öğle
sebze çorbası
tavuk köfte biber ızgara
3kaşık bulgur
ara
yarım simit
Ayyy Doga ne güzel yaaa,tatliyla abur cuburla aran yokmus.Ben senin tam tersin,ekmekle aram yok.Mesela sabah kahvaltidada her zaman 1,5 dilimden fazlasini yiyemezdim,aksam yemeginde sofraya ekmek bile koymam,amaaaaa tatliymis,cikolataymis,cipsler,kolalar,pastalar....AllaahhhhhhIste benim a$ik olduklarim
Kumsal'cim nerelerdesin,gel bak güzel muhabbet var burda.Sagolsun Meyve'cim hareket getirdi grubumuza
makarnayla ekmek yeme kapasitesine sahibim salata ekmek ne olursa
Kumsal'cim nerelerdesin,gel bak güzel muhabbet var burda.Sagolsun Meyve'cim hareket getirdi grubumuza
işlerimi toparlayıp gelsim canım gerçekten meyve taze kan gibi geldi topiğimize çok teşükkerler meyvecimm
bende düşünüyorum bugün simit yemekle hatamı yaptım diye
:87::87::87::87::87::87::87:
bende cok severim ekmeği ayyy aslında ben karbonhidrat içeren herseyi seviyorum ölüyorum bitiyorum onlara
kurufasülye ye baktım yemişler meyvem akşam yapmayı düşünüyorum da
aksama proteinli bişler yersen karbonhidratı 0 a indirip sorun olmaz kumsalcımm
hımm bende pırasa ve bol salata yemeği düşünüyorum olurmu meyvecim yoksa önerilerini bekliyorum
inş kızlar ya..hayatta asla asla hayır diyemiceğim iki şey börek ve kek..ikiside masada beni bekliyo ama yemicem..şu an açım bir portakal yedim kesmedi..birazdan barbunya yemeği yerim..ama içindeki havuç ve patatesleri ayırarak dimi meyvem..
meyve bişi sorucam grissini falanda yasak dimi..bide ilk haftadan sonra haftada kaç kilo gidiyo montide
meyvee cevaplarmısınnnnnnnnnnn
Ben markete gidiyorum kizlar.Salata malzemesi alicam.byyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?