyı yakaladım 2gündür yemiyorum ama nasıl hafif hissediyorum benim düşmanım ekmek yemezsem veriyorum
ama bunu almak için mezun olmanız gerek
eeee benim için biraz bekleyecen o zaman
yok zaten az konur kocaaa tencereye 1 çay bardağı konuyor daha çok sebzeler olur dolmalar falan da var da yemem onlarıtatlıya çok düşkündüm ama git gide tatlıyı sevmemeye başladım dün marketten neler aldım çocuklara dönüp bakmadım büyük başarı benim için zaten ben ıvır zıvırı sevmem kola molayla aram yok ekmek ver yemek ver ekmekdede başarıyı yakaladım 2gündür yemiyorum ama nasıl hafif hissediyorum benim düşmanım ekmek yemezsem veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?