evet Saferan bu.Ben dünden beri bunu yapiyorum.Gecen hafta 3 gün yaptim ve 1.2 kilo verdim.Carsamba persembe cuma yaptim.Ama bu hafta salidan basladim.YAni cumaya diyeti bitirip cikicam tartiya.
doğa sen kaç kilo verdin bu hafta......
meyve 3 günlük elma diyeti bu muydu canım....
Eki Görüntüle 145834
pazar günü çorbadan p tesi yarım kilo vermiş olarak çıktım benim tartı klasik ya anlaşılmıyor gram olayı daha da bişey yok cumaya yarım kilo daha verip 92,5 çıkarsam iyi olar
inş kızlar hepinizde işe yarar bu yöntemler..
bu diyeti fazla abartmayın ayda en fazla 7 gün yapılıyor..
sonra sağlıklı beslenemnize dönün
Ben zaten bu hafta yapicam,daha yapmiycam.Yani bir dahaki aya kadar.GErci meyvecim buda saglikli beee.Öyle absürt bir diyet degil hani.Ama cumartesi ne yapicam ben offf.Iki aile misafirim var.Süper yemekler yapmam lazim,ardindan tatlilar.Oyyy oyy ne yapicam ben.Mecbur yiycem:78:,cünkü söylemesi ayip harika yemek ve tatli yaparim.Belki yemek tariflerimi görmüssünüzdür.
olmaz olmazz yiyemezsinhaftaya 5 lerde olucaz sakın yemeee
Hahahaah Allah iyiligini versin,nasil dayaniyim kiz ben simdi
O zaman bende tüm gün bisey yemem ,aksamada yaptigim yemeklerden birer kasik alirim.Tatlilardanda birer kasik.Herhalde böylelikle kilo almam.
gündüzü proteinli gecir sabah yumurtayla kahvaltı öğlen tonlu salata ayran yada tavuk salata ayran
aksam da yaptığın yemeklerden azıcık azıcık salatadan bolca tatlıdanda sadece 1 bilemedin 2 catal
azericim tut kendini iki gün bak 59 olucaz haftaya kızz sakın yeme bak sakın yeme diyorumm
sen yersen bende yerim benim mesuliyetimi alıyormusun senin yüzünden bende kilo alırım bak yemeeee
Ayyyy öldürdün beni gülmekten.Tamam tamam anlastik yemiycem.59 olcaz aynen!!!
Biz 59 olucaz,olucaz olucaz olucaz
ozamn napıyoruz hemen kendimize bi dijital tartı alıyoruzzzz olmaz öyleee at gitsin evdekini belkide fazla bile tartıyordur o
alacaktım dijital fazla gösteriyor diye duydum vaz geçtim moralim bozulmasın diye
alacaktım dijital fazla gösteriyor diye duydum vaz geçtim moralim bozulmasın diye
Doga'cim asagida ismin var ama hic konusmuyorsun,ne oldu????
Ama zayiflarken grami gramina görmek cok güzel.100 gram bile verdigini görmek insani cok mutlu ediyor.Bence de dijital tarti al.
çok iyi ama dijital al...pazar günü çorbadan p tesi yarım kilo vermiş olarak çıktım benim tartı klasik ya anlaşılmıyor gram olayı daha da bişey yok cumaya yarım kilo daha verip 92,5 çıkarsam iyi olar
yeme kız azaz tadına bak...Ben zaten bu hafta yapicam,daha yapmiycam.Yani bir dahaki aya kadar.GErci meyvecim buda saglikli beee.Öyle absürt bir diyet degil hani.Ama cumartesi ne yapicam ben offf.Iki aile misafirim var.Süper yemekler yapmam lazim,ardindan tatlilar.Oyyy oyy ne yapicam ben.Mecbur yiycem:78:,cünkü söylemesi ayip harika yemek ve tatli yaparim.Belki yemek tariflerimi görmüssünüzdür.
ayın 1 i market günüm alayım aha sana soru marka ne kullanıyorsunuz ne alayım
çok iyi ama dijital al...
yeme kız azaz tadına bak...
sonuçta yinede kilo verdin gramın bile önemi varrr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?