Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ya meyvem iyiki geliyorsun bizim gruba dediğin gibi bizde motivasyon eksikliği var birbirimize versek böyle güzel gazları biz yaza fıstık gibi gireriz. toplanalım kızlar toplanalım verelim kiloları yaza çıtır bayanlar olarak girelim.saklamaya çalıştığımız kilolarımız olmadan özgürce giyinelim.

ben bu sabah baskülüme bindiğimde tam 80 gösteriyordum 600 gram vermişim ama cuma olmadan net bişey söyllemek istemedim size kızlar iniyorum 70li rakamlara

saferancım haziran sonu bunun olmamması için hiç bir neden yok bak canım sen şimdi pazartesi montiye baslarsan eğer ben inanıyorum ki hiç kacamak yapadan 4 ay sonunda ikili rakamlardasın tabi sporunuda haftada 3-4 gün yapıcaksın

ben bu sabah baskülüme bindiğimde tam 80 gösteriyordum 600 gram vermişim ama cuma olmadan net bişey söyllemek istemedim size kızlar iniyorum 70li rakamlara

3.5 oldu ben yarım kilo daha verirmiyim aceppp

bu günkü monti menüm

sabah yoğurtlu yulaf ezmesi

öğlen tavuk salata ayran

ara elma

aksam yoğurtu kırmızı lahana salatası belki az tavuk

Günaydin kizlar.nasilsiniz.Nasil gidiyor diyetlerimiz bakalim.Ben doktordan geldim acimdan ölüyorum.Ilacimi attim,yarim saat beklemem lazim.Birazdan yulaf ezmesine saldiricam

bu günkü monti menüm

sabah yoğurtlu yulaf ezmesi

öğlen tavuk salata ayran

ara elma

aksam yoğurtu kırmızı lahana salatası belki az tavuk

dün iş çıkışı bim e gittim +yürüyüş oldu hemde ekmek -peynir -süt depoladım
bu gün kahvaltım
1 dilim köy ekmeğine zeytin ezmesi+3 dilim domates koydum
yarım dilim köy ekmeğine layt peynir
çay şekerli 2 bardak

öğlende spagetti yemeyi düşünüyorum eskilere baktım yemişler

Son düzenleme:
haftanın 5-6 günü 40 dk bandda yürüyorum

haziranda senide 70 lerde görücez..

spagettii kepekli olması lazım oda 8 dk haslanarak..
amam ben hiç yemiyorum bede kilo yaıpor ne zamn yesem + cıktım

Kizlar bakiyorum bu hafta birincilik icin kosuyoruz.Süperiz valla süperiz.Bende 60.7 üm.Daha cumaya kadar 2 gün var.Meyvenull'un diyetiyle 500 gram daha versem 60.2 falan olurum.Hatta belki daha fazla veririm he ne dersinizInsallah Allah'immmm Insallah.Kesin birinci olmaliyiz.Tam gaz devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…